Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

συνηθηζονται τα ανα παντεχα στους γαμους σε μενα ετυχε το εξης

ο γαμος ηταν να γινει 6:00 η ωρα 3:00 με παιρνει τηλ ο φωτογραφος και μου λεει δεν μας ανοιγει ο παππας την εκκλησια για να στησουμε προβολεις μια ωρα πριν το γαμο και τι θα κανουμε τωρα?εκεινη την ωρα με χτενιζε η κομμωτρια επαθα κριση αγχους γιατι ο παππας δεν σηκωνε το τηλ που τον επαιρνα για να τον παρακαλεσω τελικα η μανα μου οπως ηταν ντυμενη πηγε και βρηκε τον παππα για να τον παρακαλεσει και ετσι λυθηκε

δηλ το μονο αναπαντεχο ηταν αυτο;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στην ουσια ναι ημουν μεσα στο αγχος για κανα δυωρο

φαιη μου εισαι πανευτηχης τοτε..ακου τωρα επιγραμματικα τι επαθα εγω..

2 μηνες πριν απο το γαμο κ ενω ειχαμε ψωνισει τα επιπλα για σπιτι 150 τ ετραγωνικων ο ιδιοκτητης μας ανακοινωνει οτι δεν μπορει να μας το νοικιασει..ετσι απλα..

την παραμονη του γαμου πιανουν γαμπρο κ κουμπαρο σε αλκοτεστ με το γαμπριατικο αυτοκινητο παραλιγο να τους μπουζουριασουν μεσα ,τους περνουν τα κλειδια κ ενα προστιμο 700 ε

με φτιαχνει η κομμωτρια κ ενω ειχαμε κανει προβα στο μαλλι με κανει σα να μην πω πως κ ολοι με κοιταζανε στο σπιτι κ κουνουσαν το κεφαλι...

επεισοδιακη εισοδος..τα ειπα μην τα ξαναλεω..

10 φορες κοπηκε το ρευμα γιατι ο μαγαζατορας εκανε 3 γαμους ταυτοχρονα..

5 φορες ηρθε το μπατσικο να μας σπασει το γαμο γιατι ακουγομασταν πολυ

μαλλιοτραβηχτηκε η συννυφαδα μου[7 μηνων εγκυος]με καποια καλεσμενη γιατι νομιζε οτι κοιταζε τον αντρα της..μετα απο 5 λεπτα σηκωθηκαν κ φυγανε κ ταυτοι κ τα πεθερικαμου...

εχεις να πεις τπτ;:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

χελοουυυυυυυυυυυυυυυ τσουπιτσες μου

τραγουδακια δε μπορω να ακουσω γιατι θελω να ακουω τον μικρο (την αναπνοη του...και για να μην ανοιξει και το ματι)

συμπεθερααααααααααα ξερω πως σημερα ειναι η τιμητικη σας αλλα δεν μπορω να σας πιασω βρε σκατουλες να σας ευχηθω..δεν πειραζει, αυριο να τα πουμε με την ησυχια μας!!!

εσυ να δεις ποσο πονηρη εισαι;););)

;););)

φαιη μου αυτο το τραγουδι το χορεψα με τον αδελφο μου [ειναι χορευτης]στο γαμο μου.οταν ημασταν μικροι χορευαμε συνεχεια μαζι κ αυτο ηταν το τραγουδι μας.στο γαμο μου το λοιπον μου λεει...θελω να χορεψουμε το τραγουδι μας ..:confused:τι λες ρε του λεω εχουνε περασει 15 χρονια δεν θυμαμαι τπτ θα γινουμε ρεζιλι..:shock:οχι μου λεει θελω να το χορεψουμε..το χορεψαμε τελικα με πολυ αγχος βεβαια γιατι με κοιταζαν 200 ζευγαρια ματια..πριν τελειωσει το τραγουδι εβγαλε ενα κουτακι κ μου το εδωσε μεσα ειχε ενα τριανταφυλλο κ μεαα στο τριανταφυλλο..ενα μονοπετρο..κ κλαααααμα η ευζενη......

πωπω ανατριχιασα λεμε, καλα πολυ ρομαντικος ο αδερφος!!!

άντε ντεεεεε.....................θα γεννήσω λέμεεεε:P:p:p

περιμενε καλεεεεεεε να γινω πρωτα καλα και μετα!!!χαχαχα

τζενη παω να ετοιμαστω για να βγουμε λυπαμαι που σε αφηνω φιλακια θα τα πουμε αυριο

καλα να περασετε φαιη μου και μην αργησετε γιατι εχετε και υποχρεωσεις!!!;););)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

2 μηνες πριν απο το γαμο κ ενω ειχαμε ψωνισει τα επιπλα για σπιτι 150 τ ετραγωνικων ο ιδιοκτητης μας ανακοινωνει οτι δεν μπορει να μας το νοικιασει..ετσι απλα..

