Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια δεν ειμαι καλα,νυσταζω!μπηκα απλα να πω ενα γεια!λοιπον,σας καληνυχτιζω!τα λεμε!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

ελα μινακι. καλε τι μανα ειμαι εγω!! του εβγαλα την πιστη μεχρι που στο τελος κουνηθηκε...δεν κλωτσισε ,αλλα ενιωσα κατι αν κουνιεται..αλλα τωρα με ποναει κ η κοιλια μου.

παντως το μωρο πρεπει να ειναι

HouVp2.png

oVGVp2.png

ελα μινακι. καλε τι μανα ειμαι εγω!! του εβγαλα την πιστη μεχρι που στο τελος κουνηθηκε...δεν κλωτσισε ,αλλα ενιωσα κατι αν κουνιεται..αλλα τωρα με ποναει κ η κοιλια μου.

παντως το μωρο πρεπει να ειναι

καλα μην πολυ πιεζεις την κοιλια και κανεις τιποτα συσπασεις αλλα κανε μου μια χαρη αν δεν τον αισθανεσαι αρκετα πηγαινε στον γιατρο καλο θα κανεις κακο οχι ενταξει?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα καλε που ειστε ολες σημερα??????

Εγω πηγα γιατρο και ολα πανε πολυ καλα!!!! Η μπουμπου ειναι 2300γρ και αν ολα συνεχησουν και πηγαινουν καλα θα γεννησω 29 Απριλιου την ημερα των γεννεθλιων μου!!!!!

Καλημερααααααα καλε που ειστε ολες σημερα??????

Εγω πηγα γιατρο και ολα πανε πολυ καλα!!!! Η μπουμπου ειναι 2300γρ και αν ολα συνεχησουν και πηγαινουν καλα θα γεννησω 29 Απριλιου την ημερα των γεννεθλιων μου!!!!!

ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:D:D:D

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...