Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Και εγώ στο γιο με προδερμ έπλενα αλλά τώρα έχω δείγματα από πλανετ και θα το δοκιμάσω να δω αν μου αρέσει...Αλλά με το μαλακτικό να προσέχετε τώρα στην αρχή είναι αλλεργιογόνο.

Αχ ναι εβγαλαν και τα πλανετ μωρουδιακα απορυπαντικα για δοκιμασε και πες μας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κιττυ χει δικιο η αντριανη προδερμ που εχω κ εγω στο μαγαζι..ελα να κανουμε κανα τζιροοοοοοοοοοοοοοοοοοο...χαχαχ

δεν παιζεσαι χαχαχαχαα

μαλιστααα.....για να δουμε:P:p:p

κι εγω προδερμ λεω να παρω

Αννετ , αντε να ερθεις , να δεις αν εχω μεγαλη κοιλιά.....μηπως εκτοξευτεί τωρα στο τέλος ?

θαρθω καλε...ειπαμε δευτερα η τριτη, θα μου πει η μανα η τουρκα και θα σου πω...μπαααααααα χαχαχαα

αννεεεεεετ το ειδα το ζουμπουρλουδικο σου τρελλα ειναι εχει ματαρες..κ η μαμα ομως δεν παει πισω!!!!!!!

ενα τετοιο σε κοιταζει απο ψηλα και σε τσεκαρει για μανουλα!!!;)

σουρχετε κοριτσακι!!!

καλά μου που απάντησες .....οι άλλες τιποτα:P:p:p ειχα ξεχάσει οτι ρωτησα κιόλας

χαχαχαχαχχαα

καμενααααααααααααααααα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Δεν ξερω βρε Κιττυ εμενα εχουν σημα πανω μονο για στεγνο καθαρισμα για δεστα λιγο...

Αννετακι εμενα η Εβελινα τα ειχε κανει στην χουφτα της γιατρου και εκεινη ειχε πεσει κατω απο τα γελια.....ασε που μετα δεν μου πηρε λεφτα γιατι ελεγε το χε...μο θα της εφαιρνε ακομα πιο πολλα και απο τοτε οποτε ειμαστε Χαλκιδα και πηγαινουμε για κατι στην παιδιατρο αυτη δεν μου παιρνει ποτε λεφτα....χαχαχαχαχα

εμ , πρεπει να ειναι προετοιμασμενοι:P:p:p

αυριο ή Δευτέρα θα παω να τα παρω - μου τα εχουν κρατημένα - και θα την ρωτησω. ειναι βιοτεχνια , αυτοί τα ραβουν , οπότε θα ξερουν απο πρωτο χερι

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Και εγώ στο γιο με προδερμ έπλενα αλλά τώρα έχω δείγματα από πλανετ και θα το δοκιμάσω να δω αν μου αρέσει...Αλλά με το μαλακτικό να προσέχετε τώρα στην αρχή είναι αλλεργιογόνο.

κ απο αυτο εχουμε..;)

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κ απο αυτο εχουμε..;)

Δεν είχα καμία αμφιβολία;););)

καλέ , θα μου πειτε , τι νουμερο ειστε απο τα 9 αδερφια ?

σας αφήνω ήρθε ο άντρας και πάω να τον κάνω μπάνιο....φιλιάαααααααααααα

Byee..........φιλιά !!!!!

Τα μωρά έχουν χαλαρό σύστημα στο στομάχι και τον οισοφάγο γι αυτό βγάζουν γουλίτσες.Αν παίρνουν βάρος κανονικά δεν υπάρχει θέμα...

Καλά Τζένη πες μας νέα;;;Και αδερφή με φούρνο ε;;Ε καλά θα έρθω μην επιμένετε άλλο με πείσατε....χαχα

καλε κυρια θα με παρεις μαζι σου???

θα φερω και ταπερακι για τον δρομο!!!

εγώ είχα πλύνει και την κουνουπιέρα πάντως στο κρύο χωρίς στύψιμο.Γιατί λέτε όχι;

δεν ξερω χαχχχαχα

Ρε κορίτσια , ειχα ξαναρωτήσει καποια στιγμη , αλλα δεν μου ειπατε ...ποσο ειναι το μεγαλυτερο απο τα αδερφια σας κ ποσο το μικρότερο ?