την παραμονη του γαμου πιανουν γαμπρο κ κουμπαρο σε αλκοτεστ με το γαμπριατικο αυτοκινητο παραλιγο να τους μπουζουριασουν μεσα ,τους περνουν τα κλειδια κ ενα προστιμο 700 ε

με φτιαχνει η κομμωτρια κ ενω ειχαμε κανει προβα στο μαλλι με κανει σα να μην πω πως κ ολοι με κοιταζανε στο σπιτι κ κουνουσαν το κεφαλι...

μαλλιοτραβηχτηκε η συννυφαδα μου[7 μηνων εγκυος]με καποια καλεσμενη γιατι νομιζε οτι κοιταζε τον αντρα της..μετα απο 5 λεπτα σηκωθηκαν κ φυγανε κ ταυτοι κ τα πεθερικαμου...

ευζενη μου, μα ο γαμος σου αγαπη εχει μεινει σε πολλους αξεχαστος!!!

αλλα σημασια εχει αν η νυφη κι ο γαμπρος περασαν καλα!!!

κι εμεις ειχαμε ευτραπελα,αλλα αυτα ειναι γουρι...το αγγουρι θα ηταν αν πηγαιναν ολα οπως τα εχουμε σχεδιασει...για σκεψου το!

IB5Vp2.png

γεια σου αννετο αννετακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τι κανει ο μικρουλης κοιμαται;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγώ όχι:shock::shock::shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

ευζενη μου, μα ο γαμος σου αγαπη εχει μεινει σε πολλους αξεχαστος!!!

αλλα σημασια εχει αν η νυφη κι ο γαμπρος περασαν καλα!!!

κι εμεις ειχαμε ευτραπελα,αλλα αυτα ειναι γουρι...το αγγουρι θα ηταν αν πηγαιναν ολα οπως τα εχουμε σχεδιασει...για σκεψου το!

περασα τελεια κ θυμαμαι το γαμο μου με μια γλυκια νοσταλγια..ασχετα με οσα εγιναν τι να κανουμε..

τωρα πρεπει να σχεδιασουμε το γαμο της κιτσυς μας..ε κιτσυ μας;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αρχισε ο απο κατω και θα γινουμε μπιλιες...μολις σαραντησαμε του φεραμε την αστυνομια και τον πηραν μεσα μουααααααχαχαχαχα!!!ολη η πολυκατοικια ειχε μαζευτει στον 1ο γιατι εσπασε την γυναικα του στο ξυλο και φωναζε ο διαχειρηστης "παρτε το 100" και δεν χρειαζεται να σας πω ποιος το καλεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

ειχα και το μωρο που κοιμοταν και ειχα γινει ταυρος σε υαλοπωλειο και τωρα αν δεν σκασει σε 10 λεπτα θα ακουσει τα μπινελικια του και την πορτα του να τηνχτυπανε 2 ενστολοι...ααααμ πως..γαβ γαβ

IB5Vp2.png

εγώ όχι:shock::shock::shock::shock:

χαχαχαχα ειδες κ γω δεν μπορουσα να πω τπτ κ κοιταζα..:shock::shock::shock: ετσι..κ αλλα πολλα που ειναι μικρα κ δεν τους εδινα βαση

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αρχισε ο απο κατω και θα γινουμε μπιλιες...μολις σαραντησαμε του φεραμε την αστυνομια και τον πηραν μεσα μουααααααχαχαχαχα!!!ολη η πολυκατοικια ειχε μαζευτει στον 1ο γιατι εσπασε την γυναικα του στο ξυλο και φωναζε ο διαχειρηστης "παρτε το 100" και δεν χρειαζεται να σας πω ποιος το καλεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

ειχα και το μωρο που κοιμοταν και ειχα γινει ταυρος σε υαλοπωλειο και τωρα αν δεν σκασει σε 10 λεπτα θα ακουσει τα μπινελικια του και την πορτα του να τηνχτυπανε 2 ενστολοι...ααααμ πως..γαβ γαβ

τ να το κανεις βρε αννετο μου που κ να τον παρουν μεσα σε 10 20 μερες παλι τα ιδια θα κανει,δεν αλλαζει ο ανθρωπος..δικο σας ειναι το σπιτι;ι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

περασα τελεια κ θυμαμαι το γαμο μου με μια γλυκια νοσταλγια..ασχετα με οσα εγιναν τι να κανουμε..

τωρα πρεπει να σχεδιασουμε το γαμο της κιτσυς μας..ε κιτσυ μας;

ναι, ναι....για να δούμε:P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...