Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

γεια σου αννετο αννετακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τι κανει ο μικρουλης κοιμαται;

κοιμαται σαν αγγελουδακι και ποσο θελω να τον φιλησω...αλλα θα κανω υπομονη μη και τον κολλησω...αχ δολια μαναααααααααααα τι σουμελε να παθεις...ευζενη μας κολλησες με τα γκουχου γκουχου σου χαχαχχα

αυτο ηταν παραγγελια της μινας χαχαχαχα α δεν εχει ιντερνετ και δεν μπορει να μπει,

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αρχισε ο απο κατω και θα γινουμε μπιλιες...μολις σαραντησαμε του φεραμε την αστυνομια και τον πηραν μεσα μουααααααχαχαχαχα!!!ολη η πολυκατοικια ειχε μαζευτει στον 1ο γιατι εσπασε την γυναικα του στο ξυλο και φωναζε ο διαχειρηστης "παρτε το 100" και δεν χρειαζεται να σας πω ποιος το καλεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

ειχα και το μωρο που κοιμοταν και ειχα γινει ταυρος σε υαλοπωλειο και τωρα αν δεν σκασει σε 10 λεπτα θα ακουσει τα μπινελικια του και την πορτα του να τηνχτυπανε 2 ενστολοι...ααααμ πως..γαβ γαβ

hello !!!!! αχαχαχαχχαχα.....καλά κάνατε . καλά βέβαια δεν είναι για γέλια η κατάσταση ...αυτοί ειναι ανυπόφοροι

αλλά ρε γμτ , δεν αλλάζει...αυτό ειναι το θεμα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

τ να το κανεις βρε αννετο μου που κ να τον παρουν μεσα σε 10 20 μερες παλι τα ιδια θα κανει,δεν αλλαζει ο ανθρωπος..δικο σας ειναι το σπιτι;ι

ηδη αρχισε...το ξυλο βεβαια θα το σκεφτει δυο φορες πριν το κανει αλλα τα μπινελικια αρχισαν να πεφτουν συννεφο

οχι δεν ειναι δικο μας ευτυχως...αλλα δεν με προσεχεις καθολου...σε τρεις μηνες αντιος ατενας!!!

ναι, ναι....για να δούμε:P:p:p

καλε εσυ γιατι δεν μου μιλας?να βαλω τις φωνες???χαχαχα

IB5Vp2.png

ηδη αρχισε...το ξυλο βεβαια θα το σκεφτει δυο φορες πριν το κανει αλλα τα μπινελικια αρχισαν να πεφτουν συννεφο

οχι δεν ειναι δικο μας ευτυχως...αλλα δεν με προσεχεις καθολου...σε τρεις μηνες αντιος ατενας!!!

καλε εσυ γιατι δεν μου μιλας?να βαλω τις φωνες???χαχαχα

πότε μαρή δεν σου μίλησα ?:shock::shock: βιάζεσαι φιλενάδα:P:p:p

hello !!!!! αχαχαχαχχαχα.....καλά κάνατε . καλά βέβαια δεν είναι για γέλια η κατάσταση ...αυτοί ειναι ανυπόφοροι

αλλά ρε γμτ , δεν αλλάζει...αυτό ειναι το θεμα

ουπς σορρυυυυυυυυ

σαν τους λογαριασμους... αν εχει εξωφληθει αγνοειστε το χιχιχι

τι κανεις κουκλιτσα?ο μπεμπης κοιμαται?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

κοιμαται σαν αγγελουδακι και ποσο θελω να τον φιλησω...αλλα θα κανω υπομονη μη και τον κολλησω...αχ δολια μαναααααααααααα τι σουμελε να παθεις...ευζενη μας κολλησες με τα γκουχου γκουχου σου χαχαχχα

αυτο ηταν παραγγελια της μινας χαχαχαχα α δεν εχει ιντερνετ και δεν μπορει να μπει,

κ τι ειμαι εγω μαρη ιντερνετικος ιος;ε παρτε κ σεις ενα αντιβαιρους να τελεωνετε...χιχιχιχιχι..ρε συ η μινα δεν εχει νετ;γιαυτο την εχουμε χασει;που σαι μιναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...ειδες κορωνα; εγινα καλα:D:D:D

