Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

λοιπον κοριτσια παω να τηνπεσω γιατι αυριο εχει πρωινο ξυπνημα θα παμε στο παρκο με τους κουμπαρους

και κιττυ σκεψου τι χρειαζεσαι για τον μπεμπη μη παρω τιποτα που δεν θελεις η το εχεις σε αφθονια οκ?

σας φιλω κουκλιτσες μου

καληνυχτουδια αννετ φιλα μου [απο μακρυα]τον πριγκηπα!!!!!!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνω!Μια γειτονισσα μου που εχει δυο παιδακια ειναι ολη μερα αρρωστα γιατι τα ντυνει σαν κρεμμυδια κι εχει το καλοριφερ στο φουλ!Το χειμωνα απαγορευεται να βγουν εξω να παιξουν στην αυλη και το καλοκαιρι φορανε καλτσες!Ολη μερα αρρωστα τα καημενα!Και να φανταστειτε ειμαστε στον Πυργο,αν ημασταν στη Φλωρινα θα τους ειχε ραψει γουνα πανω τους ενα πραγμα!

κάλτσες το καλοκαίρι ?:shock::shock::shock:

για θάλασσα ουτε λόγος ε ?:shock:

ε.οχι κι ετσι.....................!!!!!!!!!!

εγω , θα τον εκπαιδεύσω απο μικρό , να αντέχει τις κακουχίες.

Ο πατέρας του εχει μεγαλώσει στο πιο κρύο μερος της Ελλάδας:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

χαχαχαχαχαχ.......οχι , μωρε ξερεις γιατί ? ηρθαν χθες κατι φιλοι (αυτοι που μενουν στην περιοχη σου), και παντα εχουν την μπέμπα στο καρότσι με μια φλις κουβερτούλα , που εχει φερμουάρ και την κουμπώνουν. παντα....και μεσα στο σπίτι κ έξω

Νόμιζε οτι ειναι υπνόσακος κ πρεπει να εχουμε οπωσδήποτε:rolleyes::rolleyes:

πικέ εχω αρκετες:P:p οχι και σαν κρεμμύδι , έτσι ?

ναι αλλα ο καιρος ακομα ειναι περιεργος, μεχρι να φτιαξει πρεπει να το κρατας λιγουλακι ζεστο οχι ολα εξω χαχαχα

Συμφωνω!Μια γειτονισσα μου που εχει δυο παιδακια ειναι ολη μερα αρρωστα γιατι τα ντυνει σαν κρεμμυδια κι εχει το καλοριφερ στο φουλ!Το χειμωνα απαγορευεται να βγουν εξω να παιξουν στην αυλη και το καλοκαιρι φορανε καλτσες!Ολη μερα αρρωστα τα καημενα!Και να φανταστειτε ειμαστε στον Πυργο,αν ημασταν στη Φλωρινα θα τους ειχε ραψει γουνα πανω τους ενα πραγμα!

αυτα τα λαθη κανουν οι γονεις...η μανα μου μου τον κουκουλωνε "τους αρεσει να χουχουλιαζουν"λεει και μπουκωσε η μυτουλα μας

Μα δεν θα ποναγε μονιμα η εστω οταν παω τουαλετα?Αυτο με πιανει οπως οταν σε πιανει κραμπα και διπλωνεσαι ετσι ακριβως ο ιδιος πονος!

οχι παντα...αλλα να πας στον γιατρο κι ας μην ειναι τιποτα οκ?υποσχεσαι?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

:shock:

κάλτσες το καλοκαίρι ?:shock::shock::shock:

για θάλασσα ουτε λόγος ε ?:shock:

ε.οχι κι ετσι.....................!!!!!!!!!!

εγω , θα τον εκπαιδεύσω απο μικρό , να αντέχει τις κακουχίες.

Ο πατέρας του εχει μεγαλώσει στο πιο κρύο μερος της Ελλάδας:P:p

πρεπει να δειτε την αντριανη να κανει μπανιο τηυ μικρη..

ανεβαζει το καλοριφερ στους 40:shock:..μιλαμε φουρνος

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λοιπον κοριτσια παω να τηνπεσω γιατι αυριο εχει πρωινο ξυπνημα θα παμε στο παρκο με τους κουμπαρους

και κιττυ σκεψου τι χρειαζεσαι για τον μπεμπη μη παρω τιποτα που δεν θελεις η το εχεις σε αφθονια οκ?

σας φιλω κουκλιτσες μου

Καληνύχτααα !!! αυριο εχει βολτίτσα ε ? καλά να περάσετε

κανα μπαλονάκι μωρε...ξερω ενα μαγαζί:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Ποια θαλασσα καλε?εδω λεμε οτι νταλα καλοκαιρι κι αυτα εχουν πυρετο!αλολαξε ενα σωρο παιδιατρους γιατι τη συμβουλευανε να τα χει λιγο χυμα και γιατι δεν της γραφανε αντιβιωση!τα χει πεθανει στην αντιβιωση κι εχει καταστρεψει τα οποια αντισωματα ειχαν!χωρια που ειναι και τα δυο μαμοθρευτα και μολις πανε να κανουν ουα εκεινη αμεσως να τα παρει αγκαλια να μην κλαψουν!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

αντε μπουκωμενα φιλια!

