Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αχ Τζενακι τελικα ολοι ιδιοι ειναι!!!!!!!

ασε με ρε γμτ ..καποτε ελεγα..

δεν μπορει να μου βγει καμια ..δεν εχω να ζηλεψω τπτ ..μπορω να ανταγωνιστω οποιαδηποτε για να κερδισω τον αντρα μου..

μετα απο χρονια κατεληξα στο συμπερασμα..ναι υπαρχει ενα θυληκο που δεν μπορω με τπτ να συναγωνιστω..κ αυτη ειναι η καταραμενη η μπαλαααααααααααα:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:..κ δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο:(:(:(

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω ποσο ειναι:confused::confused::confused:

αυτο που ξερω , ποσο ηταν στο doppler 28/2 . 2056

θα μας βγει μπεμπαρος..πιστευω γυρω στα 3600 με 3700

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ασε με ρε γμτ ..καποτε ελεγα..

δεν μπορει να μου βγει καμια ..δεν εχω να ζηλεψω τπτ ..μπορω να ανταγωνιστω οποιαδηποτε για να κερδισω τον αντρα μου..

μετα απο χρονια κατεληξα στο συμπερασμα..ναι υπαρχει ενα θυληκο που δεν μπορω με τπτ να συναγωνιστω..κ αυτη ειναι η καταραμενη η μπαλαααααααααααα:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:..κ δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο:(:(:(

χαχαχχαχαχαχα......εμενα καποτε ενας πρωην , μου ειχε πει απο την αρχη ..οταν παιζει Ολυμπιακος , δεν υπαρχει περιπτωση να συναντηθούμε

Τζένη , ποσα χρόνια ειστε μαζί ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

θα μας βγει μπεμπαρος..πιστευω γυρω στα 3600 με 3700

ετσι λεει και η γιατρός;);)

θα δουμε :P:p

Διαφημίσεις

Σορυ χαθηκα ηταν η ωρα που μετραω πιεση γι αυτο.....

Αχ Μινακι κανουμε καμια φορα που λειπει η μικρη και λεμε αχ εχουμε ξεχασει πως ειναι να κανεις ελευθερα...χαχαχαχα

Αχ Μινακι κανουμε καμια φορα που λειπει η μικρη και λεμε αχ εχουμε ξεχασει πως ειναι να κανεις ελευθερα...χαχαχαχα

λεω καμια φορα στον αντρα μου δεν μου λες να την αφησουμε κανενα βραδυ στην γιαγια στον παππου για να το ευχαριστηθουμε βρε παιδι μου!!!! χαχαχαχχαχαχχα αλλα ειναι μικρουλα ακομα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ααααααχχχχχχχχχχ...παει κι αυτό......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ μακαρι να μοιασει στην αδερφουλα της που μονο 40 μερες ξυπναγε βραδυ μετα μια χαρα........οσο το σκεφτομαι δεν με ταλαιπωρησε καθολου σαν μωρο ουτε στον υπνο ειχε θεμα ουτε στο φαγητο αν δεν ειχε και γοπ δεν θα την ακουγαμε καθολου

Προχτες μου λεει δηλαδη τωρα με το δευτερο παιδι θα ερχομαι στο κρεβατι και θα μου λες συγνωμη κυριε ποιος εισαι?....χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχχαχα..........:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...