Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κατσε να κανω μια ερευνα αγορας ...πες μου κι εσυ τις τιμες , κ θα αποφασίσω

καλά , τωρα που το θυμήθηκα ...χθες μπαινει μια στο μαγαζι κ ρωταει τον αντρα μου ΄τι τιμη θα μου κανετε για 8 μπ...... ?:shock::shock::shock:

ναι , ναι ....καλά διαβάσατε . 8 !!!

Επρεπε και αυτος να την ρωτησει με παραδοση ή παραλαβη απο το καταστημα μας???? Ε μα πια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε τις στεναχωριες και κοιτα να εισαι ηρεμη...καλα εχεις συνειδητοποιησει πως σε λιγοτερο απο μηνα θα φερεις στον κοσμο τον γιο σου?

εγω , το εχω συνηδειτοποιήσει....οι άλλοι δεν ξερω

πως φενονται οι εμπειρες χαχαχαα

πλενονται κανονικοτατα, μονο μη κανεις κανα λαθος και βαλεις την κουνουπιερα στο πλυντηριο

καλά μου που απάντησες .....οι άλλες τιποτα:P:p:p ειχα ξεχάσει οτι ρωτησα κιόλας

τα υπολοιπα πλυντηριο ανετα

με το καλοοοοοοοοοοοοοοοο!!!κοιτα μαρη να μην ειδοποιησεις, σεφαγα

εννοείται , θα σε ειδοποιήσω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Επρεπε και αυτος να την ρωτησει με παραδοση ή παραλαβη απο το καταστημα μας???? Ε μα πια

ελα ντε....γιατί πρεπει να νοικιάσετε κ φορτηγό για να βάλετε μεσα ....:shock::shock::shock:

Λοιπον αν κατεβει ο αντρας μου Πατρα θα στον στηλω για ψωνια...αρκει να συμφερεις βεβαια....χαχαχαχαχα Θα του λεω παρε ενα σφουγγαρακι και ρωτα αυτο ποσο εχει?Α εισαι ακριβη το αλλο ποσο εχει? και στο τελος θα φυγει ετσι.....χαχαχαχαχα

βρε λυσσαρες.....χαχαχ τι μου τα θυμησατε....οποια μπει μεσα στο μαγ τωρα αυτη θα την πληρωσει για ολους...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τα μωρά έχουν χαλαρό σύστημα στο στομάχι και τον οισοφάγο γι αυτό βγάζουν γουλίτσες.Αν παίρνουν βάρος κανονικά δεν υπάρχει θέμα...

Καλά Τζένη πες μας νέα;;;Και αδερφή με φούρνο ε;;Ε καλά θα έρθω μην επιμένετε άλλο με πείσατε....χαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον αν κατεβει ο αντρας μου Πατρα θα στον στηλω για ψωνια...αρκει να συμφερεις βεβαια....χαχαχαχαχα Θα του λεω παρε ενα σφουγγαρακι και ρωτα αυτο ποσο εχει?Α εισαι ακριβη το αλλο ποσο εχει? και στο τελος θα φυγει ετσι.....χαχαχαχαχα

Εννοείται ....με λιστα , με τις τιμές των ανταγωνιστων...γελάμε αλλά ετσι κάνουν !!!!

καλησπερα ξανθουλα η αστερινα εχει τελειωσει ειναι ηδη πατρα στο φουρνο της αδελφης μου κ τρωει με πηρε αν θελω να μου φερει καφε..σε 10 ειναι εδω..λεπτομερειες μου ειπε οταν ερθει

Ρε κορίτσια , ειχα ξαναρωτήσει καποια στιγμη , αλλα δεν μου ειπατε ...ποσο ειναι το μεγαλυτερο απο τα αδερφια σας κ ποσο το μικρότερο ?

κι εσείς τι νουμερα είστε ?:P

Διαφημίσεις

σημερις ειμαι γιατι θα παει η μανα μου μαζι με την αστερινα στον ντοκτορ..δεν πειραζει καλυτερα γιατι εχτες τελικα ''δεν την πηραμε την πολη''γιατι κοιμηθηκε...η πολη.χαχα κ σημερα ...η πολη ..δουλευε κ αυτη απογευμα..κ καναμε ''γιουργια''το πρωι...;)

αντε καλα αποτελεσματα, θα περιμενουμε τα νεα

χαχαχαχαχαχ εμενα μου ειχε πει μεχρι 3 κ βγηκε 3520 χαχαχαχαχαχα κ το μηδεν φορεσε αλλα για πολυ λιγο τωρα φοραει 0-3

εγω βαζω απορυπαντικο κ μαλακτικο προδερμ

κι εγωωωω και μυριζουν απιστευτα

Αννετακι αν το κανατε σημερα το εμβολιο απο αυριο περιμενε να κανει πυρετο αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο η Εβελινα δεν μου εκανε σε κανενα εμβολιο πυρετο μονο στης ανεμοβλογιας μου εβγαλε λιγα σπυρακια

