Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Τζενακιιιιιιιιιι

Κιττυ δεν ξερω αν θα βγαλω θρεφταρι γιατι ο πλακουντας μου τα επαιξε εντελως..............με νοιαζει μονο να ειναι υγιες......

το ξερω , για τον πλακουντα κλπ

αλλα ....με 300 γραμμαρια την εβδομαδα και μεχρι την 38η , μια χαρά ζουμπουρλούδικη θα βγει. 3000 κιλα , θα ειναι σιγουρα ....δεν μπορει....και παραπάνωωωω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Σε χαιρετησα καλε......Πως εισαι εσυ?Πως ειναι σημερα ο πονος?

ειμαι καλα δεν ποναω..

ειμαι σπιτι δουλευω απογευμα.εχτες δεν μπηκα γιατι ειχα στησει ξωβεργες:rolleyes:..θα σας τα πω οταν παω στο μαγ με την ησυχια μου γιατι τωρα θελει ο γλυκουλης μου το pc..:mad:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

δεν μιλατε ε;

όχι κυρία μου.....δεν μιλαμε ...σε αυτές που κάνουν σεξ:P:p:p

ααχχχ...αυτό εβλεπα στον υπνο μου....παναθεμα με....20 μερες ειναι απο την τελευταία φορα.....αφου σκεφτομουν να του πω ...αντε να γεννησω ,να τελειωσουν και τα λόχεια κλπ....να ξεκινήσουμε ....αλλά θα με έβριζε:shock::shock:

Έλα όλα καλά θα πάνε Άννα το δείχνει η μικρή κάθε τόσο ότι όλα καλά....

Τζένη καλημέρα.....Πως πήγε κάναμε δουλειά;;;

καναμε καναμε..εσυ τι κανεις δουλευεις;

κιτσυ μου..πως εισαι;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ειμαι καλα δεν ποναω..

ειμαι σπιτι δουλευω απογευμα.εχτες δεν μπηκα γιατι ειχα στησει ξωβεργες:rolleyes:..θα σας τα πω οταν παω στο μαγ με την ησυχια μου γιατι τωρα θελει ο γλυκουλης μου το pc..:mad:

γκρρρ...........

εγω θα είμαι όολη μερα κολλημενη στο λαπι τοπι...εκτος αν μου το παρει το απογευμα

το ξερω , για τον πλακουντα κλπ

αλλα ....με 300 γραμμαρια την εβδομαδα και μεχρι την 38η , μια χαρά ζουμπουρλούδικη θα βγει. 3000 κιλα( παιδι γενναω οχι ελεφαντα.......χαχαχαχαχαχαχα ), θα ειναι σιγουρα ....δεν μπορει....και παραπάνωωωω

Το Εβελινακι μου το εκανα 3050γρ και στις εβδομαδες που ειμαι τωρα ηταν 300 γρ πιο λιγο

Διαφημίσεις

καναμε καναμε..εσυ τι κανεις δουλευεις;

κιτσυ μου..πως εισαι;

καλά είμαι.....:P:p κοιμαμαι κι ονειρεύομαι:P:p:p:p

ααχχχ...αυτό εβλεπα στον υπνο μου....παναθεμα με....20 μερες ειναι απο την τελευταία φορα.....αφου σκεφτομουν να του πω ...αντε να γεννησω ,να τελειωσουν και τα λόχεια κλπ....να ξεκινήσουμε ....αλλά θα με έβριζε:shock::shock:

ο πεινασμενος στον υπνο του καρβελια ονειρευεται..

ελα μην κανεις ετσι...λιγο καιρο υπομονη ..;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

στην παραλια οχι αλλα στον ηλιο ναι καθομουν και επινα το καφεδακι μου χιχιχιιχιχιιχιχιι

Και τι δεν θα εδινα να ημουν κατω απο μια ομπρελα να πινω φρεντουτσινο και η Εβελινα να παιζει με τα κουβαδακια της......Αληθεια το μωρο θα μπορω να το παιρνω στην θαλασσα?χωρις να το βαλω στο νερο εννοειτε..........

Γιατι φετος που εκανε συνεχεια μπανια η Εβελινα μου αρρωστησε μονο μια φορα ολο τον χειμωνα και μονο για 2 μερες

Εμενα μου ειπε μπορω αφοβα ακομα.....χαχαχαχαχαχα

γκρρρ...........

εγω θα είμαι όολη μερα κολλημενη στο λαπι τοπι...εκτος αν μου το παρει το απογευμα

δηλ θα μου κανεις παρεα το μεσημερακι ε;

μινακιιιι..ουου..καλημεραααα:-P

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...