Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο αντρας μου χεστικε πανω του ειχε ξυπνησει την μανα μου και με το ζορι τον κραταγε να μην παρει και τον γιατρο......χαχαχαχαχαχα

καλα ειπαμε ρε χαχαχαχχαχαχχα μα για να κανει ετσι φαντασου πως εκανες!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

αστα το δικο μου δεν κοιμηθηκε ολη μερα ηταν μεσα στην γκρινια και δεν ηθελε ουτε τωρα να κοιμηθει με το ζορι την εβαλε ο πατερας της εμενα με κλωτσουσε και προτιμησα να την πασαρω στο μπαμπακα της!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

αη αμ φαιν..λεμε τωρα..εχω βηχα κ καταροη ..αυτα..

ρε σεις εγω ειπα αν θελετε να αλλαξουμε..δεν ειναι απαραιτητο κ ειπα να ριξουμε ιδεες ολες ,κ οσο γιαυτο που λεει η κιτσι ,εχουμε ξεκαθαρισει νομιζω τη θεση μας ολες..ειμαστε παρεα ευρεος φασματος κ δεν κολαμε σε τετοια..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εγω ειχα και την ανηψια μου εχτες πρωτη φορα ηρθε σπιτι μου χωρις τους γονοις της και εσκασε η ψυχουλα μου δεν κοιμοταν με τιποτα το βραδυ ειχε γκρινια ολη μερα ζηλευε την Εβελινα και γενικα πολυ ταλαιπωρια οποτε την πηρε σημερα η μαμα μου και εφυγαν.....Στεναχωρηθηκα ομως γιατι ακομα και στον υπνο της αναστεναζε

Το Εβελινακι μας??? πως περασε χθες?????

Μια χαρα ειναι το πουλακι μου εχει ηρεμησει απιστευτα καμια σχεση οπως ηταν πιο μικρη μου το ελεγαν οτι θα ηρεμησει και δεν το πιστευα......Σημερα πηγαμε για ψωνια για τα τελευταια της μπεμπας και πηγε η σκατουλα εβγαλε λεφτα απο αυτα που μαζεψε εχτες και πηρε δωρο ενα σετακι πετσετες και μια κουδουνηστρα για την μπεμπα...με εκανε και εκλεγα

Μινακι μου και παλι πολυχρονη!!!!!

Αχ Κιττυ μου φτοιαχτην σιγα σιγα καιρος ειναι αλλα μην αγχωθεις κιολας...

Εμενα εχτες με αγχωσαν........Βγηκαμε εξω να κανουμε τραπεζι για την μικρη αφου εγω δεν ειμαι σε θεση πια να κανω τετοια και αρχησαν ολοι μα καλα δεν ξερεις ακριβως ποια ημερομηνια θα γεννησεις? Εγω απανταγα οχι αφου με το θεμα που εχω ο γιατρος μου θελει να με πηγαινει καθε εβδομαδα σιγα σιγα και δεν θελει να με αγχωσει...(το καταφεραν αλλοι)....Μετα καλα δεν εχεις φτοιαξει ακομα βαλιτσα????Δεν εχεις τελειωσει τα ψωνια????Τι καθεσαι???? Αστε κοριτσια το βραδυ εβλεπα εφιαλτες και μου ειπε ο αντρας μου οτι εκλεγα........ Εβλεπα οτι γεννησα και με ειχαν βαλει σε ενα στενο δωματιο μαζι με αλλες 4 και εναν αντρα.......και δεν μου εδιναν και το μωρο και να παρακαλαω τον αντρα μου και να του λεω σε παρακαλω ζητα μονοκλινο να γλυτωσω κι ας μην μου ξαναδωσεις ποτε ξανα λεφτα ή να παρουμε το παιδι μας και να φυγουμε....σας λεω εσκασα ολο το βραδυ...Μεχρι που με ξυπνησαν η μαμα μου με τον θαναση να με βαλουν να κανω ενα ντουζ ειχα γινει παπι και εκλεγα με λιγμους....Αμαν πια τι γλωσσοφαγια ηταν αυτη....?????

αν είναι δυνατόν:shock::shock::shock: ο κόσμος δεν πάει καλά......

άντε κοριτσάκι μου , ηρέμησε :P:p

κι ο Θανάσης εβλεπε κατι κουφά....οτι ειχε γεννηθεί ο μπέμπης και μετα ουτε αυτός ξερει ...αλλά αντί άλλων

μου λέει ειδα κ την φατσα του...λεω πως ήταν ? απάντηση ....σε μένα έμοιαζε:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...