Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ελα ρε κιττυ το σορυ που κολλησε τωρα παντως εγω καταλαβα τι θελει να πει ο ποιητης χαχαχαχχαχαχχαχα οποιος δεν καταλαβε να μην πει κουβεντα

το sorry..........ε, να που δεν λεω πολλά κλπ κλπ

αφού κατάλαβες ....ΟΚ τότε;);)

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε κυρια πονω.....αλλα τι να κανω...θα θυσιαστω..:rolleyes:

κι εγώ πονάω καλέ κυρίαααα:shock::shock::shock:

το sorry..........ε, να που δεν λεω πολλά κλπ κλπ

αφού κατάλαβες ....ΟΚ τότε;);)

να σου πω καταλαβα γιατι καποτε ημουν κι εγω σε αυτην την θεση και απλα δεν ηξερα τι να πω αλλα η αληθεια ειναι οτι και να πεις δεν βοηθαει;);)

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κι εγώ πονάω καλέ κυρίαααα:shock::shock::shock:

εσυ θα θυσιαστεις για το παιδι σου συντομα χαχαχχαχαχαχχαχαχα αμα σου πω οτι σκεφτομουν οτι θα γεννησεις πρωταπριλια:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

να σου πω καταλαβα γιατι καποτε ημουν κι εγω σε αυτην την θεση και απλα δεν ηξερα τι να πω αλλα η αληθεια ειναι οτι και να πεις δεν βοηθαει;);)

το ξερω οτι δεν βοηθάει:-( γενικά οσο και να λεμε καταλαβαινουμε , σε νιωθω κλπ κλπ....αυτός που τραβάει το ζόρι ξέρει

Διαφημίσεις

το ξερω οτι δεν βοηθάει:-( γενικά οσο και να λεμε καταλαβαινουμε , σε νιωθω κλπ κλπ....αυτός που τραβάει το ζόρι ξέρει

απλα κανει τον κυκλο του και καποια στιγμη δεν ποναει πολυ!!!!! θελω να πιστευω δηλαδη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εσυ θα θυσιαστεις για το παιδι σου συντομα χαχαχχαχαχαχχαχαχα αμα σου πω οτι σκεφτομουν οτι θα γεννησεις πρωταπριλια:tongue::tongue::tongue:

καθόλου απίθανο......

το εχω ξαναπει....την Πέμπτη εχω τα γενέθλια μου. Την Τετάρτη θα παω γιατρό ...λοιπον αν μου πει ...αυριο γεννάς.....κανένα πρόβλημααααα:P:p:p

καλησπερα αγαπιτσες μου!εσκασα σημερα, δεν ειχα τηλ κ ιντερνετ ουτε και καρτα στο κινητο για να μαθω τα καθεκαστα...μιλαμε εφαγα τα λυσσακα μου...και δεν με επαιρνε και κανεις τηλ να μου πει τι εγινε...λεω αυτες τωρα το γλεντανε χωρις εμενα...... αλλα..........

μινακιιιιιιιι δεν το βαζουμε ομως κατω μωρο μου, τον συζυγο βαζεις κατω και του αλλαζεις τα πρεκια και το μπεμπονι θα ερθει...τι κι αν ερθει σε δυο μηνακια?...αυτο μου ειχε πει ο αντρουλης μου και επεσε μεσα...εξαλλου τα δωρα Του Ο Κυριος ξερει ποτε τα στελνει!!!

σαγαπω και να ξερεις ειμαι παντα διπλα σου σε οτι χρειαστεις!

συμπεθερα, μαρη με πουλας ετσι στεγνα???μπραβοοοοοοοοο!!!!!

σαρεσε εχθες με τον λοξυγκα ε?ναι μωρε εχει πλακα αλλα νευριαζει χτυπαει ποδια χερια και τρωω κι εγω καμια ξοφαλτση χαχαχα και στο τελος κλαιει...και μολις κλαιει αφαντος ο λοξυγκας χαχαχα αλλα ριχνω ενα γελιο αλλο πραγμα χαχαχα το παιδακι μου ζοριζεται κι εγω το κοροιδευω...α και με τα κακα το ιδιο συμβαινει...βγαζει κατι ηχους το αγορι για τρελα γελια χαχαχα

μινα για δαγκωμα οπως το πες...στις φωτο ειναι ζουμπουρλος αλλα στην πραγματικοτητα ειναι βρεφακι μωρε και μετανιωνω που τον ρουφαω (τον ρουφουσα, πριν συναχωθω) αλλα μολις γινουμε καλα θα βγαλω το αχτι μου.σλουρπ

ευζενη, κιττυ, φαιη, γεωργια, γυναικαααααααα, αδερφιιιιιιιιιιιιιιιιι, sis, ξεχασα καμια?χμμμμμ σας σκεφτομαι και σας αγαπωωωωωωωωω!!!

παω να ξαπλαρω, να προλαβω λιγο μεχρι να ξυπνησει ο πασας!!!και μετα λεω μηπως τον βγαλω καροτσαδα!

μακια μακια μακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλεεεεεεεεεεεεεεε ποτε μαζευτηκατε?

ααααααααα παει ο υπνακος μουυυυυυυ!!!

τι κανετε?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

απλα κανει τον κυκλο του και καποια στιγμη δεν ποναει πολυ!!!!! θελω να πιστευω δηλαδη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

έτσι ειναι...αληθεια στο λεω:P:p κι εγω οταν εχασα τον μπαμπά μου , με απίστευτα τραγικό τροπο , νομιζα δεν θα φυγουν ποτε οι εικόνες:(:(:(:(

δεν μπορουσα να μεινω μονη σε οποιοδήποτε χωρο , μερα ή νύχτα , ηθελα παντού αναμένα φωτα........

τεσπα.....ας μην ψυχοπλακωνόμαστε ...

η μικρή τι κάνει ?

κιττυ μου πονας ε?

προκατασκευαστικοι πονοι ειναι, δεν γεννας ακομα μη χαιρεσαι χαχαχα

IB5Vp2.png

κιττυ μου πονας ε?

προκατασκευαστικοι πονοι ειναι, δεν γεννας ακομα μη χαιρεσαι χαχαχα

αμα της πω , οτι ειπε ο οθφαλμίατρος οτι πρεπει να γεννησω νωριτερα , λογω της πιεσης ....θα σου πω εγω ....για ποτε με βάζει μεσα:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...