Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αχ κι εγω πως γελουσα με την κουμπαρα μου μια εβδομαδα πριν γεννησει πηγαινε σαν παπια!ναι ναι μου λεει γελα γελα!δε θα ερθει και η σειρα σου να δεις τι θα σε κανω!

ετσι , ετσι ειναι.....κι εγω βλέπω τις αλλες στον γιατρό κ λεω στον άντρα μου....πω τεράστιες κοιλιές...κ μου λεει κι εσυ ετσι είσαι:shock::shock::shock::shock::shock:

καλά δεν εχω τόοοσο τεράστια κοιλιά , αλλά έχω κ στηθος μπόλικο....οπότε είναι σετ:P:p:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σας πω.....θα ειμαι πολυ γελοία αν πάρω πιστολάκι για τα μαλλιά , στο μαιευτήριο ?

οχι ρε..το θεμα ειναι αν θα εχεις το κουραγιο να φτιαξεις μαλλι εκεινες τις ωρες..η μικτρη παντως που γεννησε στο νοσοκομειο στην εισοσο εχει κομμωτηριο κ πηγε εκει..εσυ αν μπορει η μανα σου να στα φτιαξει οκ.ασε που πρεπει να σε δει ο μικρουλης σου κλουκλα;)

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα ναι βεβαια εκτος απροοπτου! οπως και να εχει 18 μερες το αργοτερο και θα τον κρατησεις αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι, ναι , ναι............κ δεν ξέρεις ποσο μακριά μου φαίνεται;);););)

ετσι μου ερχεται , να παω στην γιατρό ...να της πω....ηρθα....ξεκίνα να τελειώνουμε

Διαφημίσεις

οχι ρε..το θεμα ειναι αν θα εχεις το κουραγιο να φτιαξεις μαλλι εκεινες τις ωρες..η μικτρη παντως που γεννησε στο νοσοκομειο στην εισοσο εχει κομμωτηριο κ πηγε εκει..εσυ αν μπορει η μανα σου να στα φτιαξει οκ.ασε που πρεπει να σε δει ο μικρουλης σου κλουκλα;)

την προηγούμενη μερα , θα τα ισιωσω , εννοειται. αλλά αν λουστώ εκεί - λεμε αν- , θα ειμαι σαν τρελλη αν τα αφησω ετσι ...δεν μου αρεσουν

αυτό σκεφτομαι κι εγω , οτι δεν θα μπορω

κομμωτηριο σε δημόσια δεν παίζει

για να με δει κλουκλα ,,,πρεπει να τα βάψω κιόλας:shock::shock::shock::shock:

αχ κιττυ μου εχυ εχεις 18 μερες εγω τι να πω που εχω 100 σχεδον;;;

ασε και τωρα που γεννησε η κουμπαρα μου να σου πω πολυ ζηλεψα ηθελα κι εγω να κρατησω αγκαλιτσα το μπεμπακο μου!αλλα ας ειναι καλα το μαναρακι μου κι εγω τι να κανω;;;υπομονη!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

την προηγούμενη μερα , θα τα ισιωσω , εννοειται. αλλά αν λουστώ εκεί - λεμε αν- , θα ειμαι σαν τρελλη αν τα αφησω ετσι ...δεν μου αρεσουν

αυτό σκεφτομαι κι εγω , οτι δεν θα μπορω

κομμωτηριο σε δημόσια δεν παίζει

για να με δει κλουκλα ,,,πρεπει να τα βάψω κιόλας:shock::shock::shock::shock:

σιγα μην κανεις κ μανικιουρ πεντικιουρ...χαχαχα...κουκλα εισαι ετσι κ αλλιως..δεν χρειαζεσαι τπτ..μονο λουσιμο στεγνωμα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε καλα η τζενη μιλαει ο πυρετος εσυ κιττυ θα κρατας τα μπαλονια και θα γεννας???? χαχαχχαχαχχαχαχχα

ε, βέβαια....θα τα προωθώ σαν γουρλίδικα:P:p

αχ κιττυ μου εχυ εχεις 18 μερες εγω τι να πω που εχω 100 σχεδον;;;

ασε και τωρα που γεννησε η κουμπαρα μου να σου πω πολυ ζηλεψα ηθελα κι εγω να κρατησω αγκαλιτσα το μπεμπακο μου!αλλα ας ειναι καλα το μαναρακι μου κι εγω τι να κανω;;;υπομονη!

εε..θα δεις , οι 95 θα περάσουν σαν νερό....θα ασχοληθείς , με τα ψώνια , τα ρουχαλάκια , τα επιπλάκια...θα περάσουν.....κι οταν θα ειναι όλα ετοιμα......θα ανυπομονείς:P

Διαφημίσεις

σιγα μην κανεις κ μανικιουρ πεντικιουρ...χαχαχα...κουκλα εισαι ετσι κ αλλιως..δεν χρειαζεσαι τπτ..μονο λουσιμο στεγνωμα

Γενικά , δεν ειμαι του κομμωτηρίου κ δεν κανω μανικιούρ-πεντικιούρ...δεν μπορώ να με πιάνουν:shock::shock:

αλλά τα μαλλιά τα θέλω ίσια

thanks ....για το κούκλα !!!

Γενικά , δεν ειμαι του κομμωτηρίου κ δεν κανω μανικιούρ-πεντικιούρ...δεν μπορώ να με πιάνουν:shock::shock:

αλλά τα μαλλιά τα θέλω ίσια

thanks ....για το κούκλα !!!

μα εισαι κουκλα κιτσυ..οσο για τα μαλλια σκεψου πως θα σε βολευουν..δηλ αν εισαι ξαπλα συνεχεια το ισιο το μαλλι θα σπασει απο ιδρωτα απο το μαξιλαρι..κλπ..τα μαλλια σου ειναι φυσικα κατσαρα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ουφ........αντε να κάνει τον υπερηχο , να δουμε γιατί πονάει.....γκρρρ.....

ελπίζω να μην είναι τίποτα !!!!!!

μα εισαι κουκλα κιτσυ..οσο για τα μαλλια σκεψου πως θα σε βολευουν..δηλ αν εισαι ξαπλα συνεχεια το ισιο το μαλλι θα σπασει απο ιδρωτα απο το μαξιλαρι..κλπ..τα μαλλια σου ειναι φυσικα κατσαρα;

όχι κατσαρά , σπαστα....καλά είναι μωρέ κ φυσικά , απλά προτιμώ τα ίσια....πω πω....προβλήματα που εχω η ετοιμόγεννη:tongue::tongue::tongue::tongue:

ουφ........αντε να κάνει τον υπερηχο , να δουμε γιατί πονάει.....γκρρρ.....

ελπίζω να μην είναι τίποτα !!!!!!

ποιος θα κανει υπερηχο ;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...