Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα βρε ειχε ερθει η κουνιαδα μου να φερει ενα δωρο στην Εβελινα γι αυτο χαθηκα παλι.....Βρε Τζενακι δεν καθεσαι στα αυγα σου λεω

με λες πλαγιως..κοτα;:shock:..χαχαχα σιγα το φαι φασολακια κ πολυ του ειναι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εβγαλα και πολλες φωτο αλλα πρεπει να τις ανεβασω πρωτα στον υπολογιστη και μετα να σας τις βαλω.....

ωραία !!!! εγω γμτ , δεν εχω μηχανη , απο τοτε που μας την κλεψανε....αλλά θα παρω της αδερφής μου:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Εγω εχω φασολια απο εχτες και θα τα κανω φασουλοριζο......αφου ειμαστε οι δυο μας ο Θ...θα ερθει το απογευμα.....

εγω θα φτιαξω μακαρόνια , με σάλτσα...ετσι απλά τα θελω

ρε κορίτσια πεινάω απίστευτααα.................τωρα στο τελος με επιασε η πεινα ?

Διαφημίσεις

Εγω εχω φασολια απο εχτες και θα τα κανω φασουλοριζο......αφου ειμαστε οι δυο μας ο Θ...θα ερθει το απογευμα.....

μια χαρα..αλλα ρε συ να ερθει κ να φαει παλι αυγα;μου ειπε μην μαγειρεψεις αλλα οτι κ να φτιαξει μονος του μετα απο μια ωρα πειναει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μια χαρα..αλλα ρε συ να ερθει κ να φαει παλι αυγα;μου ειπε μην μαγειρεψεις αλλα οτι κ να φτιαξει μονος του μετα απο μια ωρα πειναει

Δηλ, τι φτιάχνει μονος του κ πειναει μετά ?

Δηλ, τι φτιάχνει μονος του κ πειναει μετά ?

τοστ.αυγα.σαλατα.αυτα..ειναι μαγειρας παιδι μου...:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ναι κοπελια να φαει αυγα ή ας παρει σουβλακια για μια μερα δεν παθαινουν τιποτα.....

Αχ Κιττυ μου εβαλες ιδεα μακαρονια θα φτοιαξω!!!!!

πεινάωωωωωωω...............

εχετε πμ. και οι 2

Διαφημίσεις

Ο δικος μου ουτε αυτα δεν φτοιαχνει αλλα ξερει τα καλυτερα ντελιβεραδικα με σπιτικα φαγητα.....χαχαχαχαχαχα

ε, τοτε εγώ εχω τον σεφ στο σπιτι μου....αληθεια μαγειρευει τα παντα κ πολυ καλα. εμενε πολλά χρονια μονος του:P:p:p

Το ποιο πιθανο ειναι να βαλει φωτια στο σπιτι ο δικος μου............ενω στα ταξιδια αλλος ανθρωπος...οταν πηγαμε μαζι μεχρι Ισπανια σηκωνοταν διπλωνε κουβερτες μαζευε τα κρεβατια αφτοιαχνε πρωινο και μετα φευγαμε.....στο σπιτι δεν κανει τιποτε απο αυτα αν καμια κυριακη πει θα φτοιαξω πρωινο να σου φερω πεταγομαι απο το κρεβατι σαν ελατηριο γιατι μετα θα μαζευω μια βομβαρδισμενη κουζινα........

εμενα παντα φτιαχνει πρωινο κ μετα ξυπναω.....μπου χαχαχαχα...τωρα με το μωρό θα με εκδικηθει.....χαχαχαχα

λοιπον , φυγαμεεεε............τα λεμε το βραδυ

μπάιιιι..............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...