Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Ναι ρε Τζενακι περνανε τα ρημαδια αφου βλεπαμε βιντεακια σημερα με την Εβελινα μωρο και λεγαμε για ποτε εγινε γυναικαρα.....ασε

Κιττυ σου εστηλα μειλ το ειδες?

αα...δεν εχω μπει στο yahoo, παω να δω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειμαι Τζενακι,λιγο κουρασμενη γιατι εφτιαχνα τα λουλουδια μου σημερα και μ εφαγαν οι σκαλες πανω κατω αλλα οκ,δεν μασαω!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

αααααχχχχχχχχχχχ....τα ροζουλιά.....τέλεια !!!

Η Εβελίνα κουκλάκι και φαίνεται ολόκληρη κοπέλα. Στην φωτο που ειναι πειρατίνα λεω μοιάζει στον Θανάση , αλλά μολις ειδα αυτη που ειναι μπροστα στην κουνια είναι ίδια με σένα !!!! Ωραίο και το κρεββατάκι σας !!!

Αννα μου ο απαυτος μου οταν με πιανει ειναι για κανενα τεταρτο και μετα ολα μια χαρα!Δεν με ξαναπονεσε!

Μινακι μου εχω να φαω νουντλς απο τοτε που εμενα Σαλονικα!Πω πω τα εχω πεθυμησει!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

γειαααα:P:p:p:p πως είσαι ?

χαου ιζ γιορ ας . νταρλινγκ ?:P

Μαι ας σεϊς χελοου σουιτχαρτ!

Σου αρεσε το δωματιο μας?Η Εβελινα αγαπη μου καμια σχεση με τον μπαμπα της απλα δεν ειναι μελαχρινη οπως εγω

ναι ρε συ......καταπληκτικό , κι αυτό το καστράκι μου άρεσε πολυ , κουκλάκια τέλεια όλα:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...