Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

τζενακι περαστικα μαναρι μου

μινα στο χερι του ηταν?και να δεις πως το εριξα..."μπεμπη φωναξε τον μπαμπακα για να κανει τσισα η μανουλα!" ερχετε το λοιπον και εγω εκανα να βγω κανα 10 λεπτο, ο μπεμπης δυσανασχετουσε και εκεινος δεν μπορουσε να κανει αλλιως...αλλα ο γιος σωστος κυριος...100 γρ χωρις να κανει κιχ...μονο σε μενα κανει κολπα ο σκ@τουλης

αδερφι σουπερ η προικα του μωρου, με το καλο τα ψωνια σας!!!αλλα τα μπουρνουζοσεντονα ηταν πολλα σχεδια και δεν καταλαβα ποια εννοεις αλλα ολα ηταν απιστευτα ομορφα

συμπεθερα ουουυυυ εχεις εναν μυξιαρη γαμπρουλη χαχαχα

αχ το λινακι μας, κυρια σημερα, μπραβο της!η νυφιτσα μου τι κανει?κλωτσαει η κανει νανακια?

αχ κοριτσια θα μου πεσουν τα δοντια λεμε απτα πολλα γλυκα...ωωωωωωωωχ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αννετακι ..τα νεα μου στα ειπε το παπι..

ολα καλα με τη γιατροε;μπραβω..ο μικρος ηθελε να την παρει με το καλο κ να μην δωσει κακη εντυπωση..χαχα..ρε συ 5600 ειναι κ ο μικρος της μικρης..προχτες εκλεισε 2 μηνων αλλα ειναι ψηλος

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αν ειχα τετοια πεθερα θα ειχαμε φαει τα μουστακια μας..

η δικια μου ειναι ποιο χαλαρουιτα..ασε που δεν ερχεται στο σπιτι..μια στη γι.ορτη του αντρα μου ..μια στη γιορτη μου..κ αν την καλεσω εγω κυριακη για φαγητο [σπανια]ερχεται.εχει αλλα στραβα..τελικα την τελεια πεθερα δεν την βρισκεις πουθενα

α και μενα μια φορα το 2μηνο και για ενα βραδυ μονο ερχονται γιατι ο πεθερος δε μπορει να κατσει μεσα στο σπιτι ουτε λεπτο.ειναι πολυ ενεργητικος και θελει ολο κατι να κανει.οποτε παλι καλα!δεν εχω παραπονο.

απλα οποτε ερχεται σκεψου οτι εχω κανει οοοοολο το σπιτι να φας απο το πατωμα λεμε και με το που μπαινει μεσα πιανει σφουγγαριστρα και ξεσκονοπανο.της λεω μολις τα εκανα ακομα απορρυπαντικο μυριζει το σπιτι.

ε καλα λεει δε μπορω να καθομαι! ντοινγκ!!!!!!!!!

και ερχομαι και φουντωνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα αδερφι!!!!!

εμεις καλα!

η τζενη χαλια!

εγω εχω καθαριοτητα σημερα οπως καταλαβες εχει ξεκινησει απο τις 10 παρα και ειναι ακομα στα μπαλκονια!βεβαια για να πω την αμαρτια μου ειχα να κανω μπαλκονια και πανζουροπαραθυρα απο πριν μεινω εγκυος οποτε λογικο ειναι να ειναι ακομα εξω η γυναικα!

αχ θελω κι εγω γυναικααααα...εχω και ζωηρο παιδι...που να κανω γενικη :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αν ειχα τετοια πεθερα θα ειχαμε φαει τα μουστακια μας..

η δικια μου ειναι ποιο χαλαρουιτα..ασε που δεν ερχεται στο σπιτι..μια στη γι.ορτη του αντρα μου ..μια στη γιορτη μου..κ αν την καλεσω εγω κυριακη για φαγητο [σπανια]ερχεται.εχει αλλα στραβα..τελικα την τελεια πεθερα δεν την βρισκεις πουθενα

εγω δεν εχω πεθερα :-( και ηταν πολυ καλη, ψυχουλα...:-(

απο πεθερες σχεσεων χορτασα ομως :evil::evil::evil:

IB5Vp2.png

να ρωτησω κατι;..σημερα θα κανω τεστακι για ωορηξια..υπαρχει περιπτωση να βγει λανθασμενο επειδη ειμαι αρρωστη;κ εχω πιει ενα βουνο χαπια;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ειναι ολα αυτα με τα αεροπλανακια!απλα τα εχει μπερδεμενα!αν μπεις μονη σου στο site της raxevsky θα τα εχει με τη σειρα.γιατι οταν το κανω παραθεση τα μπερδευει!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα αννετακι ..τα νεα μου στα ειπε το παπι..