κι εσείς τι νουμερα είστε ?:P

εχω δυο μικροτερες αδερφες στο εξωτερικο...27 η μια 24 η αλλη

και εγω ειμαι μεγαλο νουμερο χαχαχαχαχαχα!!!

ακουσα πως το πλανετ εχει απιστευτα χημικα...και μη με ρωτησεις λεπτομερειες...δεν ξερω χαχαχαχαα

απαπαα λαλησα σημερα χαχαχαχα

Δεν ξερω βρε Κιττυ εμενα εχουν σημα πανω μονο για στεγνο καθαρισμα για δεστα λιγο...

Αννετακι εμενα η Εβελινα τα ειχε κανει στην χουφτα της γιατρου και εκεινη ειχε πεσει κατω απο τα γελια.....ασε που μετα δεν μου πηρε λεφτα γιατι ελεγε το χε...μο θα της εφαιρνε ακομα πιο πολλα και απο τοτε οποτε ειμαστε Χαλκιδα και πηγαινουμε για κατι στην παιδιατρο αυτη δεν μου παιρνει ποτε λεφτα....χαχαχαχαχα

αυτα ειναι..ειδες η εβελινα σαςκανει και οικονομια!:tongue:

απο την Βάρη ??? Οκ , αλλά καποια στιγμη , δεν θα πρεπει να πατε κι εσεις ? θα πηγαινετε στην Βαρη ? κ ποσο σας παιρνει ?

Εγω , θελω να βρω εναν , αν ειναι δυνατόν να πηγαίνω με τα ποδια ....εχει εδω κοντα 2-3 , θα δω . αντε το πολυ 5 λεπτα με το αυτοκινητο , αλλα θελω να το αποφυγω γιατι αντε να ψαχνεις να παρκαρεις κλπ

οχι ερχεται παντα εκεινη...συνεργαζεται και με ενα ιατρειο αλλα εμεις την θελουμε αποκλειστικα..πινουμε και τον χυμουλη μας και τα λεμε λεπτομερως χωρις αγχος!!!

50 ευρω παιρνει

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

σας αφήνω ήρθε ο άντρας και πάω να τον κάνω μπάνιο....φιλιάαααααααααααα

φιλιααααααααααααααα!!!

καλε στις τσουπες απευθυνοσουνα?χαχχαχαα

δεν πειραζει που απαντησα κι εγω?

IB5Vp2.png

i am the number six!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εχω ετοιμασει κ την σιδερωστρα κ με περιμενει................

αστη ναπεριμενει...εχετε υπογραψει συμβολαιο κοπελια?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IB5Vp2.png

εχω δυο μικροτερες αδερφες στο εξωτερικο...27 η μια 24 η αλλη

και εγω ειμαι μεγαλο νουμερο χαχαχαχαχαχα!!!

κι δεν ρωτάω εσενα βεβαίως-βεβαίως , αλλά ηξερα οτι εσυ θα απαντήσεις

οχι ερχεται παντα εκεινη...συνεργαζεται και με ενα ιατρειο αλλα εμεις την θελουμε αποκλειστικα..πινουμε και τον χυμουλη μας και τα λεμε λεπτομερως χωρις αγχος!!!

50 ευρω παιρνει

Δηλ, θα ερχεται παντα ? κ στο μελλον ?

παντως 50 ευρω , ειναι πολυ καλα. εδω , ενας γνωστος ειχε βρει εναν που επαιρνε 100 !!! , η αποσταση ηταν Βυρωνας-Α.Γλυφαδα . κ τελικα κατεληξαν σε εναν αλλο απο την ιδια περιοχη κ παιρνει 80. Δεν λεω οτι η αποσταση ειναι κριτηριο , αλλα σιγουρα θα το υπολογιζουν.

Εγω , θελω καποιον κοντα...αν χρειαστεί να παω εκτάκτως , να πηγαινω γρήγορα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...