Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλεεεεεεε δεν σας προλαβαινωωωω..δεν προλαβα να αναψω ξυπνησε ο κυριος..εφαγε και επεσε σε λυθαργο...ευτυχως ειναι δροσερος...μακαρι να τηνβγαλουμε καθαρη

απο τις 12 ? μπράβο υπνος ......

ποσα κιλά είναι τωρα ?

ωρες ωρες , κι εγω σκεφτομαι ενα τσιγαράκι......αλλά μονο σκέφτομαι

5560 και 57 ποντοι

δοξα Τον Θεο η γιατρος τον βρηκε τελειο

πανω που λεω ηρεμησε κ να μπω να γραψω ανοιγει τα ματια κ κλαιει λες κ με παιρνει χαμπαρι!!!!εχουν σπασει τα νευρα μου!!!!!

ανετακι δεν καταλαβα κανεις τσιγαρο?τερμα ο θηλασμος?

τερμα αφου καθε φορα το εκανε εμετο :-(:sad::-(

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα...Το ότι είχε 5 ραντεβού δεν σημαίνει ότι θα την πάρει και 5 νταν...

Καλως την !!!! τι κάνεις κοπελιά ?

Σημερα , ο συζυγος μου εφερε το λαπ τοπ το μεσημερι κ το αφησε εδω:P:p:p

θα εχετε την χαρά , να με φορτωθείτε:P:p:p:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Για πείτε , τι απορρυπαντικό κ μαλακτικό να παρω για τα ρουχαλάκια ?

Ανδριανή , η νταφλούκω που γεννήθηκε μεγάλη , το φορμάκια χρειάστηκε ?

Η γιατρός προχθές μου ειπε θα φτάσει 3500-3800 το χοντρομπιζέλι

Αν βγει 3800 τα 0-3 θα τα βαλει λιγο βεβαια εξαρταται και απο το υψος...

Εγω επαιρνα της προδερμ απορυπαντικα

Για πείτε , τι απορρυπαντικό κ μαλακτικό να παρω για τα ρουχαλάκια ?

Ανδριανή , η νταφλούκω που γεννήθηκε μεγάλη , το φορμάκια χρειάστηκε ?

Η γιατρός προχθές μου ειπε θα φτάσει 3500-3800 το χοντρομπιζέλι

χαχαχαχαχαχ εμενα μου ειχε πει μεχρι 3 κ βγηκε 3520 χαχαχαχαχαχα κ το μηδεν φορεσε αλλα για πολυ λιγο τωρα φοραει 0-3

εγω βαζω απορυπαντικο κ μαλακτικο προδερμ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αννετακι αν το κανατε σημερα το εμβολιο απο αυριο περιμενε να κανει πυρετο αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο η Εβελινα δεν μου εκανε σε κανενα εμβολιο πυρετο μονο στης ανεμοβλογιας μου εβγαλε λιγα σπυρακια

Διαφημίσεις

καλεεεεεεε δεν σας προλαβαινωωωω..δεν προλαβα να αναψω ξυπνησε ο κυριος..εφαγε και επεσε σε λυθαργο...ευτυχως ειναι δροσερος...μακαρι να τηνβγαλουμε καθαρη

5560 και 57 ποντοι

τερμα αφου καθε φορα το εκανε εμετο :-(:sad::-(

ρε γμτ κ μενα κανει πολλες γουλιες 3-4 μερες τωρα κ ενω την κραταω τοση ωρα αγκαλια κ ρευεται 3-4 φορες την αφηνω κατω κ μετα απο 2 λεπτα κλαιε την σηκωνω κ κανει γουλια κ μαλλον εχει κ πονακια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

5560 και 57 ποντοι

καλά δεν το συζητάμε...εννοείται τελειος ειναι :P:p:p:p

η παιδίατρος ειναι κοντα σας ?

Καλησπέρα...Το ότι είχε 5 ραντεβού δεν σημαίνει ότι θα την πάρει και 5 νταν...

καλησπερα ξανθουλα η αστερινα εχει τελειωσει ειναι ηδη πατρα στο φουρνο της αδελφης μου κ τρωει με πηρε αν θελω να μου φερει καφε..σε 10 ειναι εδω..λεπτομερειες μου ειπε οταν ερθει

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γειά σας κοριτσαρες.....εδώ μόλις ξύπνησε,θηλάζει,θα φάει και φύγαμε για βολτάνα...

