Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

οκ καλα ξυπνητουρια!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενα θα πω...ερχοταν στο δωματιο μου γιατι ημουν αρραβωνιασμενη και συζουσαμε και μου κατσικωθηκε η καργια...εχοταν το πρωι λοιπον χτυποντας παλαμακια και φωναζε "γλυκος ο υπνος το πρωι γδυτος ο κ@λος την αυγη" μονο που το σκεφτομαι αναβουν τα λαμπακια μου

χαχχαχαχαχα..εγω ως αρραβωνιασμενη τα πιο πολλα βραδια κοιμομουν στο πατρικο του αντραμ ου κ αυτο που με τρελαινε ηταν οταν ερχοταν ο πεθερος μου σφυριζε αλλα πολυ σπαστικα μιλαμε για να καταλαβουμε οτι ειναι αποκει..εμεις ημασταν στο κρεββατι βλεπαμε τηλ.. κ ερχοταν φιου κ φιου εξω απο την πορτα μας..γκρρρρρρ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εχω βαλει τη μαμα μου να μου βρει το παρεντς με την τσαντα αλλα ολο σε ροζ τη βρισκει να παρει!αχ το 2011 πολυ αγορομανι κουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Πολύ καιρό έχω να μπω και βλέπω αλλαγές και φυσικά που να προλάβω τωρα να διαβάσω τόσα να καταλάβω τι έχει γίνει.... Τελος παντων, εύχομαι όλες να είστε καλά! Εγω και ο μπέμπης μου είμαστε μια χαρούλα, προσαρμοζόμαστε καλά για την ώρα. Αλλα δυστυχώς δεν τα εχουμε τακτοποιήσει ακόμη καλά με το μόντεμ το οποίο ήταν στο δωμάτιο του μικρού και για αυτό δεν μπαίνω στο ίντερνετ... Σύντομα όμως θα το λύσουμε το θέμα. Πολλά φιλιά

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

http://www.omor.gr/?i=company.el.company&gclid=COmd7qXM5KcCFZEifAodGnSBTQ

αυτο ωραιο δεν ειναι αλλα το μαγαζι αυτο ειναι αθηνα να παρει!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Πολύ καιρό έχω να μπω και βλέπω αλλαγές και φυσικά που να προλάβω τωρα να διαβάσω τόσα να καταλάβω τι έχει γίνει.... Τελος παντων, εύχομαι όλες να είστε καλά! Εγω και ο μπέμπης μου είμαστε μια χαρούλα, προσαρμοζόμαστε καλά για την ώρα. Αλλα δυστυχώς δεν τα εχουμε τακτοποιήσει ακόμη καλά με το μόντεμ το οποίο ήταν στο δωμάτιο του μικρού και για αυτό δεν μπαίνω στο ίντερνετ... Σύντομα όμως θα το λύσουμε το θέμα. Πολλά φιλιά

για σου μαρακι μου!να σου ζησει ο μικρουλης σου!!!!!!

ολα καλα ειναι μην ανησυχεις!!!!!

σε περιμενουμε να επιστρεψεις στο παρεακι μας!!!!!!

αντε να μας πεις και λεπτομερειες!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να σου ζησει κοπελα μου το νινι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε παπι το ιδιο φορεμα με μια μια μικρη διαφορα στην τιραντα φορουσε κ η αδελφη μου η μικρη στο γαμο της αστερινας..το πρασινο το φορεμα εννοω..κ το πηρε 100 ευρω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε παπι το ιδιο φορεμα με μια μια μικρη διαφορα στην τιραντα φορουσε κ η αδελφη μου η μικρη στο γαμο της αστερινας..το πρασινο το φορεμα εννοω..κ το πηρε 100 ευρω

απο που το πηρε απο καμια αλυσιδα η συνοικειακο;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

γεια σου παπακι! αρχισαμε τα ψωνια,ε? αντε με το καλό!!!

αχ ναι αρχισαμε να κοιταμε ακομα δεν εχω τιποτα στα χερια μου!μονο παραγγελιες τρεχουν.

566b716e1f.png?html%22

απο που το πηρε απο καμια αλυσιδα η συνοικειακο;

νομιζω δεν ειναι αλυσιδα..αλλα κατω στο κεντρο σχεδον τα μισα μαγαζια εχουνε τετοιου τυπου φορεματα.αν ψαξεις θα βρεις κ σε καλες τιμες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

νομιζω δεν ειναι αλυσιδα..αλλα κατω στο κεντρο σχεδον τα μισα μαγαζια εχουνε τετοιου τυπου φορεματα.αν ψαξεις θα βρεις κ σε καλες τιμες

αυτο ειναι το θεμα!

οτι πρεπει να κατευω στο κεντρο!αχ που να τρεχω!θα παω με τη μαμακα μου παρεα μαλλον!

566b716e1f.png?html%22

αντε κουκλα μου πηγαινε να ξεκουραστεις!!!!!!!!!!!

τα λεμε!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...