α οκ προβλεπω να γινομαι βαμπιρ σημερα και αυριο

ρε γμτ κ μενα κανει πολλες γουλιες 3-4 μερες τωρα κ ενω την κραταω τοση ωρα αγκαλια κ ρευεται 3-4 φορες την αφηνω κατω κ μετα απο 2 λεπτα κλαιε την σηκωνω κ κανει γουλια κ μαλλον εχει κ πονακια

να την κρατας ορθια ομως οχι ξαπλωτη οκ

και οι γουλιες δεν ειναι προβλημα...οι ρουκετες ειναι

καλεεεεεεε δεν σας προλαβαινωωωω..δεν προλαβα να αναψω ξυπνησε ο κυριος..εφαγε και επεσε σε λυθαργο...ευτυχως ειναι δροσερος...μακαρι να τηνβγαλουμε καθαρη

5560 και 57 ποντοι

δοξα Τον Θεο η γιατρος τον βρηκε τελειο

καλά δεν το συζητάμε...εννοείται τελειος ειναι :P:p:p:p

η παιδίατρος ειναι κοντα σας ?

απτη βαρη ερχεται, αλλα ειναι πολ καλη και καθε φορα την κατουραμε και δεν βγαζει αχνα..γελαει και του κραταει το πουλακι μη τη βρεξει στα ρουχα χαχα

σημερα σφιγγοταν οποτε γυριζω και τι ς λεω

- α σημερα δεν σας κατουρησε...αλλα τον βλεπω να κανει αλλο πραγμα...

- ντοινγκ γουρλωσε το ματι η καλη σου χαχαχα

ευτυχως ηταν κυριος

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αχ ναι βρε Κιτυ ειχες ρωτησει και αυτο....χαχαχαχα εγω θα τα στηλω στο καθαρηστηριο την παντα και την κουνουπιερα τα αλλα στο πλυντηριο

πολύ την φοβάμαι την παντα ρε γμτ.....μηπως να τα παω κι εγω καθαριστηριο

εντωμεταξύ , ειδα την κουνουπιερα μιας φίλης - δεν ξερω αν την ειχε βαλει πλυντηριο- κ ηταν κατατσαλακωμενη ....δεν μου αρεσε καθολου

Και εγώ στο γιο με προδερμ έπλενα αλλά τώρα έχω δείγματα από πλανετ και θα το δοκιμάσω να δω αν μου αρέσει...Αλλά με το μαλακτικό να προσέχετε τώρα στην αρχή είναι αλλεργιογόνο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Δεν ξερω βρε Κιττυ εμενα εχουν σημα πανω μονο για στεγνο καθαρισμα για δεστα λιγο...

Αννετακι εμενα η Εβελινα τα ειχε κανει στην χουφτα της γιατρου και εκεινη ειχε πεσει κατω απο τα γελια.....ασε που μετα δεν μου πηρε λεφτα γιατι ελεγε το χε...μο θα της εφαιρνε ακομα πιο πολλα και απο τοτε οποτε ειμαστε Χαλκιδα και πηγαινουμε για κατι στην παιδιατρο αυτη δεν μου παιρνει ποτε λεφτα....χαχαχαχαχα

αντε καλα αποτελεσματα, θα περιμενουμε τα νεα

κι εγωωωω και μυριζουν απιστευτα

οκ προβλεπω να γινομαι βαμπιρ σημερα και αυριο

να την κρατας ορθια ομως οχι ξαπλωτη οκ

και οι γουλιες δεν ειναι προβλημα...οι ρουκετες ειναι

απτη βαρη ερχεται, αλλα ειναι πολ καλη και καθε φορα την κατουραμε και δεν βγαζει αχνα..γελαει και του κραταει το πουλακι μη τη βρεξει στα ρουχα χαχα

σημερα σφιγγοταν οποτε γυριζω και τι ς λεω

- α σημερα δεν σας κατουρησε...αλλα τον βλεπω να κανει αλλο πραγμα...

- ντοινγκ γουρλωσε το ματι η καλη σου χαχαχα

ευτυχως ηταν κυριος

απο την Βάρη ??? Οκ , αλλά καποια στιγμη , δεν θα πρεπει να πατε κι εσεις ? θα πηγαινετε στην Βαρη ? κ ποσο σας παιρνει ?

Εγω , θελω να βρω εναν , αν ειναι δυνατόν να πηγαίνω με τα ποδια ....εχει εδω κοντα 2-3 , θα δω . αντε το πολυ 5 λεπτα με το αυτοκινητο , αλλα θελω να το αποφυγω γιατι αντε να ψαχνεις να παρκαρεις κλπ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...