Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αυτο θα σας αρεσει πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φαιη μου αυτο το τραγουδι το χορεψα με τον αδελφο μου [ειναι χορευτης]στο γαμο μου.οταν ημασταν μικροι χορευαμε συνεχεια μαζι κ αυτο ηταν το τραγουδι μας.στο γαμο μου το λοιπον μου λεει...θελω να χορεψουμε το τραγουδι μας ..:confused:τι λες ρε του λεω εχουνε περασει 15 χρονια δεν θυμαμαι τπτ θα γινουμε ρεζιλι..:shock:οχι μου λεει θελω να το χορεψουμε..το χορεψαμε τελικα με πολυ αγχος βεβαια γιατι με κοιταζαν 200 ζευγαρια ματια..πριν τελειωσει το τραγουδι εβγαλε ενα κουτακι κ μου το εδωσε μεσα ειχε ενα τριανταφυλλο κ μεαα στο τριανταφυλλο..ενα μονοπετρο..κ κλαααααμα η ευζενη......

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιη μου αυτο το τραγουδι το χορεψα με τον αδελφο μου [ειναι χορευτης]στο γαμο μου.οταν ημασταν μικροι χορευαμε συνεχεια μαζι κ αυτο ηταν το τραγουδι μας.στο γαμο μου το λοιπον μου λεει...θελω να χορεψουμε το τραγουδι μας ..:confused:τι λες ρε του λεω εχουνε περασει 15 χρονια δεν θυμαμαι τπτ θα γινουμε ρεζιλι..:shock:οχι μου λεει θελω να το χορεψουμε..το χορεψαμε τελικα με πολυ αγχος βεβαια γιατι με κοιταζαν 200 ζευγαρια ματια..πριν τελειωσει το τραγουδι εβγαλε ενα κουτακι κ μου το εδωσε μεσα ειχε ενα τριανταφυλλο κ μεαα στο τριανταφυλλο..ενα μονοπετρο..κ κλαααααμα η ευζενη......

καλα τι μου ειπες τωρα καταπληκτικο :P:p:p

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλα τι μου ειπες τωρα καταπληκτικο :P:p:p

ασε φαιη μιλαμε για πολυ κλαμα ,παει μακιγιαζ πανε ολα..ητανε στημενο το εγκλημα ολοι το ξερανε εκτος απο μενα κ να εχει ερθει κοντα ο καμεραμαν κ να με τραβαει που εκλαιγα με λυγμους κ τωρα το βλεπουν ολοι κ με κοροδευουνε..μου κανουνε ..ουα ουα..αλλα να σου πω,θυμηθηκα ολα οσα καναμε παιδια , με αυτον τον αδελφο μου ημασταν πολυ κοντα γιατι λατρευαμε το χορο ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ασε φαιη μιλαμε για πολυ κλαμα ,παει μακιγιαζ πανε ολα..ητανε στημενο το εγκλημα ολοι το ξερανε εκτος απο μενα κ να εχει ερθει κοντα ο καμεραμαν κ να με τραβαει που εκλαιγα με λυγμους κ τωρα το βλεπουν ολοι κ με κοροδευουνε..μου κανουνε ..ουα ουα..αλλα να σου πω,θυμηθηκα ολα οσα καναμε παιδια , με αυτον τον αδελφο μου ημασταν πολυ κοντα γιατι λατρευαμε το χορο ..

κορίτσια ουουουουυουο:P:p:p:p

αααχχχ.....Τζενάκι , αυτά μένουν !!!

τι κάνετε άλλο ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

και εγω λατρευω τον χορο τελικα εχουμε πολλα κοινα εμεις οι δυο

σημερα ετοιμαζομαστε να παμε για κλαμπινγκ θα ηθελα να ειχα καποιον να χορευα λιγο με ξεκουραζει και με ηρεμει ο συζυγος δεν χορευει

RPVCp3.png?gonw6PAb

κιττυ τι κανεις εσυ πως εισαι?????????

καλά είμαι....πηγαμε για καφεδάκι και ουζάκι (οχι εγω , έτσι ? ) στον ήλιο , μετά εριξα έναν ύπνοοοο......

αυτά τα συγκλονιστικά...........

Διαφημίσεις

καλά είμαι....πηγαμε για καφεδάκι και ουζάκι (οχι εγω , έτσι ? ) στον ήλιο , μετά εριξα έναν ύπνοοοο......

αυτά τα συγκλονιστικά...........

ωραια τουλαχιστον απολαυσες τον ηλιο:P:p

RPVCp3.png?gonw6PAb

γεια σου κιτσυυυυυυ μουυυυυυυ τι κανεις καλο μου;

φαιηηηη ανεβασε σε περικαλω ενα τραγουδι αφιερωμενο στην κιτσυ μας..το

κιτσυ κιτσυ κιτσυ γεια γεια...χαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ωραια τουλαχιστον απολαυσες τον ηλιο:P:p

ναι ,ναι .....ωραία ήταν:P:p

εσύ , τι έκανες ?

γεια σου κιτσυυυυυυ μουυυυυυυ τι κανεις καλο μου;

φαιηηηη ανεβασε σε περικαλω ενα τραγουδι αφιερωμενο στην κιτσυ μας..το

κιτσυ κιτσυ κιτσυ γεια γεια...χαχαχαχαχαχαχ

χαχααχχαχαχαχαχ.................καλά είμαι !

εσύ , τι νέα ?

μιλαει ο αντρας μου στο τηλ με ρην παλαβη θεία....ωρες-ωρες απορώ με την υπομονή του......κλείστοοοοοο λέμεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...