Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλέ αυτό σου λέω δε νομίζω τα κολλύρια να μην είναι φιλικά με το θηλασμό,όσο για την πίεση δε παίζει θέμα....

τα κολλυρια που βαζω εγω , ειναι απαγορευτικά κ στην εγκυμοσυνη κ στον θηλσμό. γι αυτο τωρα βαζω ενα που επιτρεπεται, κι αυτο μετα το 1ο τριμηνο.

Οσο για την πιεση , μιλαω για χρόνιο γλαυκωμα , κληρονομική ασθενεια , που αν το αφησεις , χανεις το φως σου !!!!!

Ηδη εχω βλάβες στα οπτικα νευρα , γιατι εχω πιεση απο πολυ μικρη . Κολλυρια βαζω εδω κ εφτα χρόνια , 3 κολλυρια , 3 φορες την μερα!!!!!

Οποτε , να μου απαγορεύσει ο οφθαλμίατρος τον θηλασμό , αναγκαστικά θα το κάνω:P:p Αλλιως , συνειδητά συνεχίζω να καταστρέφω τα ματια μου

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε Στεγια χαρας το κουραγιο σου αλλα εγω 20 ωρες δεν θα μπορουσα με τιποτα της εδωσα για 40 μερες και με αιματοκριτη 24 ειχα πεσει να πεθανω δεν αντεξα αλλο της εδωσα μπουκαλι μετα

κάνε υπομονή και έχε κουράγιο.η αρχή είναι λίγο δύσκολη αλλά μετά θα δεις θα γίνετε πανεύκολα!!!!

να φανταστείς μέχρι να σαραντήσουμε είχαμε περιόδους που ήταν 20 ώρες στο στήθος...μαραθώνιοι θηλασμοί...πλέον μόνο όταν το γράφω τους θυμάμαι!!!!!!!!!!!!

γειά σου Τζενάκι,πως πάς?

μια χαρα..απο σημερα μπηκα στον ''αγωνα'';) 9 μερες περιοδο μου σπασε τα νευρα:mad:..κατι μου λεει οτι αυτο το μηνα οτι κατι θα καταφερω ας ειναι καλα τα κορτσουδια μου εδω μεσα που με εφοδιασανε με τεστ ωορηξιας κ ανακαλυψα οτι δεν εχω ωορηξια τοτε που νομιζα:confused:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εδω ειμαι ειχα πελατη κ μετα δεν με εμπαζε μεσα..καλα δεν το πα;χαχα

ναι , ναι....καλά το πες:P:p

εγω νομιζα , οτι δεν είσαι μαγαζί τετοια ωρα

Κιττυ μου εχεις πμ

Γεια σου Τζενακιιιιιιι ωστε δεν σε εμπαζε ε????Δεν κλινεις κανα παραθυρο μηπως κανει ρευμα....χαχαχαχαχα πολυ μπλακ χιουμορ μπρρρρρρρρ παγωσαμεεεεεεεεεεε

χαχαχαχαχα μου αρεσε...χαχαχα:tongue:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

τα κολλυρια που βαζω εγω , ειναι απαγορευτικά κ στην εγκυμοσυνη κ στον θηλσμό. γι αυτο τωρα βαζω ενα που επιτρεπεται, κι αυτο μετα το 1ο τριμηνο.

Οσο για την πιεση , μιλαω για χρόνιο γλαυκωμα , κληρονομική ασθενεια , που αν το αφησεις , χανεις το φως σου !!!!!

Ηδη εχω βλάβες στα οπτικα νευρα , γιατι εχω πιεση απο πολυ μικρη . Κολλυρια βαζω εδω κ εφτα χρόνια , 3 κολλυρια , 3 φορες την μερα!!!!!

Οποτε , να μου απαγορεύσει ο οφθαλμίατρος τον θηλασμό , αναγκαστικά θα το κάνω:P:p Αλλιως , συνειδητά συνεχίζω να καταστρέφω τα ματια μου

ΟΚ ΠΆΩ ΠΆΣΟ ΑΛΛΆ ΚΑΛΌ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙς ΚΑΙ ΈΝΑ ΣΎΜΒΟΥΛΟ ΘΗΛΑΣΜΟΎ ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΛΈς ΦΟΡΈς ΓΙΑΤΡΟΊ ΛΈΝΕ ΓΙΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΠΩς ΔΕΝ ΕΝΔΕΊΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΌ ΛΌΓΩ ΑΓΝΟΙΑς....

