Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

γιαυτες που δεν ξερουν..τωρα κανω το φαντασμα...

εκανα το μπανακι μου..φαγαμε κ μια ωραιωτατη πιτσα υφαντης..ξερετε πια..θα μαι καλο παιδι..αυτη..κ εχουμε αραξει..αυτος βλεπει αθλητικα,σιγα μην κανουμε τπτ δεν τον βλεπω ζεστο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον την κανω για λιγο να φαω και ισως μπω ξανα

αννα κ ολοκληρο γουρουνι να ετρωγες τωρα θα ειχες τελειωσει..αρα κοιμασαι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κ επειδη σε λιγο θα ξημερωσει[λεμε τωρα]ο κασπερ φευγει παει για υπνο καληνυστα.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χρονια πολλααααααααααααααα και βοηθεια μας!!!

Ο Ευαγγελισμος Της Θεοτοκου να φερνει υγεια και χαρες στις οικογενειες μας και συντομα οσα κοριτσακια ειναι στην αναμονη για το θαυμα της μητροτητας να γινει πραγματικοτητα!

συμπεθερα μου να την χαιρομαστε την εβελινα μας, να ειναι γερη δυνατη και παντα ακλοτυχη στη ζωη της, να την καμαρωνεται και να σας κανει παντα περηφανους!!!

με το καλο και το κοριτσακι μας ζουζουνα μου!σας αγαπω πολυ!

μινακιιιιιιιιιιιι, να σε χαιρομαστε κι εσενα αγαπη μου, πολυχρονη και του χρονου με ακομα ενα μωρακι...νεογεννητο να νιαουριζει στην αγκαλιτσα σου!

πολυ πολυ αγαπη απο ολη την οικογενεια!!!

χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες, να τους χαιρομαστε, εμεις εχουμε ενα σωρο..βαριεμαι να μετρησω...ουφ ασυμφορη γιορτη για μας Του Ευαγγελισμου!πλακα κανω χαχαχα

πολλα πολλα φιλια σε ολες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες

αννουλα να την χαιρεσαι την κουκλα σου να ειναι γερη κ δυνατη

μινακι κοπελα μου κ εσυ οτι επιθυμεις

εγω δεν ειμαι καθολου καλα σηκωθηκα παλι με πυρετο κ πονανε πολυ τα κοκαλα μου

αν ειμαι καλα θα μπω αργοτερα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!

Τζενακι μου περαστικα σου βρε κοριτσι μου...αμαν σε ερηξε για τα καλα στο κρεβατι....

Συμπεθερα μου σε ευχαριστω πολυ!!!! Να χαιρεσαι τον γιοκα σου και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!

Μινακι μου πολυχρονη και οτι επιθυμεις να το εχεις στην αγκαλια σου!!!!

Καλημέραααα !!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες !!

Αννα , να χαίρεστε το μπουμπούκι σας, να ειναι γερή κ ευτυχισμένη !!!! κ με το καλο η αδερφούλα !!!!!!!

Μινάκι , πολυχρονη , να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου κ έρχεται το μπεμπέε !!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

γεια σας κοριτσια χρονια πολλα σε ολες να ειστε καλα να χαιρεσται τα παιδακια σας εσεις που εχετε και οσες δεν εχουμε με το καλο

αννα να χαιρεσαι την κορη σου να ειναι γερη και τυχερη

μινακι χρονια σου πολλα με υγεια να χαιρεσαι την οικογενεια σου και ενα μωρακι σου ευχομαι που τοσο επιθυμεις

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες

αννουλα να την χαιρεσαι την κουκλα σου να ειναι γερη κ δυνατη

μινακι κοπελα μου κ εσυ οτι επιθυμεις

εγω δεν ειμαι καθολου καλα σηκωθηκα παλι με πυρετο κ πονανε πολυ τα κοκαλα μου

αν ειμαι καλα θα μπω αργοτερα..

