Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολυ ωραιο τραγουδι καταπληκτικο

αχ, εγω δεν το διακινδυνεύω να βάλω τα τραγουδάκια , γιατι το λαπ τοπ , με τραγούδια κ βιντεάκια κλεινει:shock::shock::shock:

ειναι λίγο λοξό...

κ μπορεί να ακουει ο αντρας μου επι 2 ωρες , κ μολις βαλω εγω ενα να κλεισει:confused::confused:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

αχ, εγω δεν το διακινδυνεύω να βάλω τα τραγουδάκια , γιατι το λαπ τοπ , με τραγούδια κ βιντεάκια κλεινει:shock::shock::shock:

ειναι λίγο λοξό...

κ μπορεί να ακουει ο αντρας μου επι 2 ωρες , κ μολις βαλω εγω ενα να κλεισει:confused::confused:

κ εγω γρυλορουτερ εχω κ δεν κλεινει...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ρε συ φαιη βαλε βισση καρβελα ..στα 79..το ειχε χορεψει ο αδελφος μου αν κ δεν τους παω αυτο το τραγουδι ειναι πολυ ωραιο..

αααα κ μην το ξεχασω μιλησα με αστερινα τωρα κ μου ειπε εχει ανεβασειο φωτο στο προφιλ να τις δεις..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το τραγουδι που επεξε οταν μπηκαμε στο κεντρο

κ εμεις χατζηγιαννη βαλαμε ..εμεις οι δυο σαν ενα..αλλα ηταν επεισιδιακη η εισοδος μας..το καναμε σε ενα κεντρο στην ταρατσα κ ολοι πηγαιναν με ασανσερ..ειδποιει ο μαγαζατορας οτι ηρθαμε μολις μπηκαμε στο ασανσερ κ βαζει ο ηλιθιος ο ντι τζει κατευθειαν το τραγουδι κ σα να μην εφτανε αυτο κανει λαθος η φωτογραφος που ηταν μαζι μας κ αντι να πατησει 1ο παταει -1 δηλ υπογειο:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: γθελα να πεθανω εκεινη την ωρα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κ εγω γρυλορουτερ εχω κ δεν κλεινει...

δεν ειναι απο αυτό , εχει καποιο προβλημα ο υπολογιστης ...και στο μαγαζί κλεινει:shock::shock:

κ εμεις χατζηγιαννη βαλαμε ..εμεις οι δυο σαν ενα..αλλα ηταν επεισιδιακη η εισοδος μας..το καναμε σε ενα κεντρο στην ταρατσα κ ολοι πηγαιναν με ασανσερ..ειδποιει ο μαγαζατορας οτι ηρθαμε μολις μπηκαμε στο ασανσερ κ βαζει ο ηλιθιος ο ντι τζει κατευθειαν το τραγουδι κ σα να μην εφτανε αυτο κανει λαθος η φωτογραφος που ηταν μαζι μας κ αντι να πατησει 1ο παταει -1 δηλ υπογειο:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: γθελα να πεθανω εκεινη την ωρα

αμάν μαρήηηηη....................επεισοδιακός γάμος:P:p:p

Διαφημίσεις

αμάν μαρήηηηη....................επεισοδιακός γάμος:P:p:p

κ ακομα δεν σου εχω πει τπτ οταν θα ερθω επανω θα στα πω ολα..να σου βγουν τα ματια ..να ..ετσι:shock:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κ ακομα δεν σου εχω πει τπτ οταν θα ερθω επανω θα στα πω ολα..να σου βγουν τα ματια ..να ..ετσι:shock:

άντε ντεεεεε.....................θα γεννήσω λέμεεεε:P:p:p

συνηθηζονται τα ανα παντεχα στους γαμους σε μενα ετυχε το εξης

ο γαμος ηταν να γινει 6:00 η ωρα 3:00 με παιρνει τηλ ο φωτογραφος και μου λεει δεν μας ανοιγει ο παππας την εκκλησια για να στησουμε προβολεις μια ωρα πριν το γαμο και τι θα κανουμε τωρα?εκεινη την ωρα με χτενιζε η κομμωτρια επαθα κριση αγχους γιατι ο παππας δεν σηκωνε το τηλ που τον επαιρνα για να τον παρακαλεσω τελικα η μανα μου οπως ηταν ντυμενη πηγε και βρηκε τον παππα για να τον παρακαλεσει και ετσι λυθηκε

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...