Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζένη , περαστικά ρε συ.......σε προσέχει ε ? κ που να δεις , οταν θα κουβαλάς το μπεμπέ

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

να του πεις ειναι για ιερο σκοπο κατσε κατω και μη μιλας χαχαχχαχαχχαχαχχα αν εχεις κουραγιο βεβαια

το θεμα ειναι οτι πρεπει να γινω..σεξυ ..πως ναγινω ομως ρε μινα..που βηχω σαν παλιογερος κ φυσαω τη μυτη φιου κ φιου εχω να λουστω 3 μερες .;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πολύ καιρό έχω να μπω και βλέπω αλλαγές και φυσικά που να προλάβω τωρα να διαβάσω τόσα να καταλάβω τι έχει γίνει.... Τελος παντων, εύχομαι όλες να είστε καλά! Εγω και ο μπέμπης μου είμαστε μια χαρούλα, προσαρμοζόμαστε καλά για την ώρα. Αλλα δυστυχώς δεν τα εχουμε τακτοποιήσει ακόμη καλά με το μόντεμ το οποίο ήταν στο δωμάτιο του μικρού και για αυτό δεν μπαίνω στο ίντερνετ... Σύντομα όμως θα το λύσουμε το θέμα. Πολλά φιλιά

Μαράκι , να σας ζήσει ο μπεμπούκος !!!!!!

το θεμα ειναι οτι πρεπει να γινω..σεξυ ..πως ναγινω ομως ρε μινα..που βηχω σαν παλιογερος κ φυσαω τη μυτη φιου κ φιου εχω να λουστω 3 μερες .;

xaxaxxaxxaxaxxaxaxxaxa τωρα τι να σου πω?????:shock::shock::shock:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα !!!!!!!!!!

Είμαι στο μαγαζί κ θα με υποστείτε.......χιχιχιχιχιιχχι

καλημερα κιτσυ..σε ενημερωνω οτι εχω χρονοκαθυστερηση..δηλ απαντηση θα αργεις να παρεις...ειμαι καμενη γιαυτο:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παρουσίασε την κατάσταση , σαν άλλη εκδοχή του σέξυ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κανε ενα ζεστό μπανάκι , βάλτον να σε τρίψει κ δεν μπορεί θα γίνει.....

καλημερα!!!!!!!

το σπιτι μου λαμπει κοριτσια και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!πωπω ωραιο πραγμα να ξυπνας και να μυριζεις καθαριοτητα βρε παιδι μου!

σημερα στις 2 θα παω κομμωτηριο να μη βαλω πιστολακι και γεμισει ολο το μπανιο τριχες!

θα παω να με λουσουν και να μου κανουν ενα απλο ισιωμα!τελεια!!!!!!

αυριο παμε σαλονικα και 3ημερο και το μονο που θα κανω ειναι να βαλω 2 αλλαξιες σε μια βαλιτσουλα κι εξω απο την πορτα!

α δε σας ειπα ποιος με ξυπνησε σημερα;;;;ο μπεμπουκος μου!!!βαρουσε και αριστερα και δεξια ταυτοχρονα!!!!!!!!!!!τι τελειο ξυπνημα!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κιτσυ..σε ενημερωνω οτι εχω χρονοκαθυστερηση..δηλ απαντηση θα αργεις να παρεις...ειμαι καμενη γιαυτο:confused:

ναι , το διάβασα:P:p:p:p

xaxaxxaxxaxaxxaxaxxaxa τωρα τι να σου πω?????:shock::shock::shock:

ειδες;οσο καλη θεληση κ να χω ετσι οπως ειμαι ουτε βαρυποινητης σε αδεια δεν θα μου καθοτανε:shock::shock::shock: το φανταζεσαι να παμε στο κρεββατρι κ ανρχισω..ααααααααααααψουυυυυυυ γκουχ ..γκουχ....φτου...ααααααααψουυυυυ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

παρουσίασε την κατάσταση , σαν άλλη εκδοχή του σέξυ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κανε ενα ζεστό μπανάκι , βάλτον να σε τρίψει κ δεν μπορεί θα γίνει.....

χαχαχαχαα..φοβαμαι οτι θα με κανει μπανιο κ αντι για τρλλιτσες θα με αλοιψει με βιξ:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα!!!!!!!

το σπιτι μου λαμπει κοριτσια και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!πωπω ωραιο πραγμα να ξυπνας και να μυριζεις καθαριοτητα βρε παιδι μου!

σημερα στις 2 θα παω κομμωτηριο να μη βαλω πιστολακι και γεμισει ολο το μπανιο τριχες!

αυριο παμε σαλονικα και 3ημερο και το μονο που θα κανω ειναι να βαλω 2 αλλαξιες σε μια βαλιτσουλα κι εξω απο την πορτα!

α δε σας ειπα ποιος με ξυπνησε σημερα;;;;ο μπεμπουκος μου!!!βαρουσε και αριστερα και δεξια ταυτοχρονα!!!!!!!!!!!τι τελειο ξυπνημα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλώς την !!!! καλημέρα:P:p:p

ααχχχ..ωραία , όλα καθαρά, θα πας κ ταξιδάκι ...τέλεια.κι εγω θέλω να κοψω λιγο τα μαλλιά μου , πριν γεννήσω....εχω καιρό μωρέ:shock::shock:

Παπάκι μου , αυτά θα μας ξυπνάνε απο δω κ μπρος....

ο αντρας μου λεει , πρεπει να ξυπνας νωρίς να κάνεις πρόβα:shock::shock:

αντί , του λεω να κοιμηθώ τις μερες που μου μένουν.....με το πρωτο νιαούρισμα θα ξυπνάω..............αχαχχαχχαχα

χαχαχαχαα..φοβαμαι οτι θα με κανει μπανιο κ αντι για τρλλιτσες θα με αλοιψει με βιξ:confused:

βιξ... ???? πω πω εχει μια μυρωδιάαα..............

καλημερα!!!!!!!

καλημερα παπι μου..σπιτι που λαμπει ε;κατι μου θυμιζει αυτο..σαλονικα πατε βολτουλα;να περασετε τελεια κοριτσαρα κ κοιτα να συνηθισεις αυτο το ξυπνημα θα το εχεις για καιρο....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ειδες;οσο καλη θεληση κ να χω ετσι οπως ειμαι ουτε βαρυποινητης σε αδεια δεν θα μου καθοτανε:shock::shock::shock: το φανταζεσαι να παμε στο κρεββατρι κ ανρχισω..ααααααααααααψουυυυυυυ γκουχ ..γκουχ....φτου...ααααααααψουυυυυ...

κι εγω , καποιες φορες ετσι ψιλοάρρωστη , τίποτα δεν έπιανε.....του λεγα ..μήπως εχεις κανα φαρμακο....κάτι ? αλλά ....μπααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...