καλα καλε μη βαρατε δεν σας φιλαω μη σας κολλησω χαχχαα

γκουντ ναιτ μπελες!!!

IB5Vp2.png

ναι αλλα ο καιρος ακομα ειναι περιεργος, μεχρι να φτιαξει πρεπει να το κρατας λιγουλακι ζεστο οχι ολα εξω χαχαχα

τι να του βγάλω δηλαδή έξω ?:shock::shock::shock:

ναι , μαρή....αλλωστε ποτε θα βγει το παιδί απο το σπιτι ? κατα τον Μάιο.....

πω πω.....αυτός κουνιέται κι εγω πονάωωωωω......μπέμπη κουλ

αννετακι τιποτα δεν υποσχομαι!δεν παω να δειξω τον κωλο μ στο γιατρο λεμε!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

λοιπον σας αφηνω κ γω..με πηρε ο συζηγος τηλ να με ρωτησει τι θα φαω..θελω τωρα που θα ερθει να το παιξω λιγο..θα ξαπλωσω κ θα το παιζω μισο αρρωστη για να μου κανει μασαζ στην πλατουλα κ οτι ηθελε προκυψει..καληνυχτα θα τα πουμε αυριο απο μαγαζι...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αννετακι τιποτα δεν υποσχομαι!δεν παω να δειξω τον κωλο μ στο γιατρο λεμε!

Δεν θα του τον δειξεις μαρη ....άντε να σου κανει εναν υπερηχο , για να δει το εντερο

:shock:

πρεπει να δειτε την αντριανη να κανει μπανιο τηυ μικρη..

ανεβαζει το καλοριφερ στους 40:shock:..μιλαμε φουρνος

ευζενη και ο δικος μου οταν τον κανω μπανακι αναβω τη σομπα στο φουλ γιατι κρυωνει αλλα στην διαρκεια της μερα τον εχω χαλαρο...με μια πολυ ψιλη κουβερτουλα και δροσερο σεντονακι πανω και κατω οταν κοιμαται

Καληνύχτααα !!! αυριο εχει βολτίτσα ε ? καλά να περάσετε

κανα μπαλονάκι μωρε...ξερω ενα μαγαζί:P:p:p:p

ευχαριστουμεεεεεεεεεε, οτι θες εσυ κουκλιτσα αλλα εμεις εχουμε αλλα σχεδια...ασε που τα μπαλονακια τα καμακωνουμε ηδη σε ενα σαιτ πολυ σουπερ χαχαχα

Ποια θαλασσα καλε?εδω λεμε οτι νταλα καλοκαιρι κι αυτα εχουν πυρετο!αλολαξε ενα σωρο παιδιατρους γιατι τη συμβουλευανε να τα χει λιγο χυμα και γιατι δεν της γραφανε αντιβιωση!τα χει πεθανει στην αντιβιωση κι εχει καταστρεψει τα οποια αντισωματα ειχαν!χωρια που ειναι και τα δυο μαμοθρευτα και μολις πανε να κανουν ουα εκεινη αμεσως να τα παρει αγκαλια να μην κλαψουν!

απαπαααααα καποιος να την μπατσισει ρε παιδια

αντε φευγω φιλια απο μακρια!

IB5Vp2.png

λοιπον σας αφηνω κ γω..με πηρε ο συζηγος τηλ να με ρωτησει τι θα φαω..θελω τωρα που θα ερθει να το παιξω λιγο..θα ξαπλωσω κ θα το παιζω μισο αρρωστη για να μου κανει μασαζ στην πλατουλα κ οτι ηθελε προκυψει..καληνυχτα θα τα πουμε αυριο απο μαγαζι...

χαχαχαχαχχα......καλά θα κάνεις !!!!! ααχχ....μ αρεσουν αυτά:P:p:p:p

εγω που ειμαι σαν τον Οβελίξ....τι να κανει ο κακομοίρης ?

αντε , καληνύχτα !!!!

ευζενη και ο δικος μου οταν τον κανω μπανακι αναβω τη σομπα στο φουλ γιατι κρυωνει αλλα στην διαρκεια της μερα τον εχω χαλαρο...με μια πολυ ψιλη κουβερτουλα και δροσερο σεντονακι πανω και κατω οταν κοιμαται

ευχαριστουμεεεεεεεεεε, οτι θες εσυ κουκλιτσα αλλα εμεις εχουμε αλλα σχεδια...ασε που τα μπαλονακια τα καμακωνουμε ηδη σε ενα σαιτ πολυ σουπερ χαχαχα

θα δούμε μωρέ, αλλωστε μήπως ξέρω κι εγω τι μου γίνεται ? τι θέλω κ τι όχι ?:confused::confused::confused:

Καληνυχτα Τζενη!

Τελικα χτες κρυωνα και ειχα κομαρες,ξαπλωσα μπας και ζεσταθω και κοιμηθω και μολις ζεσταθηκα γαριδα το ματι!Ειδα Χαρι Ποτερ και μετα μια τσοντα του 70 με ηθοποιους που ουτε αυτοι δεν ηξεραν πιοι ειναι και ξεραθηκα στο γελιο λεμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...