ΩΧ σόρυ πάτησε τα κεφαλαία με το πόδι!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τζενάκι σου εύχομαι αυτό τον μήνα να συμβεί και σε 9 μήνες να έρθει το θαυματάκι σας!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ναι , ναι....καλά το πες:P:p

εγω νομιζα , οτι δεν είσαι μαγαζί τετοια ωρα

σημερις ειμαι γιατι θα παει η μανα μου μαζι με την αστερινα στον ντοκτορ..δεν πειραζει καλυτερα γιατι εχτες τελικα ''δεν την πηραμε την πολη''γιατι κοιμηθηκε...η πολη.χαχα κ σημερα ...η πολη ..δουλευε κ αυτη απογευμα..κ καναμε ''γιουργια''το πρωι...;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

βρε στεγια 20 ωρες?????γιατι τοσο δεν χορταινε?ωχ βλεπω να μου ξεριζωνει το στηθος δεν εχω καλη ρωγα ειναι επιπεδη κ με πονει

ασε που νομιζω οτι περισσοτερο χαζευει τραβαει δυνατα μεν αλλα δεν την ακουω να καταπινει μονο 2-3 λεπτα στην αρχη την ακου να καταπινει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Τζενάκι σου εύχομαι αυτό τον μήνα να συμβεί και σε 9 μήνες να έρθει το θαυματάκι σας!!!

σε ευχαριστω πολυ στεγια μου..:-) !!το νιωθω ..μου ρχεται..:D

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ανδριανουλα οι ψευτικες θηλες δεν σε βοηθανε καθολου?

καθολου αννουλα περισσοτερο με ποναγε με αυτες εσενα σου εκαναν?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

βρε στεγια 20 ωρες?????γιατι τοσο δεν χορταινε?ωχ βλεπω να μου ξεριζωνει το στηθος δεν εχω καλη ρωγα ειναι επιπεδη κ με πονει

ασε που νομιζω οτι περισσοτερο χαζευει τραβαει δυνατα μεν αλλα δεν την ακουω να καταπινει μονο 2-3 λεπτα στην αρχη την ακου να καταπινει

Μέχρι τον 3 μήνα που εδραιώνεται η γαλουχία υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αλλά με υπομονή όλα τα καταφέρνουμε...

20 ώρες δε τον είχα καθημερινά...όπως σου είπα δε καταπίνουν απλά πιπιλίζουν για να δώσουν οδηγία στο στήθος πως χρειάζονται περισσότερο γάλα!!!

Στεγια που θα τον πας βολτα? Εχεις αρχησει να τον πηγαινεις καθολου σε παιδικες χαρες?

Ναι πηγαίινουμε από πολύ νωρίς παιδική χαρά από μηνών!!!

εκεί θα πάμε και τώρα,θα σας αφήσω θα μπω στο γυρισμό....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΟΚ ΠΆΩ ΠΆΣΟ ΑΛΛΆ ΚΑΛΌ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙς ΚΑΙ ΈΝΑ ΣΎΜΒΟΥΛΟ ΘΗΛΑΣΜΟΎ ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΛΈς ΦΟΡΈς ΓΙΑΤΡΟΊ ΛΈΝΕ ΓΙΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΠΩς ΔΕΝ ΕΝΔΕΊΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΌ ΛΌΓΩ ΑΓΝΟΙΑς....

ΩΧ σόρυ πάτησε τα κεφαλαία με το πόδι!!

Αστο βρε συ:P:p:p εγω απλα τα ειπα , για να καταλαβεις την σοβαρότητα του προβληματος. Γιατι , ο συμβουλος θηλασμου , μπορει να μου βεβαιωσει οτι δεν θα εχει προβλημα το παιδί ή οτι εγω δεν θα εχω βλαβες που δεν διορθώνται στα ματια ?

Σιγουρα , θελω να θηλασω , αλλα αν εγω δεν βλεπω σε μερικά χρόνια.....:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...