Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

τζενακι χαλια παιδι μου και σημερα ε;;;απο αυριο σου ειπα θα εισαι καπως καλυτερα!σε εριξε για τα καλα κατω αυτη τη φορα!

οπως νιωθεις εσυ κανε κουκλα μου αλλα να σου πω οι καλυτερες επαφες γινονται κατω απο κατι τετοιες συνθηκες γιατι ειναι πιο τρυφερος μαζι σου και ειναι πολυ τελεια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βιξ... ???? πω πω εχει μια μυρωδιάαα..............

αηδια..η μανα μ ου μας ετριβε με βιξ εκανε δουλεια ομως ασχετα με τη μυρωδια

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κιττυ μου καλημερα,καλε κοιμησου τωρα που μπορεις να το ευχαριστηθεις γιατι μετα εγω τουλαχιστον και που θα κοιμαμαι θα εχω το ενα ματι ανοιχτο μπας και δεν τον ακουσω που θα νιαουριζει!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τζενακι χαλια παιδι μου και σημερα ε;;;απο αυριο σου ειπα θα εισαι καπως καλυτερα!σε εριξε για τα καλα κατω αυτη τη φορα!

οπως νιωθεις εσυ κανε κουκλα μου αλλα να σου πω οι καλυτερες επαφες γινονται κατω απο κατι τετοιες συνθηκες γιατι ειναι πιο τρυφερος μαζι σου και ειναι πολυ τελεια!

οντως με εριξε για τα καλα εχω 2 μερες να παω για δουλεια,εγω κ την επεμβαση του πολυποδα που εκανα την αλλη μερα ημουν μαγαζι τωρα δεν μπορω να κουνησω τα ποδια μου..αλλα να σου πω..αν ειμαι λιιιγο καλυτερα σημερις θα το προσπαθησω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κιττυ μου καλημερα,καλε κοιμησου τωρα που μπορεις να το ευχαριστηθεις γιατι μετα εγω τουλαχιστον και που θα κοιμαμαι θα εχω το ενα ματι ανοιχτο μπας και δεν τον ακουσω που θα νιαουριζει!

κοιμάμαι....μην νομίζεις:P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

καλως τα και τα αλλα κοριτσακια τελειο ξυπνημα βλεπω παπι μου μπραβο παντα τετοια αχ και ταξιδακι τελεια!!!! κιττακι ακομα στο μαγαζι πας εκει θα γεννησεις εσυ??????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

οντως με εριξε για τα καλα εχω 2 μερες να παω για δουλεια,εγω κ την επεμβαση του πολυποδα που εκανα την αλλη μερα ημουν μαγαζι τωρα δεν μπορω να κουνησω τα ποδια μου..αλλα να σου πω..αν ειμαι λιιιγο καλυτερα σημερις θα το προσπαθησω..

θα περάσει 2-3 μέρες είναι.

πω πω ....το ειχε περάσει κι εγω , πριν κανα μηνα ήταν ? 38 πυρετό εκανα κ το χειρότερο , απο τον βηχα πέτρωνε τόσο πολύ η κοιλιά μου , που δεν μπορούσα να περπατήσω απο τον πόνο

καλως τα και τα αλλα κοριτσακια τελειο ξυπνημα βλεπω παπι μου μπραβο παντα τετοια αχ και ταξιδακι τελεια!!!! κιττακι ακομα στο μαγαζι πας εκει θα γεννησεις εσυ??????

δεν κακοοοοοοο....θα φωναξουμε κ τα καναλια ...on line γεννα !!!!!!!!!κ μετα να δεις κιτσυ μου κοσμοσυρροη εξω απο το μαγ....χαχαχ μου φαινεται το ιδιο θα κανω κ εγω κ την ωρα που θα γενναω θα κραταω στα χερια μου βρεφικα απορρ\κα κ σαμπουαν κ μπειμπιλινο..κ στο στομα μια καρτα του μαγαζιου:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

θα περάσει 2-3 μέρες είναι.

πω πω ....το ειχε περάσει κι εγω , πριν κανα μηνα ήταν ? 38 πυρετό εκανα κ το χειρότερο , απο τον βηχα πέτρωνε τόσο πολύ η κοιλιά μου , που δεν μπορούσα να περπατήσω απο τον πόνο

ελα ρε,.πως την αρπαξες εσυ;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κιττυ μου σου εχει κλεισει ραντεβου ο γιατρος;

ποτε θα πας;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Καλημέρααα:P:p:p ειχα να ερθω απο το Σάββατο:shock:

στις 11 εχει ο αντρας μου ραντεβου για εναν υπερηχο , οποτε πρέπει να ειμαι εδω.....ε...κ βαριέμαι συνέχεια σπίτι:shock::shock:

κιττυ μου σου εχει κλεισει ραντεβου ο γιατρος;

ποτε θα πας;

αν εννοείς για την καισαρική , 11 Απριλίου.

για να με δει , την Τετάρτη , στις 30

ελα ρε,.πως την αρπαξες εσυ;

με κόλλησε , ο άντρας μου:twisted::twisted::twisted:

ασε, δεν θέλω να το θυμάμαι

δεν κακοοοοοοο....θα φωναξουμε κ τα καναλια ...on line γεννα !!!!!!!!!κ μετα να δεις κιτσυ μου κοσμοσυρροη εξω απο το μαγ....χαχαχ μου φαινεται το ιδιο θα κανω κ εγω κ την ωρα που θα γενναω θα κραταω στα χερια μου βρεφικα απορρ\κα κ σαμπουαν κ μπειμπιλινο..κ στο στομα μια καρτα του μαγαζιου:rolleyes:

χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχα να το δω κι αυτο και τι στον κοσμο χαχαχαχχαχαχχαχα:shock::shock::shock:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...