Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

οχι ετσι οπως το εγραψα χαλι μαυρο ουτε τι λεω ουτε τι γραφω δεν ξερω σημερα συγχωρηστε με αγαπημενες μου!!!!!!!

σιγα καταλαβαινουμαι την αγωνια σου

ελα αυριο θα το γιορτασουμε θα ανοιξουμε σαμπανιες

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

αννετακι μου πες μου οτι το ζεβρακι εχει τα ματια του μπαμπα του και θα στον κλεψω εχει και κατι μαγουλαρες και χειλαρες για δαγκωμα ειναι το παιδι!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

παω λιγο να φαω γιατι πειναω σαν λυκος και μετα θα ξαναμπω

αν δεν σας βρω καληνυχτα και θα τα πουμε αυριο

καλο βραδυ..εμενα σιγουρα δεν θα με βρεις..θα τα πουμε αυριο αν μπεις.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑ!!!!!

μινακι και εγω το ιδιο καταλαβα!! χαχαχαχα απο τηην χαρα σου τα γραφεις αναποδα!:-P:razz::-Pχαχαχαχχαχ

ναι αστα σου λεω χαλια μαυρα ουτε κι εγω δεν εχω καταλαβει τι μου γινετε:D:D:D

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ναι αστα σου λεω χαλια μαυρα ουτε κι εγω δεν εχω καταλαβει τι μου γινετε:D:D:D

αυτο το τικερακι δεν ειναι το πιο ωραιο? αυτο που εχουμε εννοω..

δεν ξερω εχω βαλει πολλα! αλλα αυτο καπως μου κανει...

ασχετο! κοιταζε ο αντρας μου και μου λεει ωρε!! ειναι πολυ μικρο αυτο το μωρο στο τικερακι και του ειπα την περιπτωση ,και μου λεει αστα ρε! ειναι εγκυος ..δεν κανει λαθος

HouVp2.png

oVGVp2.png

αυτο το τικερακι δεν ειναι το πιο ωραιο? αυτο που εχουμε εννοω..

δεν ξερω εχω βαλει πολλα! αλλα αυτο καπως μου κανει...

ασχετο! κοιταζε ο αντρας μου και μου λεει ωρε!! ειναι πολυ μικρο αυτο το μωρο στο τικερακι και του ειπα την περιπτωση ,και μου λεει αστα ρε! ειναι εγκυος ..δεν κανει λαθος

να σου πω κι εγω πιστευω οτι ειμαι αλλα θελω να κραταω λιγο τον εαυτο μου πισω μην φαω κανα χαστουκι και ψαχνομαι!!!!! κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το τικερακι!!!!!

κανω σαν να μην εχω ξαναμεινει εγγυος ρε συ αλλα στην μικρη μου ουτε που προλαβα να το συνηδιτοποιησω εγινε μπαμ μπαμ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

να σου πω κι εγω πιστευω οτι ειμαι αλλα θελω να κραταω λιγο τον εαυτο μου πισω μην φαω κανα χαστουκι και ψαχνομαι!!!!! κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το τικερακι!!!!!

κανω σαν να μην εχω ξαναμεινει εγγυος ρε συ αλλα στην μικρη μου ουτε που προλαβα να το συνηδιτοποιησω εγινε μπαμ μπαμ

κοριτσακι πρεπει να κλεισω εχω τον αντρα μου που παραπονιεται...

θα μπω το πρωι να χαρω με τα ευχαριστα..

καληνυχτα κοριτσακι...και πιστεψεμε ολα τα κοριτσια καταλαβαινουν την αγωνια σου και την χαρα σου και τον φοβο σου..

και ολες ευχομαστε να ειναι θετικη και μεγαλη χοριακη...

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοριτσια ηρθα για λιγο εφαγα καρδαμοσα

αλλα πρεπει και να παω να κοιμηθω γιατι αυριο θα σηκωθω

μινακι δεν πρεπει να πας για υπνο να ξεκουραστεις,να ηρεμησεις να εισαι φρεσκια για αυριο?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...