Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καληνυχτα Τζενη!

Τελικα χτες κρυωνα και ειχα κομαρες,ξαπλωσα μπας και ζεσταθω και κοιμηθω και μολις ζεσταθηκα γαριδα το ματι!Ειδα Χαρι Ποτερ και μετα μια τσοντα του 70 με ηθοποιους που ουτε αυτοι δεν ηξεραν πιοι ειναι και ξεραθηκα στο γελιο λεμε!

χαχαχχαχααχα.........ελληνική εννοείς ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αλλα ο καιρος ακομα ειναι περιεργος, μεχρι να φτιαξει πρεπει να το κρατας λιγουλακι ζεστο οχι ολα εξω χαχαχα

τι να του βγάλω δηλαδή έξω ?:shock::shock::shock:

ναι , μαρή....αλλωστε ποτε θα βγει το παιδί απο το σπιτι ? κατα τον Μάιο.....

πω πω.....αυτός κουνιέται κι εγω πονάωωωωω......μπέμπη κουλ

μπεμπη κουλλλλλλλλλλλλ χχαχαχα πως λεμε νταντι χαχαχαχα

ενα βαμβακερο μπλουζακι με μανικακι (οχι κοντο ουτε μακρυ..πως τα λενε αυτα?3ων 4ρτων?η δεν μιλαμε για σουτιεν χαχαχαχα)για νεογεννητο ειναι καλα και το ζιπουνι απο κατω αυτο δεν το ξεχναμε...αλλα θα ρωτησεις και τον παιδιατρο μη λεω και μπαρουφες και το πουντιασεις το παιδι η το σκασεις :rolleyes:

αννετακι τιποτα δεν υποσχομαι!δεν παω να δειξω τον κωλο μ στο γιατρο λεμε!

γιατι καλε μπορει να σαρεσει χαχαχαχαα πλακα κανω

αντε στον γιτρο καλε μηπως χρειαζεσαι τιποτα?μπαααααααααα

λοιπον σας αφηνω κ γω..με πηρε ο συζηγος τηλ να με ρωτησει τι θα φαω..θελω τωρα που θα ερθει να το παιξω λιγο..θα ξαπλωσω κ θα το παιζω μισο αρρωστη για να μου κανει μασαζ στην πλατουλα κ οτι ηθελε προκυψει..καληνυχτα θα τα πουμε αυριο απο μαγαζι...

μμμμμμμμμμ καλο βολι!!!;)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

μπεμπη κουλλλλλλλλλλλλ χχαχαχα πως λεμε νταντι χαχαχαχα

ενα βαμβακερο μπλουζακι με μανικακι (οχι κοντο ουτε μακρυ..πως τα λενε αυτα?3ων 4ρτων?η δεν μιλαμε για σουτιεν χαχαχαχα)για νεογεννητο ειναι καλα και το ζιπουνι απο κατω αυτο δεν το ξεχναμε...αλλα θα ρωτησεις και τον παιδιατρο μη λεω και μπαρουφες και το πουντιασεις το παιδι η το σκασεις :rolleyes::P

ναι , καλέ αυτά εννοείται

Ελληνικη!Απο κεινες με τις τριχες θαμνους που ψαχνεις μια ωρα να βρεις την εισοδο!Ασε τους αντρες!Να πεσεις στον ερωτα τους και να μη σε θελουν κιολας!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Ασχετο!

Τωρα μου ηρθε συνειρμικα η ερωτηση αν και ηθελα απο καιρο να την κανω και ξεχναγα!

Στην εγκυμοσυνη πως κανεις αποτριχωση?Καταρχην το βλεπεις?

Μη γελατε μαρη!Ειναι σοβαρο το θεμα!

Και δεν ζοριζετε η κοιλιτσα?

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Ασχετο!

Τωρα μου ηρθε συνειρμικα η ερωτηση αν και ηθελα απο καιρο να την κανω και ξεχναγα!

Στην εγκυμοσυνη πως κανεις αποτριχωση?Καταρχην το βλεπεις?

Μη γελατε μαρη!Ειναι σοβαρο το θεμα!

Και δεν ζοριζετε η κοιλιτσα?

μμμμμμ....μέχρι κάποια στιγμή το βλέπεις.....μετά το φαντάζεσαι...χχαχαχαχχαχα

εγω προσπαθω με ξυραφάκι.....τωρα τι ακριβώς κάνω .....θα σε γελάσω:shock::shock:

Βαλε φαααααντααασιααααα και σκηνοοοοθεεσιιιααααααα!

Καταλαβα!Κι οταν πας να γεννησεις?Σε ξυριζουν εκει?

Βαλε φαααααντααασιααααα και σκηνοοοοθεεσιιιααααααα!

Καταλαβα!Κι οταν πας να γεννησεις?Σε ξυριζουν εκει?

ναι.......:shock::shock::shock: ασε , ξερεις πως το σκεφτομαι ?

Καταλαβα!

Αφου σε γ......,αφου σε ξυρισαν,αφου σε ξεσκισαν με τον ενα η τον αλλο τροπο,σου παραδιδουν και το πακετο και σε παρατανε μονη σου να κανεις οτι σου κατεβει!ωραια πραγματα!

Κι υστερα σου λενε οι αντρες ειναι οι κολονες του σπιτιου και μλκιες!Αν τα περναγαν ολα αυτα θα την ειχαν κανει στο διαστημα να βρουν αλλο πλανητη!χαχαχαχαχαχαααα

Καταλαβα!

Αφου σε γ......,αφου σε ξυρισαν,αφου σε ξεσκισαν με τον ενα η τον αλλο τροπο,σου παραδιδουν και το πακετο και σε παρατανε μονη σου να κανεις οτι σου κατεβει!ωραια πραγματα!

Κι υστερα σου λενε οι αντρες ειναι οι κολονες του σπιτιου και μλκιες!Αν τα περναγαν ολα αυτα θα την ειχαν κανει στο διαστημα να βρουν αλλο πλανητη!χαχαχαχαχαχαααα

χααχχαχχαχα.............καλά τα λες:P:p:p

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι , θα σε αφήσω όμως ...παω να ξαπλώσω , μηπως ηρεμήσει κ ο μπεμπης .

Καληνύχτααα !!!

Ε,μα τι!Εδω λιγο πυρετο ανεβαζουν η ποναει η μεση τους και περδονται μεντες!

καλημερα κοπελιες πως ειστε?

εμεις χθες πηγαμε για καφε καλογρια κ μετα για φαγητο καναμε τις βολτες μας βραδι γυρισαμε κ σημερα με το καροτσι καναμε τα ψωνια μας!!!!κ τωρα κλαιμε για φαγητο

τα λεμε κοριτσαρες!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσακια μου καλημερα δεν ειχα ιντερνετ 2 μερες μου το κοψαν χααχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα ξεχασα να το πληρωσω πηγα σημερα πρωι και το πληρωσα!!!!!

Αννουλα μου να την χαιρεσαι και να ειναι παντα καλοτυχη!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας παει γερασα λεμε χαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...