Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Αχ περιμενω να δω τι δωρα θα φερουν αυριο στην Εβελινα για να δω τι θα της ψωνησω ζωη να εχει το κοριτσακι μου αλλα απο ρουχα δεν της κανει τιποτα......τελικα ειναι αδικο να κανεις το πρωτο παιδι στο σοι.......η ανηψια μου εχει ενα σωρο ρουχα απο την Εβελινα τωρα και η μπεμπα θα εχει τα διπλα και απο την Εβελινα και απο την ανηψια μου......

Α δεν σας ειπα θα την εχω τριημερο εδω την ανηψια μου και εχω τρελαθει απο την χαρα μου γιατι ειναι το πρωτο μου ανηψακι και το εχω μακρια......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ποιο πιθανο ειναι να βαλει φωτια στο σπιτι ο δικος μου............ενω στα ταξιδια αλλος ανθρωπος...οταν πηγαμε μαζι μεχρι Ισπανια σηκωνοταν διπλωνε κουβερτες μαζευε τα κρεβατια αφτοιαχνε πρωινο και μετα φευγαμε.....στο σπιτι δεν κανει τιποτε απο αυτα αν καμια κυριακη πει θα φτοιαξω πρωινο να σου φερω πεταγομαι απο το κρεβατι σαν ελατηριο γιατι μετα θα μαζευω μια βομβαρδισμενη κουζινα........

χαοχαχαχαχ εχει ομως ολη την καλη διαθεση..δεν μπορεις να πεις..

κιτσυ καλο μεσημεριιιιιιιι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννουλι βγαινω..σε λιγο θα ερθει ο αντρουλης μου κ αν με δει στο pc θα αρχισει τις αγριογκαριδες..θα μπω το απογευματακι που θα φυγει ..μπαι μπαι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

http://www.madata.gr/diafora/stranges/97044.html

Και ακομα κυκλοφωρει ελευθερη?

το ειδα..μποτοξ εκανε κ η μαντονα στα παιδια της..η τρλλα δεν παει στα βουναααααααααααααααααααααααααααααααααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας κουκλες

δεν εχω διαβασει τιποτα, αργοτερα ισως γιατι δεν ειμαι καλα

ο δε μπεμπης τη νυχτα 02:30 εφαγε, ρευτηκε και για κακη μου τυχη εβηξε, του ηρθε λοιπον αναγουλα και εκανε εμετο το γαλα (αλλα απτην ποσοτητα δεν πρεπει να το εβγαλε ολο) και στις 07:30 εφαγε, ολα ωραια ολα καλα...βαζει το χερι στο στομα, τωρα βαζουμε ολα τα δαχτυλα μεσα και ξανακανε εμετο...εγω εγινα σαν να βγηκα μολις απτο μπανιο σαν την κλεοπατρα...μπανιο με γαλα οχι γαιδαρας αλλα ζεβρακου...κοιμηθηκε λοιπον εξαντλημενος και στις 10:20 εφαγε 60 γρ και ξανα υπνος...12:00 ξυπνησε λιμασμενος απτην πεινα...εφαγε 140γρ, βγηκαμε να παρουμε μασκες και τωρα ξανακοιμαται με λιγο ζορι στην αναπνοη απτις μυξες...ποτε θα τελειωσει ολο αυτο ρε κοριτσια...ποτε θα παψει να ταλαιπωρειται το παιδακι μου...και δεν φτανει αυτο μπουκωσα κι εγω, εχω καταρροη πρασινη μασκοφορος ουφφφφφφφ και δεν μπορω να ανασανω με δαυτο

τελος παντων...αυτα με τα δικα μας...

ελπιζω να ειστε καλα και να μας σκεφτεστε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλες

δεν εχω διαβασει τιποτα, αργοτερα ισως γιατι δεν ειμαι καλα

ο δε μπεμπης τη νυχτα 02:30 εφαγε, ρευτηκε και για κακη μου τυχη εβηξε, του ηρθε λοιπον αναγουλα και εκανε εμετο το γαλα (αλλα απτην ποσοτητα δεν πρεπει να το εβγαλε ολο) και στις 07:30 εφαγε, ολα ωραια ολα καλα...βαζει το χερι στο στομα, τωρα βαζουμε ολα τα δαχτυλα μεσα και ξανακανε εμετο...εγω εγινα σαν να βγηκα μολις απτο μπανιο σαν την κλεοπατρα...μπανιο με γαλα οχι γαιδαρας αλλα ζεβρακου...κοιμηθηκε λοιπον εξαντλημενος και στις 10:20 εφαγε 60 γρ και ξανα υπνος...12:00 ξυπνησε λιμασμενος απτην πεινα...εφαγε 140γρ, βγηκαμε να παρουμε μασκες και τωρα ξανακοιμαται με λιγο ζορι στην αναπνοη απτις μυξες...ποτε θα τελειωσει ολο αυτο ρε κοριτσια...ποτε θα παψει να ταλαιπωρειται το παιδακι μου...και δεν φτανει αυτο μπουκωσα κι εγω, εχω καταρροη πρασινη μασκοφορος ουφφφφφφφ και δεν μπορω να ανασανω με δαυτο

τελος παντων...αυτα με τα δικα μας...

ελπιζω να ειστε καλα και να μας σκεφτεστε

αννετακι περαστικα σου

ο μπεμπης μικρουλης ειναι θα τα εχει αυτα αν και απο τι εχω καταλαβει δεν το κανει συνεχεια. φιλακια

RPVCp3.png?gonw6PAb

αργω να απαντησω γιατι απο τον πυρετο εχουν καει τα εγκεφαλικα μου κυτταρα...αληθεια..αλλα θελω να γραψω κ αλλα γραφω κ μετα καθομαι κ τα σβηνω..οιμε καταντια μου

τζενη περαστικα σου θα σου περασει

πινε πολλους χυμους πορτοκαλι φιλακια πολλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Που να ειμαι βρε Τζενακι στην γιορτη του σχολειου!!!! Δυο ποιηματα ειχαμε!!!! Αχ τα πηγε τελεια το κοριτσακι μου ηταν το ποιο ομορφο και το ποιο εξυπνο και το ποιο γλυκο....κουκουβαααααααααααα χαχαχαχαχαχα

Αντε μωρε ηταν πολυ καλη τα ειπε και τα δυο και δεν τα μπερδεψε!!!!

Τζενη στο κρεβατι του πονου εισαι μαρη?Αντε βρε κοριτσακι απο αυριο να εισαι καλυτερα!!!!

αννα μου να την χαιρεσαι να ειναι καλα το κοριτσακι σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...