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πότε μαρή δεν σου μίλησα ?:shock::shock: βιάζεσαι φιλενάδα:P:p:p

εντατσειιιιιιιιιιιιιιιιιι μη βαρααααααααααας χαχαχα

IB5Vp2.png

κ τι ειμαι εγω μαρη ιντερνετικος ιος;ε παρτε κ σεις ενα αντιβαιρους να τελεωνετε...χιχιχιχιχι..ρε συ η μινα δεν εχει νετ;γιαυτο την εχουμε χασει;που σαι μιναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...ειδες κορωνα; εγινα καλα:D:D:D

σιγα μαρη θα μου ξυπνησεις το παιδι χααχχαα

IB5Vp2.png

ουπς σορρυυυυυυυυ

σαν τους λογαριασμους... αν εχει εξωφληθει αγνοειστε το χιχιχι

τι κανεις κουκλιτσα?ο μπεμπης κοιμαται?

χααχχαχαχ....καλά είμαι. για την ωρα ήσυχος είναι , αλλά οτι κ να κανει πονάω πιααα.......

και πονάει κ στο στηθος μου σήμερα , περισσότερο απο άλλες μέρες

Διαφημίσεις

αχ η μυτη μουυυυυυυυυυ...την εχω πληγωσει απτο φυσα φυσα...και δεν μου φτανει αυτο πηρα και υγρα χαρτομαντηλα για το κρυολογημα και την εκαψα κιολας

κατι ακουω, αχ ας μη ξυπνησει...........

IB5Vp2.png

θ τα πουμε τηλεφωνικως αυτα αλλα σου στελνω μονολεκτικο πμ

για παρε

IB5Vp2.png

χααχχαχαχ....καλά είμαι. για την ωρα ήσυχος είναι , αλλά οτι κ να κανει πονάω πιααα.......

και πονάει κ στο στηθος μου σήμερα , περισσότερο απο άλλες μέρες

αχ κιτσυ μου κουκλιτσα μου λιγο υπομονη βρε..

ρε συ αννετ τι θυμηθηκα..2 μρες νομιζω πριν γεννησεις τα λεγαμε ενα βραδυ που υποτιθεται πως σιδερωνα:rolleyes:..κ μου λες νομιζω θα γεννησω κατι βλεπω κ ποναω πολυ κ κατι τετοια κ μου ειχα σηκωθει τα μαλλια ορθια:confused::confused: τοτε προσπαθουσα να σε καθησυχασω αλλα ειχα τετοοι αγχος...κ σκευτομουνα λες να γεννησει την ωρα που μιλαμε..χαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ η μυτη μουυυυυυυυυυ...την εχω πληγωσει απτο φυσα φυσα...και δεν μου φτανει αυτο πηρα και υγρα χαρτομαντηλα για το κρυολογημα και την εκαψα κιολας

κατι ακουω, αχ ας μη ξυπνησει...........

κ η δικη μου μυτη ετσι ειναι χαλια αδιορθωτα.την κομματιασα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ κιτσυ μου κουκλιτσα μου λιγο υπομονη βρε..

ρε συ αννετ τι θυμηθηκα..2 μρες νομιζω πριν γεννησεις τα λεγαμε ενα βραδυ που υποτιθεται πως σιδερωνα:rolleyes:..κ μου λες νομιζω θα γεννησω κατι βλεπω κ ποναω πολυ κ κατι τετοια κ μου ειχα σηκωθει τα μαλλια ορθια:confused::confused: τοτε προσπαθουσα να σε καθησυχασω αλλα ειχα τετοοι αγχος...κ σκευτομουνα λες να γεννησει την ωρα που μιλαμε..χαχαχαχα

ναι ρε αγαπη το θυμαμαι νασαι καλα που ησουν και με στηριξες!!!

αλλα δεν μπορεις να πεις...ψυχραιμοτατη η δικια σου!!!σε αντιθεση με σενα χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...