ολα καλα με τη γιατροε;μπραβω..ο μικρος ηθελε να την παρει με το καλο κ να μην δωσει κακη εντυπωση..χαχα..ρε συ 5600 ειναι κ ο μικρος της μικρης..προχτες εκλεισε 2 μηνων αλλα ειναι ψηλος

ουαουυυυυυυυυ!

ναι αλλα εμεις γεννηθηκαμε και 2640, οποτε ειμαστε πολυ καλα.

ο μικρος της μικρης ποσο?δεν θυμαμαι

α και μενα μια φορα το 2μηνο και για ενα βραδυ μονο ερχονται γιατι ο πεθερος δε μπορει να κατσει μεσα στο σπιτι ουτε λεπτο.ειναι πολυ ενεργητικος και θελει ολο κατι να κανει.οποτε παλι καλα!δεν εχω παραπονο.

απλα οποτε ερχεται σκεψου οτι εχω κανει οοοοολο το σπιτι να φας απο το πατωμα λεμε και με το που μπαινει μεσα πιανει σφουγγαριστρα και ξεσκονοπανο.της λεω μολις τα εκανα ακομα απορρυπαντικο μυριζει το σπιτι.

και ερχομαι και φουντωνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την επομενη φορα να τα εχεις αφησει ετσι για να εχει να κανει σε ολη την επισκεψη κατι να μη βαρεθει η γυναικα γκρρρρρρρρρ

θελω να την βαρεσωωωωωω :mad::x:x

IB5Vp2.png

η δικια μου εχει κοψει διπλωματικες σχεσεις με σφουγγαροπανα σκουπες κ σφουγγαριστρες..εδω κ πααααααρα πολυ καιρο τα κανει η κορη της..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αδερφι πεθερες σχεσεων δεν ξερω γιατι δεν ειχα αλλη εμπειρια αλλα μου φτανει μια!

566b716e1f.png?html%22

να ρωτησω κατι;..σημερα θα κανω τεστακι για ωορηξια..υπαρχει περιπτωση να βγει λανθασμενο επειδη ειμαι αρρωστη;κ εχω πιει ενα βουνο χαπια;

δεν ξερω να σου πω τζενακι

ειναι ολα αυτα με τα αεροπλανακια!απλα τα εχει μπερδεμενα!αν μπεις μονη σου στο site της raxevsky θα τα εχει με τη σειρα.γιατι οταν το κανω παραθεση τα μπερδευει!

οκ θα μπω μετα να δω με την ησυχια μου

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

ο μικρουλης γεννηθηκε 2900..ρε..πινει μια μποτσονα γαλα..τον εχει φοβηθει το ματι μας....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

την επομενη φορα να τα εχεις αφησει ετσι για να εχει να κανει σε ολη την επισκεψη κατι να μη βαρεθει η γυναικα γκρρρρρρρρρ

θελω να την βαρεσωωωωωω :mad::x:x

ναι καλα εδω μου τη λεει οταν λαμπουν οοοολα φαντασου να τα αφησω ετσι!

πας καλα;;;;

566b716e1f.png?html%22

αννετακι και το βαφτηστηρι μοτ ακριβως το ιδιο 2640!

παλευει η κουμπαρα μου να το βαλει να πιει γαλα απο στηθος και με τον ακουμπαει μπουφ αρχιζει το ροχαλητο!

κοιμαται ολη την ωρα και οταν πρεπει να τον ξυπνησουν για φαγητο παλευουν με τις ωρες!

αχαχαχα!λιωνει στον υπνο ο μπομπιρας!

566b716e1f.png?html%22

αδερφι πεθερες σχεσεων δεν ξερω γιατι δεν ειχα αλλη εμπειρια αλλα μου φτανει μια!

ενα θα πω...ερχοταν στο δωματιο μου γιατι ημουν αρραβωνιασμενη και συζουσαμε και μου κατσικωθηκε η καργια...εχοταν το πρωι λοιπον χτυποντας παλαμακια και φωναζε "γλυκος ο υπνος το πρωι γδυτος ο κ@λος την αυγη" μονο που το σκεφτομαι αναβουν τα λαμπακια μου

IB5Vp2.png

ξυπνησαμε, θα απαντησω αργοτερα φιλακια προς το παρον φιλακια

ο μικρουλης γεννηθηκε 2900..ρε..πινει μια μποτσονα γαλα..τον εχει φοβηθει το ματι μας....
αννετακι και το βαφτηστηρι μοτ ακριβως το ιδιο 2640!

παλευει η κουμπαρα μου να το βαλει να πιει γαλα απο στηθος και με τον ακουμπαει μπουφ αρχιζει το ροχαλητο!

κοιμαται ολη την ωρα και οταν πρεπει να τον ξυπνησουν για φαγητο παλευουν με τις ωρες!

αχαχαχα!λιωνει στον υπνο ο μπομπιρας!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...