Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλε που πηγατε ολες σημερα;;;

με αφηκατε μοναχη;;

κλαψ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια......ουουουουουουουο......

πω πω.....εριξα κάτι ύπνους.....να δω πως θα κοιμηθώ το βράδυ

τι κάνετε καλέ ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Χελοου!ειναι καμια εδω?

Μαλλον οχι!

Τωρα ηρθα απο τη θεια κι εχω ενα κεφαλι καζανι!

Καμια φορα οντως καλυτερα να μασας παρα να μιλας!

Χωρισε η μια εγγονη καναν και τα χαρτια του διαζυγιου και ειναι ολοι ενα ματσο χαλια!

Ο λογος?

Ο πεθερος!οχι η πεθερα!Η πεθερα ενα μαλαμα ειναι!και ο γαμπρος!

Απλα ο πεθερος ειχε το ταμειο και τα παιδια επρεπε να ζητανε λεφτα ακομη και για σουπερ μαρκετ!Επαθα ηττα!

Ο πεθερος δεν εκανε περα να παραδωσει τη δουλεια στα παιδια,τη νυφη δεν την αφηναν να δουλευει,ο γαμπρος μεσα στο βρακι του μπαμπα,γαμος παπαλα!εσκασε η κοπελα και τα δωσε μια μουτζα ολα!

Να γιατι χαθηκαν!

Η θεια μου δεν ηξερε τιποτα,δεν της ειχαν πει γιατι ειναι γρια και μην παθει κανενα εγκεφαλικο!

Αυτα τα νεα,ισως μπω αργοτερα!Εχω πονοκεφαλο και στεναχωρεθηκα πολυ!

Που να ξερεις τη κρυβει μεσα στο σπιτι του ο καθενας!

Τα λεμε!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Χελοου!ειναι καμια εδω?

Μαλλον οχι!

Τωρα ηρθα απο τη θεια κι εχω ενα κεφαλι καζανι!

Καμια φορα οντως καλυτερα να μασας παρα να μιλας!

Χωρισε η μια εγγονη καναν και τα χαρτια του διαζυγιου και ειναι ολοι ενα ματσο χαλια!

Ο λογος?

Ο πεθερος!οχι η πεθερα!Η πεθερα ενα μαλαμα ειναι!και ο γαμπρος!

Απλα ο πεθερος ειχε το ταμειο και τα παιδια επρεπε να ζητανε λεφτα ακομη και για σουπερ μαρκετ!Επαθα ηττα!

Ο πεθερος δεν εκανε περα να παραδωσει τη δουλεια στα παιδια,τη νυφη δεν την αφηναν να δουλευει,ο γαμπρος μεσα στο βρακι του μπαμπα,γαμος παπαλα!εσκασε η κοπελα και τα δωσε μια μουτζα ολα!

Να γιατι χαθηκαν!

Η θεια μου δεν ηξερε τιποτα,δεν της ειχαν πει γιατι ειναι γρια και μην παθει κανενα εγκεφαλικο!

Αυτα τα νεα,ισως μπω αργοτερα!Εχω πονοκεφαλο και στεναχωρεθηκα πολυ!

Που να ξερεις τη κρυβει μεσα στο σπιτι του ο καθενας!

Τα λεμε!

τζωρτζινα τι κανεις?εισαι ακομα μεσα?

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλημεραααααααααααααα

εμεις πριν λιγο γυρισαμε απτην παιδιατρο...οχι την δικη μας, καινουρια και ειμαστε πολυ πολυ πολυ ευχαριστημενοι...οπως καταλαβαινεται οπως καναμε αλλαγη τα γαλατα ετσι θα κανουμε και την γιατρο...ο μπεμπης την λατρεψε, τι αγκου τι γελια, μες στα ματια την κοιταζε οση ωρα τον εξεταζε...λε-πτο-με-ρως και μας βρηκε πολυ καλους...μονο με τις μυξες πολυ ορο και πολυ ρουφηγμα, αν σε μια εβδομαδα δεν εχει καλυτερεψει η κατασταση θα κανουμε καλλιεργια των μυξων να δουμε τι φταιει

και απτις 19 εχουμε παρει 90 γρ καλα ειναι???για πειτε οι μανουλες?

και στο βιβλιαριο μας εχει γραψει

"ζωηρο επικοινωνιακο βρεφος, αγκου, χαμογελα, παρακολουθει,ηπιες αναγωγες,ρινιτιδα, το γαλα που πινουμε και κατι αλλα που δεν τα βγαζω

και βαρος 5620

αυταααααααα, α και τον σηκωσε ορθιο και χορευε χαχαχα ξερετε πηδουσε προς τα πανω χαχαχα

ολα καλα δοξα Τον Θεο, τωαρ επιθεση στις μυξες ξουτ βρωμομυξες...θα σας φαω λαχανοοοοοοοοοοοοοο!!!

περιμενω τον αντρα μου που εχει παει να αγορασει υγραντηρα και την κανω για οαεδ να παρω την αποφαση του 6μηνου

εσεις τι νεα?

πολυ ωραια αννετ να ειναι καλα

παντα καλα νεα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

αχ παιδια μου δεν μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...πιο χαλια δεν γινοταν..εχω 5 χρονια να αρρωστησω ετσι..πυρετο μπουκωμα πονολαιμος..ολα τα καλα.σπιτι ειμαι δεν μπορεσα να παω μαγαζι,ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου..μα καθολου,σηκωθηκα απο το κρεββατι στις 5 γιατι δεν μου εφταιγε ο χριστιανος που επρεπε να παει για δουλεια..εχω πλακωθει στα χαπια τσαγια καραμελες ..νομιζω θα κανω μπαφ..

περαστικα τζενακι

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλημερα σε ολες μπηκα μεσα πολυ αργα γυρισα 23:30 χθες δραμα

πληρωσα ακριβα την 25η μαρτιου

anyway ωραιο το αγγλικο μη μου πειτε σας διαβασα λιγο και παω να κοιμηθω

φιλακια πολλα σε ολες

παω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

αυτο το τραγουδι το αφιερωνουμε στους αντρες μας να ειναι καλα και να μας χαιρονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

να και μια που ξυπνησε...... καλημερα Τζενακι!!!!!

αχ μινακι μουυυυυ....τα ειδα ολα..πονανε τα κοκαλακια μου...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα μωρε περαστικα σου τα ειδα χαλια μαυρα κανονισε κακομοιρα μου να χασουμε ταυγο

λες;τωρα που αρρωστησα με προσεχει λες κ ειμαι παιδι.τι να μαγειρεψει τι να πλυνει τα πιατα.με εχει πλακωσει κ στα χαπια..πολλα χαπια..κ αν εχω ωορηξια σημερα αυριο σιγα μην κατσει να....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αργω να απαντησω γιατι απο τον πυρετο εχουν καει τα εγκεφαλικα μου κυτταρα...αληθεια..αλλα θελω να γραψω κ αλλα γραφω κ μετα καθομαι κ τα σβηνω..οιμε καταντια μου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...