ΤΕΛΕΙΑ μέρα σήμερα!!

τυχερος ο γιαννοςςςςςςς!!!

φαε πασα μου και καλη βολτα

ναι.....πολύ ωραία μερα ....το μεσημερι ζήλεψα ενα καφεδάκι στον ήλιο:P:p:p

αλλά δεν εχω βγει.....

μιλησα με μια φιλη στο τηλ νωριτερα , στεναχωρήθηκα λιγο κι αμεσως πετρωσε η κοιλιά μου:shock::shock:

ασε τις στεναχωριες και κοιτα να εισαι ηρεμη...καλα εχεις συνειδητοποιησει πως σε λιγοτερο απο μηνα θα φερεις στον κοσμο τον γιο σου?

ερχεται η ωρα!!!!!προετιμασια για γεννα ειναι μην αγχωνεσε ειναι φυσιολογικο

πως φενονται οι εμπειρες χαχαχαα

Ρε κορίτσια , η παντα κ η κουνουπιερα πλένονται ?

θα μας φερουν αυριο το κρεββατάκι κ σιφινιέρα-αλλαξιέρα κ θα ξεκινησω τα πλυσίματα.

Επισης εχω παρει ενα σαν στρωματάκι-παπλωματάκι για την αλλαξιερα , να το πλυνω ?

Βοηθηστε .....την άσχετη μανα

πλενονται κανονικοτατα, μονο μη κανεις κανα λαθος και βαλεις την κουνουπιερα στο πλυντηριο

τα υπολοιπα πλυντηριο ανετα

ναι μωρε, νιωθω ξερεις απο μεσα πιεση ...περιεργο κ τα σουτιεν θέλω να τα σκίσω λεμεεεε....

αα,,,νωρίς είναι ακομα

κλεισαμε για την καισαρική , 11 Απριλίου:P:p

εκτός απροόπτου βεβαίως - βεβαίως

με το καλοοοοοοοοοοοοοοοο!!!κοιτα μαρη να μην ειδοποιησεις, σεφαγα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ανδριανουλα οταν την ταιζεις να προσπαθεις να την κρατας σε ποιο ορθια θεση και οχι εντελως ξαπλα και οταν τελειωνει και την βαζεις να ρευεται μετα να την κρατας τουλαχιστον κανα 15λεπτο ορθια μετα να την βαζεις κατω οσο για τα πονακια υπομονη μεχρι τον 2ο μηνα ειναι

Διαφημίσεις

κιττυ χει δικιο η αντριανη προδερμ που εχω κ εγω στο μαγαζι..ελα να κανουμε κανα τζιροοοοοοοοοοοοοοοοοοο...χαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχαχαχαχ εμενα μου ειχε πει μεχρι 3 κ βγηκε 3520 χαχαχαχαχαχα κ το μηδεν φορεσε αλλα για πολυ λιγο τωρα φοραει 0-3

εγω βαζω απορυπαντικο κ μαλακτικο προδερμ

μαλιστααα.....για να δουμε:P:p:p

κι εγω προδερμ λεω να παρω

Αννετ , αντε να ερθεις , να δεις αν εχω μεγαλη κοιλιά.....μηπως εκτοξευτεί τωρα στο τέλος ?

κιττυ χει δικιο η αντριανη προδερμ που εχω κ εγω στο μαγαζι..ελα να κανουμε κανα τζιροοοοοοοοοοοοοοοοοοο...χαχαχ

κατσε να κανω μια ερευνα αγορας ...πες μου κι εσυ τις τιμες , κ θα αποφασίσω

καλά , τωρα που το θυμήθηκα ...χθες μπαινει μια στο μαγαζι κ ρωταει τον αντρα μου ΄τι τιμη θα μου κανετε για 8 μπ...... ?:shock::shock::shock:

ναι , ναι ....καλά διαβάσατε . 8 !!!

Λοιπον αν κατεβει ο αντρας μου Πατρα θα στον στηλω για ψωνια...αρκει να συμφερεις βεβαια....χαχαχαχαχα Θα του λεω παρε ενα σφουγγαρακι και ρωτα αυτο ποσο εχει?Α εισαι ακριβη το αλλο ποσο εχει? και στο τελος θα φυγει ετσι.....χαχαχαχαχα

αννεεεεεετ το ειδα το ζουμπουρλουδικο σου τρελλα ειναι εχει ματαρες..κ η μαμα ομως δεν παει πισω!!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...