Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ειδες τι καλη νοικοκυρα που ειμαι;

φροντιζω ακομα και την καθαριστρια μου!

καλα εκανες..νηστικο αρκουδι δεν χορευει;)

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε συ τζενακι περαστικουλια σου!

δεν πειραζει ευκαρια για χουζουρι και ξεκουραση!!!!!!!!!

ξαπλα ανοιξε τηλεοραση παρε χαρντομαντηλα καραμελες τσαι διπλα και ααααααααααααααραξε!

το μονο που μου τη σπαει ειναι το μπουκωμα ρε..απο το στομα νομιζω δεν περνω τον αερα που χρειαζομαι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα εκανες..νηστικο αρκουδι δεν χορευει;)

ναι το ξερω και με την ευκαιρια εφτιαξα και για μενα ενα τοστ!και χυμο φυσικα!ε τι εγω στο πηγαδι κατο@ρησα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

το μονο που μου τη σπαει ειναι το μπουκωμα ρε..απο το στομα νομιζω δεν περνω τον αερα που χρειαζομαι..

ναι μωρε λογικο ειναι σημερα και αυριο θα εισαι χαλια μετα θα αρχισεις να νιωθεις καλυτερα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ναι το ξερω και με την ευκαιρια εφτιαξα και για μενα ενα τοστ!και χυμο φυσικα!ε τι εγω στο πηγαδι κατο@ρησα!

ν α σου πω ..κ εγω ψιλο πειναω αλλα δεν κατεβαινει κατω τπτ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εχεις παρει γυναικα ε;να σου πω κ εγω θα ηθελα να φωναξω μια να μου κανει τα χοντρα γιατι με τα γεννητουρια εχω αφησει κατι δουλειες νααααααααααααααααααα..κ τωρα δεν προλαβαινω να τα κανω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εχεις παρει γυναικα ε;να σου πω κ εγω θα ηθελα να φωναξω μια να μου κανει τα χοντρα γιατι με τα γεννητουρια εχω αφησει κατι δουλειες νααααααααααααααααααα..κ τωρα δεν προλαβαινω να τα κανω

εγω δυστυχως παρολο που δε γουσταρω να μου κανουν αλλοι δουλειες περα απο τη μαμα μου τωρα δε μπορω να κανω αλλιως.

κουραζομαι πολυ!

την τελευταια φορα που εκανα δουλειες και οχι με λεπτομερειες πανω πανω μονο ειδα αιμα και μου κοπηκε η ανασα!

οποτε λεω τερμα!

566b716e1f.png?html%22

εγω δυστυχως παρολο που δε γουσταρω να μου κανουν αλλοι δουλειες περα απο τη μαμα μου τωρα δε μπορω να κανω αλλιως.

κουραζομαι πολυ!

την τελευταια φορα που εκανα δουλειες και οχι με λεπτομερειες πανω πανω μονο ειδα αιμα και μου κοπηκε η ανασα!

οποτε λεω τερμα!

ρε χαζουλι τι πηγες να κανεις..εφοσον ειναι θεμα υγειας κ μια κ δυο και εκατο να φωναξεις γυναικα..μονο που πρεπει να εισαι αποκοντα να επιβλεπεις..πολλες φορες κανουν οσα βλεπει η πεθερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε χαζουλι τι πηγες να κανεις..εφοσον ειναι θεμα υγειας κ μια κ δυο και εκατο να φωναξεις γυναικα..μονο που πρεπει να εισαι αποκοντα να επιβλεπεις..πολλες φορες κανουν οσα βλεπει η πεθερα

αναλογως την πεθερα!

η δικη μου ερχεται με το μεγενθυντικο φακο και ψαχνει να βρει ατελειες!000203F6.gif

566b716e1f.png?html%22

αναλογως την πεθερα!

η δικη μου ερχεται με το μεγενθυντικο φακο και ψαχνει να βρει ατελειες!000203F6.gif

χαχαχαχαχαχα..ελα ρε..αληθεια;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

σοβαροτατα!

γι αυτο δεν την θελω καθολου μεσα στα ποδια μου!

566b716e1f.png?html%22

καλημεραααααααααααααα

εμεις πριν λιγο γυρισαμε απτην παιδιατρο...οχι την δικη μας, καινουρια και ειμαστε πολυ πολυ πολυ ευχαριστημενοι...οπως καταλαβαινεται οπως καναμε αλλαγη τα γαλατα ετσι θα κανουμε και την γιατρο...ο μπεμπης την λατρεψε, τι αγκου τι γελια, μες στα ματια την κοιταζε οση ωρα τον εξεταζε...λε-πτο-με-ρως και μας βρηκε πολυ καλους...μονο με τις μυξες πολυ ορο και πολυ ρουφηγμα, αν σε μια εβδομαδα δεν εχει καλυτερεψει η κατασταση θα κανουμε καλλιεργια των μυξων να δουμε τι φταιει

και απτις 19 εχουμε παρει 90 γρ καλα ειναι???για πειτε οι μανουλες?

και στο βιβλιαριο μας εχει γραψει

"ζωηρο επικοινωνιακο βρεφος, αγκου, χαμογελα, παρακολουθει,ηπιες αναγωγες,ρινιτιδα, το γαλα που πινουμε και κατι αλλα που δεν τα βγαζω

και βαρος 5620

αυταααααααα, α και τον σηκωσε ορθιο και χορευε χαχαχα ξερετε πηδουσε προς τα πανω χαχαχα

ολα καλα δοξα Τον Θεο, τωαρ επιθεση στις μυξες ξουτ βρωμομυξες...θα σας φαω λαχανοοοοοοοοοοοοοο!!!

περιμενω τον αντρα μου που εχει παει να αγορασει υγραντηρα και την κανω για οαεδ να παρω την αποφαση του 6μηνου

εσεις τι νεα?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα αδερφι!!!!!

εμεις καλα!

η τζενη χαλια!

εγω εχω καθαριοτητα σημερα οπως καταλαβες εχει ξεκινησει απο τις 10 παρα και ειναι ακομα στα μπαλκονια!βεβαια για να πω την αμαρτια μου ειχα να κανω μπαλκονια και πανζουροπαραθυρα απο πριν μεινω εγκυος οποτε λογικο ειναι να ειναι ακομα εξω η γυναικα!

566b716e1f.png?html%22

σοβαροτατα!

γι αυτο δεν την θελω καθολου μεσα στα ποδια μου!

αν ειχα τετοια πεθερα θα ειχαμε φαει τα μουστακια μας..

η δικια μου ειναι ποιο χαλαρουιτα..ασε που δεν ερχεται στο σπιτι..μια στη γι.ορτη του αντρα μου ..μια στη γιορτη μου..κ αν την καλεσω εγω κυριακη για φαγητο [σπανια]ερχεται.εχει αλλα στραβα..τελικα την τελεια πεθερα δεν την βρισκεις πουθενα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πρεπει να βρω ενα φορεματακι γιατι εχουμε 3 γαμους μεσα στο μαιο!

και εννοειται πως δε μου μπαινει τιποτα απο τα παλια!

και δεν εχω ιδεα που να κοιταξω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...