Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια καλημερα μολις εκανα ενα τεστ και εχω μια αχνη θετικη γραμμη αυριο πρωι παω για β χοριακη φιλια θα τα πουμε μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εξ κιουζ μι..:shock:..γουατ ιζ δις..μιναααααααααααααααααααααα..εισαι εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μαρηηηη..τι την πετας τη μολοτοφ κ φευγεις..κ δεν λες κ τι ωρα θα μπεις μεσα να μπουμε κ εμεις..κ δεν μπορω να ειμαι συνεχεια στο νετ θα ερθει η πεθερουλιτσα μου για φαγι....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γειτονισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες...μαζευτητεεεεεεεεεεεεεε..

εχουμε νεααααααααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

λοιπον για να καταλαβετε ξυπνησα με μια αισθηση οτι πρεπει να κανω τεστ το απεφυγα για καποιες ωρες στο τελος το εκανα ειδα την γαμμουλα και πηρα την γιατρο μου αμεσα χοριακη οποτε πρωι πρωι παω να την κανω και ο Θεος βοηθος!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μινι μουυυυυ, ειπαμε να χαρεις αγαπη μου, θα δεις που ολα αυριο θα ειναι τελεια και θα το γλεντησουμε χαχαχα αντε μωρο μου τα καλυτερα σου ευχομαι!!!

α λες να ερχετε ο γιος???

οι επισημες ευχες αυριο μη και παρεξηγηθεις!!!χαχαχα

παωνα βαλω φωτο απτην χθεσινη μας εξοδο

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

δυστηχως δεν μπορω να βαλω φωτο ειναι μεγαλο μεγεθος

θα στειλω με μειλ

μινααααααα, βγηκες μαρη???κανονησε, βαλε κ*λο κατω και αστα σουρτα φερτα χαχαχα

σαγαπω ζουζουνα!

ολες σας αγαπω ζηλιαρες!μουατς καλο μεσημερι!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

αχχχ...γμτ..θελει ο συζηγος τ pc βγαινω..παω να κανω κ καμια δουλεια να μπω αργοτερα με την ησυχια μου.,..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λοιπον για να καταλαβετε ξυπνησα με μια αισθηση οτι πρεπει να κανω τεστ το απεφυγα για καποιες ωρες στο τελος το εκανα ειδα την γαμμουλα και πηρα την γιατρο μου αμεσα χοριακη οποτε πρωι πρωι παω να την κανω και ο Θεος βοηθος!!!!!

μινακι τι χαρα!!!!!!!!!! σου ευχομαι να εχεις θετικοτατο αποτελεσμα θα περιμενω με μεγαλη αγωνια φιλακια πολλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλησπερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

το παρατραβηξα ετσι??????χαχαχα

εμεις σημερα περασαμε σουπερ...σηκωθηκαμε το πρωι και πηγαμε στον βοτανικο κηπο με τους μελλοντικους νονους μας και τα πιτσιρικακια τους, πηραμε τον αερα μας, φαγαμε νηστισημα εδεσματα, κοιμηθηκαμε λιγο και στις 21:00 αναχωρησαμε για το σπιτι μας, με λιγα λογια σημερα δενμας ειδε το σπιτι μας χαχαχα και αυριο θα κανουμε την βολτουλα μας αλλα οχι σε τετοιες ομορφιες!εεεε καθε μερα καλημερα δεν γινεται!:tongue:

δεν διαβασα και πολλα...δηλαδη μεχρι εκει για τη μετονομασια του καφε...νομιζω πως ειχα αναφερει κανα δυο φορες πως η ονομασια που μας αντιπροσωπευει ειναι "το καφε με τις τρελες" χαχαχαχα τι????ειπατε πως ειμαστε λογικες?????ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

δεν ξερω πως γινετε η αλλαγη μηπως να ανοιξουμε ενα νεο?πως σας φενεται η προταση μου?

ειμαστε καμποσες και πιστευω πως θα μαζευτουμε αρκετες...με την καλη εννοια παντα!!!

ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΧΑΧΑΧΑ

εσεις τι κανετε?μπηκα ν απω ενα γεια και να παω να πλυνω μπεμπερο αφου σημερα τα λερωσαμε ολα εξω απτο σπιτι και μετα μπουφ για υπνο γιατι κουτουλαω

α ο μπεμπης ειναι λιγο καλυτερα, ελπιζω αυριο ακομα περισσοτερο!!!

με αγαπη η μυξορουφηχτρα χαχαχαχα

αννετακι μου να σαι καλα πολλα φιλακια στον μπεμπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

ηρθααααααααααααα ειναι καμια εδωωω;

τζενουλα εφυγες εσυ ηρθα εγω

καλα δεν σας βρισκω τελευταια θα μπω και εγω το βραδυ

διαβασα για το μινακι μακαρι να ναι καραθετικοτατη η β χοριακη και στα δικα μας φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...