Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ειχα πελατη ρε..απο τη 15η κ μου εδειξε θετικο εχτες δηλ την 19 κ υποτιθεται απο τοτε που βγαινει θετικο η ωορηξια γινεται απο 24 εως 36 ωρες νομιζω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα τι καλό;;;;Ο μικρός φούρναρης...Φρατζολάκι και ο ίδιος ακόμα....

αστο ξανθη..ο μικρος ειναι για φαγωμα...κ τι καλος η καρδουλα μου,καθολου δεν μιλαει..μα καθολου..το κλαμα του δεν το εχουμε ακουσει..ενω νταφλουκω κ ο αλλος της νυφης μου εχουν ακουστει σε ολη την πελοπονησο.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εκανα τεστακι εχτες..βγηκε θετικο..σημερα ποναει που η κοιλια μου σαν να πςεριμενω περιοδο

τζενη και εγω ποναω λες και θα μου ερθει περιοδος αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα τι να κανω?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακια μου σας αφησα αλλα τι να εκανα ηρθε η κακομοιρα να μου πει τα καθεκαστα για τον πρωην...που την τρεχει και στα δικαστηρια ενω ειναι μεγαλο καθαρμα αν ακουσετε τι εχει γινει.....αλλα δεν μπορω να τα πω δημοσιως........ την λυπαμαι ομως που πηγε και εμπλεξε.........Ευτυχως ομως οπως τα λετε ο Θεος ξερει τι κανει και ευτυχως που δεν της εδωσε ενα παιδακι απο αυτον....Αχ να λεμε ευτυχως που εχουμε τις οικογενειες μας!!!!!Τεσπα φαγαμε και εμεις τωρα και ξαπλαρα να κοιμηθω κανα δυωρο!!!!Φιλακια κουκλες τα λεμε το βραδακι....

κοριτσια αρνητικο!!!! τι σκατα το θελα το τεστ?????

μινακι μου μην στεναχωριεσαι συκωνουμε το κεφαλι και συνεχιζουμε τις

προσπαθειες δυναμικα και που θα παει θα ερθει μην αγχωνεσαι και μην το βαζεις κατω :P:p

εμεις περνουμε κουραγιο η μια απο την αλλη ετσι δεν ειναι?:):)

φιλακια πολλα πολλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Αχ κοριτσακια μου σας αφησα αλλα τι να εκανα ηρθε η κακομοιρα να μου πει τα καθεκαστα για τον πρωην...που την τρεχει και στα δικαστηρια ενω ειναι μεγαλο καθαρμα αν ακουσετε τι εχει γινει.....αλλα δεν μπορω να τα πω δημοσιως........ την λυπαμαι ομως που πηγε και εμπλεξε.........Ευτυχως ομως οπως τα λετε ο Θεος ξερει τι κανει και ευτυχως που δεν της εδωσε ενα παιδακι απο αυτον....Αχ να λεμε ευτυχως που εχουμε τις οικογενειες μας!!!!!Τεσπα φαγαμε και εμεις τωρα και ξαπλαρα να κοιμηθω κανα δυωρο!!!!Φιλακια κουκλες τα λεμε το βραδακι....

ευτυχως σε κατι τετοιες περιπτωσεις που δεν υπαρχουν παιδια

εχεις απολυτο δικιο

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

τζενη και εγω ποναω λες και θα μου ερθει περιοδος αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα τι να κανω?

βγηκα αποτομα γιατι ηρθε η μαμυ..

τωρα ηρθα σπιτι..φαιη δυστηχως τπτ οπως κ γω..πρεπει να περιμενουμε..:(

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...