Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κοπελιες σκουζει ο αλλος!Παω να φυγω γιατι θα με πρηξει!Τοση ωρα κοιμοτανε και τωρα ειπε να με τυρρανησει ο σατραπης!Παω να φτιαξω σαντουιτσακια!

Φιλακια κοπελιες!Τα λεμεεεεεεεεε

τζωρτζια ελπιζω να τα πουμε το βραδυ φιλακια:-P:razz::-P

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ..το βαλαμε το βαλαμεεεεεεεεεεε...ερε γλεντια σημερααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ωραια ελπιζω να ανεβουμε τσαμπιονς λιγκ χαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

RPVCp3.png?gonw6PAb

τζενουλα εφυγες εσυ ηρθα εγω

καλα δεν σας βρισκω τελευταια θα μπω και εγω το βραδυ

διαβασα για το μινακι μακαρι να ναι καραθετικοτατη η β χοριακη και στα δικα μας φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φαιη μου κοπελα μου..τι κανεις καλε..να μπεις το βραδυ θα μπουμε ολες..εχουμε...θεμα:D:D:D..αχ μινα τι μας κανεις..κ εννοειται κ στα δικα μας..κ θα ειναι κ πολυ συντομα..εγω μετα απο συνεχομενα αρνητικα τεστ ωορηξιας..σημερα μου εδειξε καραμπα μπαμ θετικουρα...ωρεε ποιος με κραταγε ..σκοραραμε εχτες..σκοραραμε κ σημερα....θα τον βαλω κατω μεχρι την ημερα που ειναι να μου ερθει η κατηραμενη...:mad:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και το αστειο της υποθεσης:παω τουαλετα κ ειμαι στο να το κανω να μην το κανω..λεω..αν βγει παλι αρνητικο θα με ξενερωσει..κ δεν θα μπορω να...λειτουργησω..τεσπα λεω ας το κανω..κ μολις βλεπω να κοκκινιζει η γραμμη ωπα λεω εδω ειμαστε..ο δικος μου εβλεπε ενα εργο για το 21 .παω ..τον κουτουπωνω κ την επιμαχο ωρα που ..τα διναμε ολα ακουγονται κλαρινα απο την τηλ φυσικα αλλα το τηλεκοντρολ ηταν μακρυα ..πειτε μου τωρα..πως να μη γελασω..πως κρατηθηκα..κ μεσα μου ελεγα γιουργιαααααααααα..χαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μινακι μουουουουουου αντε βρε κουκλιτσα μου ολα καλα να ειναι και αυριο να εχεις μια καραθετικη χοριακη!!!!

Αντε Τζενακι και Φαιη ειστε οι επομενες!!!!!!!Γιωργια βουρ και εσυ!!!!

Διαφημίσεις

και το αστειο της υποθεσης:παω τουαλετα κ ειμαι στο να το κανω να μην το κανω..λεω..αν βγει παλι αρνητικο θα με ξενερωσει..κ δεν θα μπορω να...λειτουργησω..τεσπα λεω ας το κανω..κ μολις βλεπω να κοκκινιζει η γραμμη ωπα λεω εδω ειμαστε..ο δικος μου εβλεπε ενα εργο για το 21 .παω ..τον κουτουπωνω κ την επιμαχο ωρα που ..τα διναμε ολα ακουγονται κλαρινα απο την τηλ φυσικα αλλα το τηλεκοντρολ ηταν μακρυα ..πειτε μου τωρα..πως να μη γελασω..πως κρατηθηκα..κ μεσα μου ελεγα γιουργιαααααααααα..χαχαχαχαχαχ

τζενη μια χαρα τα πηγες ευγε αλλα αυτο με τα κλαρινα χαχαχαχ!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

Μινακι μουουουουουου αντε βρε κουκλιτσα μου ολα καλα να ειναι και αυριο να εχεις μια καραθετικη χοριακη!!!!

Αντε Τζενακι και Φαιη ειστε οι επομενες!!!!!!!Γιωργια βουρ και εσυ!!!!

ευχαριστουμε αννα μου με το καλο να ρθει το μωρακι σου:P

RPVCp3.png?gonw6PAb

Ολη μερα ημουν βολτα!!!!!!! Πηγα για καφε και μετα για μαμ...στον δρομο της επιστροφης σταματαμε σε κατι φαναρια και κοιταζω τον καθρεφτη του μπροστινου και βλεπω τον ξαδερφο μου απο Χαλκιδα.....κουφο?????? Οποτε μετα μαζευτικαμε σπιτι παλι για καφε και γλυκακι.....

Εσυ βλεπω στον αγωνα ετσι?????Αντε βουρ στον πατσα

Διαφημίσεις

τζενη μια χαρα τα πηγες ευγε αλλα αυτο με τα κλαρινα χαχαχαχ!!!!!!!!

τσαο φαιη:P..ασε ρε..τι να εκανα το τηλεκ..ηταν μακρυα σιγα μη σταματαγα την εργασια μου να το φτασω ..αλλα θελω να σου πω ημασταν για γελια....ντουρου ντουρου τα κλαρινα ...χαχαχα..κ η καρεζη ελεγε για την πατριδαααααα..κ εγω ελεγα ρε γαμωτοοοοο...χαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω ναρωτησω κατι;γιατι η μινα αργει ..το τικερ της λεει οτι ειναι στην 8η μερα του κυκλου..κ θυμαμαι πριν μια εβδομαδα που ειπε οτι της ηρθανε..ποθεν πως το θετικο τεστ;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω ναρωτησω κατι;γιατι η μινα αργει ..το τικερ της λεει οτι ειναι στην 8η μερα του κυκλου..κ θυμαμαι πριν μια εβδομαδα που ειπε οτι της ηρθανε..ποθεν πως το θετικο τεστ;

και εγω ηθελα να της κανω καποιες ερωτησεις ειδωμεν

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...