Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

τι να πω βρε δεν προλαβαινω να σας διαβασω

ειμαστε γλωσουδες γιαυτο..χαχαχαχ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ανασκελα και μπρομιτα εκατσα τιποτα δεν θελει...

αφου το πειραζα συνεχεια και μετα αρχησαν πετρωματα.

τι κανει η κερκυρα?

καλα ειναι την παρασκευη ειχαμε πολυ ωραια μερα ανοιξιατικη κατεβηκα και εκανα το φοτοβολταικο:P:p:pτωρα που ανοιγει ο καιρος ειναι εκπληκτικα και εγω πρεπει να ειμαι σε ενα γραφειο κλεισμενη :mad::mad::mad:

κλαψ κλαψ

RPVCp3.png?gonw6PAb

και ανασκελα και μπρομιτα εκατσα τιποτα δεν θελει...

αφου το πειραζα συνεχεια και μετα αρχησαν πετρωματα.

τι κανει η κερκυρα?

μπορει να κανει τα δικα του οταν εισαι ορθια η κανεις δουλειες..κ να μη το καταλαβαινεις

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχα και εγω ετσι το κοιταζα δεν το πιστευα και εκανα και αλλο πριν παω για χοριακη για να το εχω...χαχαχα

εγω θα περιμενω 2 βδομαδες να το κανω να ειναι εντονο και θα το κρυψω ανωμαλιαααααααααα χαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ασε εχω να τον ακουσω 2 μερες και κατι με εχει πιασει.. μακαρι να μην ειναι τιποτα..την παρασκευη θα κανω την β επιπεδου και θα δω!

το τι πορτοκαλαδες εχω πιει ,οπως μου λενε και σοκολατες για να το ακουσω αστα..

εσυ ? τι κανει το μικρουλι σου ?

το μικρούλι ...με εχει τσακισει.....κουνιέται κ πονάωωωω

παντως , η γιατρος που μου εκανε την αυχενικη κ την Β επιπεδου, μου ειχε πει οτι ειναι μυθος αυτό με τις σοκολατες

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

δεν θελω αλλα πρεπει να σας αφησω..με καλει το καθηκον..μου ειπε να του τριψω τα ποδια..παω να του κανω ενα μασαζ που θα του μεινει αξεχαστο...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω θα περιμενω 2 βδομαδες να το κανω να ειναι εντονο και θα το κρυψω ανωμαλιαααααααααα χαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχα

μια χαρα σε βρισκω :-P:razz:

οταν μου τυχει δεν θα κανω μονο ενα θα κανω πολλα να τα εχω για συλλογη:P:p:p:p:p

RPVCp3.png?gonw6PAb

σημερα ηταν εδω η μαμα με την ανδριανη και την μικρουλα..κουκλα εχει γινει ε?

ειδες;εγω της τα ελεγα της χαζης που ελεγε το παιδι μπομπο..ακου μπομπο:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

η κιτσυ που ειναι εφυγε;κιτσυυυυυυυυυυυυ

πηγα να φαω....αλλά θα παω για ξαπλα.....δεν μπορω αλλο καθιστη

φιλιάαα !!! καληνυχτααα !!!

αυριο θα εχουμε σουπερ νεα:P:p:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

δεν θελω αλλα πρεπει να σας αφησω..με καλει το καθηκον..μου ειπε να του τριψω τα ποδια..παω να του κανω ενα μασαζ που θα του μεινει αξεχαστο...

ααααα!τζενη μηπως θελει κατι αλλο;););)

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλα ειναι την παρασκευη ειχαμε πολυ ωραια μερα ανοιξιατικη κατεβηκα και εκανα το φοτοβολταικο:P:p:pτωρα που ανοιγει ο καιρος ειναι εκπληκτικα και εγω πρεπει να ειμαι σε ενα γραφειο κλεισμενη :mad::mad::mad:

κλαψ κλαψ

ειναι προβλημα αυτο! ολο το καλοκαιρι θα δουλευεις τοσες ωρες?

HouVp2.png

oVGVp2.png

οχι καλη μου κ εγω με τοσα αρνητικα τεστ που εχω φαει στη μουρη κ χωριακη να κανω πρωτα ενα τεστ θα το κανω κ θα το κρατησω κγω..ετσι για το γμτ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...