τζενη χρονια πολλα και με ενα μωρακι

περαστικα σου μου φαινεται την αρπαξες για τα καλα φιλακια

RPVCp3.png?gonw6PAb

φσιη αποτι ειδα σε 15 μερες περιμενεις την ακατανομαστη..αυτο το τριημερο δως του να καταλαβει..κ οταν λεω δως του να καταλαβει ξερεις τι εννοω..πρωι μεσημερι βραδυ...πριν το φαγητο μετα το φαγητο ...μεχρι να πει...ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ.................κ εσυ φυσικα δεν θα δειχνεις καθολου ελεος....εγω εκανα τεστακι σημερα το απογευμα δεν βγηκε καραμπαμπαμ θετικο..αλλα αρρωστη ξεαρρωστη θα τον βαλω κατω σημερα...

δωστου να καταλαβει μην τον αφηνεις ουτε να ανασανει

που ξερεις με τον πυρετο μπορει να εισαι πιο χαλαρη και να ρθει

το πολυποθητο ;);)

παντως και εγω δεν παω πισω το ελεγχω;);)

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ρε σεις κοιμηθηκα κ ειδα στον υπνο μου ρινοκερους..οτι ερχοσανται στο μερος μου να με φανε κ προσπαθουσα να τρεξω κ κλασικα δεν μπορουσα..κ φωναζα την αντριανη να με βοηθησει αλλα αυτη φεεεετααα..μετα ειδα οτι πηγα σε μιας γριας το σπιτι που ηταν σαν παντοπωλειο κ ταχα λεει της ειχα αφησει πριν πολλα χρονια κατι λευτα σε δραχμες εγω το ειχα ξεχασει κ μολις με ειδε στραβωσε κ το σκευτοταν να μου τα δωσει πηγε μετα μεσα στο πορτοφολι της κ εβγαλε λευτα κ μου λεει 35 χιλλιαδες ηταν παρε 100 ευρω κ φυγε..τα περνω ..περνω κ μια σακουλα γεματη πατατες [ασχετο]που ειχε κατω απο μια καρεκλα κ εγινα λουης..τι ειναι αυτο τωρα;

οι πατατες στον υπνο μας ειναι ευχαριστα γεγονοτα ελα με το καλο!!!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

να μαι ξανα..λιγο καλυτερα απο το πρωι..χωρις πυρετο..

φαιη που εισαι κοριτσαρα ελπιζω να κανεις την καθημερινη ..γυμναστικουλα για καλυτερα αποτελεσματα..ηθελα να ρωτησω..τα τεστακια που κανεις ειναι σε ταινιες;

αννετακοοοο εχεις τρεξιματα με τον μικρουλη σου κουκλα μου;στεναχωρεθηκα ρε γμτ κ την αρπαξες κ συ την πουντα σου ..εγω να σου πω πηγα προχτες στην αντριανη κ ημουν στην αρχη της αρρωστιας κ δεν το καταλαβα ..κ ενιωθα τυψεις εχτες,κ με πηρε η μανα μου να μου πει οτι η αντριανη ειδε τη νταφλουκω λιγο ζεστη κ εστειλε να παρουν θερμομετρο..μου κοπηκαν τα ποδια ,αν την κολλαγα θα πεθαινα απο τις τυψεις..ευτηχως ηταν μια χαρα κ ηρθε η καρδια μου στη θεση της...

τζενη τα τεστ που εχω ειναι σε ταινιες απο τα hometest

RPVCp3.png?gonw6PAb

Καλημέραααα !!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες !!

Αννα , να χαίρεστε το μπουμπούκι σας, να ειναι γερή κ ευτυχισμένη !!!! κ με το καλο η αδερφούλα !!!!!!!

Μινάκι , πολυχρονη , να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου κ έρχεται το μπεμπέε !!!!!!!!!!

κιττυ χρονια πολλα και με το καλο το μωρακι σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

ζω..ακομα ζω..πες μου αν ζω..σαν ταινια το εζησα....κ οντως ετσι το εζησα..

κοριτσια τωρα στανιαρα..παπαλα πυρετος ξεμπουκωσε κ η μυτη..ειμαι βεβαια με ενα χαρτομαντηλο στο χερι..αλλα παω καλυτερα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ζω..ακομα ζω..πες μου αν ζω..σαν ταινια το εζησα....κ οντως ετσι το εζησα..

κοριτσια τωρα στανιαρα..παπαλα πυρετος ξεμπουκωσε κ η μυτη..ειμαι βεβαια με ενα χαρτομαντηλο στο χερι..αλλα παω καλυτερα.

ωραια αφου περασε ο πυρετος εισαι καλυτερα :)

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...