Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

εμενα καμια δεκαρια!δηλ το μ....πανο δεν το γλυτωνω καθολου,ειτε περιοδο εχω ειτε δεν εχω!

Μαλιστα!Τεσπα!Θα δειξει!Παντως μ επιανε κι απο μικρη αυτο το πραγμα!

εεε...είναι πολυ πιθανό να ειναι αυτό, αλλά να πας και στον γιατρό , να ξερεις τουλαχιστον

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια αν εξαφανιστω στα καλα καθουμενα ειναι γιατι μαλλον θα κανει ντου η κολονα του σπιτιου!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

γιατι μαρη θυμασαι εσυ;οχι αν θυμασαι να με το πεις....οχι πες..

χαχαχαχχαχα.....εδώ εχω ξεχάσει άλλα κι άλλα...αυτό θα θυμάμαι ?:tongue::tongue::tongue:

Κουκλες σας αφηνω......παω για ξαπλα......κανονησε ο αντρας μου να παμε για καφε το πρωι οποτε παω να χαρω τον υπνο μου...........ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑ

Οκ. καληνύχτααααα !!!

αλλάζει και η ώρα σήμερα

Καληνυχτα Αννα!

Μαρη ΚΙΤΤΥ ειπαμε δεν παω στο γιατρο!Τον φυλαω τον κ...λο μ εγω!Αντε,πειτε τιποτις αλλο!Ωραια κουβεντα εχουμε!Του κ..λου!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

παντως εγω απο υγρά.....φουλ......

κ εγω αγαπη μου αλλα δεν ειναι ωορηξιας,,εγω εχω 2 μερες το πολυ

με βαση τον κυκλο μου κανονικα ωορηξια εζω σε 2 μερες..κ απο υγρα δεν εχω καθολου μονο κατι αραια που δεν ειναι ελαστικα..σας σιχανα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καληνυχτα Αννα!

Μαρη ΚΙΤΤΥ ειπαμε δεν παω στο γιατρο!Τον φυλαω τον κ...λο μ εγω!Αντε,πειτε τιποτις αλλο!Ωραια κουβεντα εχουμε!Του κ..λου!

σου ειπα , υπερηχο θα σου κανει καταρχην. για να δείξεις τον κ...λο σου , θέλει άλλη εξεταση

ή αν ειναι καμιά φλεγμονη , θα φαινεται κι απο την εξεταση αιματος. στο λεω γιατι προσφατα εκανε τετοιες εξετασεις ο αντρας μου.....και απ αυτην που σου βλέπουν τον κ...λο:P:p:p

κ εγω αγαπη μου αλλα δεν ειναι ωορηξιας,,εγω εχω 2 μερες το πολυ

με βαση τον κυκλο μου κανονικα ωορηξια εζω σε 2 μερες..κ απο υγρα δεν εχω καθολου μονο κατι αραια που δεν ειναι ελαστικα..σας σιχανα;

Δεν το προσεχα να σου πω την αληθεια.

τωρα ειναι απο αλλο λογο...

παω να στεγνωσω τα μαλλια μου

Κοπελιες σκουζει ο αλλος!Παω να φυγω γιατι θα με πρηξει!Τοση ωρα κοιμοτανε και τωρα ειπε να με τυρρανησει ο σατραπης!Παω να φτιαξω σαντουιτσακια!

Φιλακια κοπελιες!Τα λεμεεεεεεεεε

σας αφήνω ...με στραβοκοιτάει.....εχω στο λαπ τοπ στα ποδια μου..

κι ο μπεμπης με εχει ταράξει.....νυχτόβιος τύπος !!!!

Καληνύχτααα !!!

Διαφημίσεις

ο δικος μου με κοιταει κ δεν λεει τπτ..να ανησυχησω;..χαχχχχασχχαχαχαχ..καληνυχτααααααααααααααααααααααααα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

το παρατραβηξα ετσι??????χαχαχα

εμεις σημερα περασαμε σουπερ...σηκωθηκαμε το πρωι και πηγαμε στον βοτανικο κηπο με τους μελλοντικους νονους μας και τα πιτσιρικακια τους, πηραμε τον αερα μας, φαγαμε νηστισημα εδεσματα, κοιμηθηκαμε λιγο και στις 21:00 αναχωρησαμε για το σπιτι μας, με λιγα λογια σημερα δενμας ειδε το σπιτι μας χαχαχα και αυριο θα κανουμε την βολτουλα μας αλλα οχι σε τετοιες ομορφιες!εεεε καθε μερα καλημερα δεν γινεται!:tongue:

δεν διαβασα και πολλα...δηλαδη μεχρι εκει για τη μετονομασια του καφε...νομιζω πως ειχα αναφερει κανα δυο φορες πως η ονομασια που μας αντιπροσωπευει ειναι "το καφε με τις τρελες" χαχαχαχα τι????ειπατε πως ειμαστε λογικες?????ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

δεν ξερω πως γινετε η αλλαγη μηπως να ανοιξουμε ενα νεο?πως σας φενεται η προταση μου?

ειμαστε καμποσες και πιστευω πως θα μαζευτουμε αρκετες...με την καλη εννοια παντα!!!

ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΧΑΧΑΧΑ

εσεις τι κανετε?μπηκα ν απω ενα γεια και να παω να πλυνω μπεμπερο αφου σημερα τα λερωσαμε ολα εξω απτο σπιτι και μετα μπουφ για υπνο γιατι κουτουλαω

α ο μπεμπης ειναι λιγο καλυτερα, ελπιζω αυριο ακομα περισσοτερο!!!

με αγαπη η μυξορουφηχτρα χαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

συμπεθεραααααααααα τελειο το δωματιοοοοο...αφου μετα να φανταστεις εβλεπα ροζ χαχαχαχα

και το εβελινακι μας φτου φτου πως μεγαλωσε ετσι???πωπω μια κουκλααααααααα!!!

να μου την φιλησεις πολυ γλυκαααααααααααααααα!!!

οσο για τους καλοθελητες απορω πως κρατηθηκες και δεν ανοιξες το στοματακι σου!!!αλλα ας οψετε η μερα...παντως του χρονου ξερεις ποιους θα καλεσεις!!!

μιναααααααααααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συμφωνω με το κλουβι!!!

και για πιο πριβε καταστασεις γραφουμε εδω συμφωνειτε?

κιττυ μου γλυκεια, σε εχει ριμαξει ο μπεμπαρος ε???αντε δεν εχει μεινει πολυ μωρε, λιγο υπομονη!!!χαιδευε τον και λεγε του κανα τραγουδακι να δεις, μποριε και να κοιμηθει!!!

γεωργια μου ο απαυτουλης σου καλα?χιχιχι

ευζενηηηηηηηηη ρε χωσου λεμε και μη μασας!!!ασε τις δικαιολογιες πυρετοι και συναχι βουρ για τον διαδοχο!!!

γυναικακι, πειναλιτσα η νταφλουκω μας ε?φτου φτου, να τρωει το παιδι να μεγαλωνει να δυναμωνει να την πηγαινουμε για καφε, φαγητο και οτι προκυψει...αμ πως!!χαχα

αντε εφυγα γιατι θα κολλησω και δεν θα μου σηκωνετε που λενε και στο χωριο μιας φιλης μου!!!χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...