Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζενακι θα θεσω το θεμα σε ψηφοφορια γιατι ο τιτλος δεν ειναι μονο δικος μου και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις!!!! Λοιπον μου εστειλε πμ το Τζενακι οτι το καφε μας ειναι πολυ πριβε (εχεις δικιο ) οταν οι αλλοι βλεπουν τον τιτλο κολλανε να ρθουν (σαν παλιοπαρεα που ειμαστε) οποτε σκεφτηκε αν γινετε να αλλαξουμε τον τιτλο δεν ξερω δεν εχω ιδεα και μαλλον θα χρειαστουμαι ανωτερα βοηθεια σε αυτο αλλα η πρωτοβουλια δεν μπορει να ειναι μονο δικια μου ειμαστε ολες μαζι και απο ολες περιμενω την αποψη σας!!!!! Τι λετε για πες τε μου!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλησπέρα κορίτσια !!!

ωωωωωχχχ............σήμερα μάλλον εχω λίγα νευράκια , να το πω ? κούραση να το πω ?

θα το πω...δεν ξερω τι μου γινεται.....

Δεν μπορώ να κοιμηθώ , δεν μπορώ να περπατήσω, πονάω χαμηλά ,πονάει το στηθος μου και η κοιλιά τσίταααα........

Γκρίνια , θα το πω !!!!!

** παω να φτιάξω την βαλίτσα μου

το πιο ωραίο ειναι οτι τα εχω όλα ετοιμα , εκτός απο το κρεββατάκι....

απο την μια λέω εχω μέρες , απο την άλλη θέλω να γεννήσω αυριο..............

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Οσο για την αλλαγη ονομασίας , τα είπα κι εγω λιγο με την Τζένη , με πμ.

Προσωπικά , δεν εχω ιδιαίτερο πρόβλημα για αλλαγη , αρκεί να μην γινει απο νεα μέλη πλέον , θεμα τι κανουμε εδω κοπέλες που προσπαθούν να μεινουν εγκυες , αυτες που ειναι ηδη και φυσικά μανούλες.

Αλλωστε για πολύ συγκεκριμένα θέματα υπαρχουν ολα αυτα τα καφε , στο parents

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια !!!

ωωωωωχχχ............σήμερα μάλλον εχω λίγα νευράκια , να το πω ? κούραση να το πω ?

θα το πω...δεν ξερω τι μου γινεται.....

Δεν μπορώ να κοιμηθώ , δεν μπορώ να περπατήσω, πονάω χαμηλά ,πονάει το στηθος μου και η κοιλιά τσίταααα........

Γκρίνια , θα το πω !!!!!

** παω να φτιάξω την βαλίτσα μου

το πιο ωραίο ειναι οτι τα εχω όλα ετοιμα , εκτός απο το κρεββατάκι....

απο την μια λέω εχω μέρες , απο την άλλη θέλω να γεννήσω αυριο..............

χαλλλαρα κοπελια ετοιμασου να εισαι ετοιμη γιατι ολα ειναι πιθανα αλλα μην βιαζεσαι ωρε κοπελια!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Χελοου σας διαβαζω και ερχομαι

καλως την !!! κι εγω παω για μπανάκι κ επιστρεφω....εντωμεταξύ , θα ξεκινησω και την βαλιτσα:shock::shock::shock:

Μινακι μου και παλι πολυχρονη!!!!!

Αχ Κιττυ μου φτοιαχτην σιγα σιγα καιρος ειναι αλλα μην αγχωθεις κιολας...

Εμενα εχτες με αγχωσαν........Βγηκαμε εξω να κανουμε τραπεζι για την μικρη αφου εγω δεν ειμαι σε θεση πια να κανω τετοια και αρχησαν ολοι μα καλα δεν ξερεις ακριβως ποια ημερομηνια θα γεννησεις? Εγω απανταγα οχι αφου με το θεμα που εχω ο γιατρος μου θελει να με πηγαινει καθε εβδομαδα σιγα σιγα και δεν θελει να με αγχωσει...(το καταφεραν αλλοι)....Μετα καλα δεν εχεις φτοιαξει ακομα βαλιτσα????Δεν εχεις τελειωσει τα ψωνια????Τι καθεσαι???? Αστε κοριτσια το βραδυ εβλεπα εφιαλτες και μου ειπε ο αντρας μου οτι εκλεγα........ Εβλεπα οτι γεννησα και με ειχαν βαλει σε ενα στενο δωματιο μαζι με αλλες 4 και εναν αντρα.......και δεν μου εδιναν και το μωρο και να παρακαλαω τον αντρα μου και να του λεω σε παρακαλω ζητα μονοκλινο να γλυτωσω κι ας μην μου ξαναδωσεις ποτε ξανα λεφτα ή να παρουμε το παιδι μας και να φυγουμε....σας λεω εσκασα ολο το βραδυ...Μεχρι που με ξυπνησαν η μαμα μου με τον θαναση να με βαλουν να κανω ενα ντουζ ειχα γινει παπι και εκλεγα με λιγμους....Αμαν πια τι γλωσσοφαγια ηταν αυτη....?????

Διαφημίσεις

αμαν βρε Αννουλα μου δεν τους εγραφες κι εσυ κανονικα???? μα αν ανοιξουν το στομα τους ορισμενοι ανθρωποι δεν ξερουν τι λενε ουφφφφφφφφφφ!!!!!!!! Να την χαιρεσε και παλι Αννα μου την κουκλαρα σου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

να σου πω φυσιολογικη αντιδραση ειχες κι εγω να ημουν καπως ετσι θα αντιδρουσα αλλα μην πολυ δινεις σημασια ακου μονο τον γιατρο σου αυτος ξερει και εξαλλου πιστευω οτι θα σε αφησει να περασεις τις 36 βδομαδες και μετα οποτε εκει που δεν πιανει μελανι τους υπολοιπους

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μωρε δεν το συζητω καθολου Μινακι μου....

Ο γιατρος μου ειπε πως οσο παιρνει βαρος το παιδι θα το αφηνει...Ισως τα καταφερει και μεχρι τις 38 εβδομαδες αυτο κανεις δεν το ξερει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...