Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αχ παιδια μου δεν μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...πιο χαλια δεν γινοταν..εχω 5 χρονια να αρρωστησω ετσι..πυρετο μπουκωμα πονολαιμος..ολα τα καλα.σπιτι ειμαι δεν μπορεσα να παω μαγαζι,ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου..μα καθολου,σηκωθηκα απο το κρεββατι στις 5 γιατι δεν μου εφταιγε ο χριστιανος που επρεπε να παει για δουλεια..εχω πλακωθει στα χαπια τσαγια καραμελες ..νομιζω θα κανω μπαφ..

καλημερα τζενιω!τι επαθες βρε κουκλα μου;;;;πως τα καταφερες;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φτιαξε και το μεσημερι μια σουπιτσα να φας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Τσα..Παπί τα κιλά από τον 5 και μετά μπαίνουν χωρίς να το καταλαβαίνεις αν δεν προσέχεις....Τζενάκι περαστικά...

καλημερα ξανθουλι πηζεις ε;;;;;

κουραγιο τελειωνουν τα βασανα σου!

ναι ναι το ξερω γι αυτο προσπαθω να προσεξω και να τρωω λιπαρα τουλαχιστον.αν πειναω τρωω φαγητο σπιτικο.

εχτες για παραδειγμα ξυπνησα και ηθελα τυροπιτα!

μη σου πω 2-3 τυροπιτες!

εφτιαξα ενα σαντουιτσακι με φρεσκο ψωμι,μιλνερ και γαλοπουλα εσκασα και μου φυγε η λυσα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Να και το χωριο μου βουνο με πολλα χιονια τον χειμωνα και το καλοκαιρι σε απιστευτες παραλιες μεσα σε 5 λεπτα!!!! αχ αχ αχ τι μου εκανες παπακι πρωινιατικα.....

πολυ ωραιο αννουλι τι να σε κανω βρε ψυχη μου κι εγω θυσια για τον αντρα μου γινομαι κι εχω γυρισει ολη την ελλαδα!αλλα τι να κανουμε δε ζω χωρις αυτον διπλα μου ουτε λεπτο!

εχω παει στην κυμη!βασικα σε οοοοολη την ευβοια!

566b716e1f.png?html%22

Τζενακι τοσο χαλια ρε????Κουκουλωσου...γιατι δεν παιρνεις τα παναντολ κολντ εντ φλου κανουν θαυματα!!!

περνω τα comtrex cold ..ως τωρα κανανε δουλεια οσες φορες αρρωσταινα δηλ,τωρα δεν μπορω να καταλαβω,αντι να ειμαι καλυτερα χειροτερευω...περνω κ κατι καραμελες τις τρατζισταν αλλα τπτ ..δηλ αν δεν τα επειρνα αυτα πως θα ημουν;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αντε ρε Τζενακι δυστυχως τα ανοιξιατικα κρυωλογηματα ειναι τα χειροτερα.........υπομονη απο αυριο θα εισαι καλυτερα....

Λοιπον κορες σας αφηνω παω να μαζεψω λιγο και να μαγειρεψω....

Διαφημίσεις

καλημερα τζενιω!τι επαθες βρε κουκλα μου;;;;πως τα καταφερες;

σορυ για την αργοπορια ειχα βαλει θερμομετρο..πως τα καταφερα δεν ξερω..των αγιω θεοδωρων αρρωστησα ,για μια εβδομαδα ημουν χαλια αλλα το σαββατο που μας περασε ημουν οκ.τωρα πως ξανακυλησα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

σορυ που χαθηκα αλλα εφτιαξα ενα τοστ στη γυναικα να φαει και της εστυψα κι ενα χυμο.

566b716e1f.png?html%22

σορυ που χαθηκα αλλα εφτιαξα ενα τοστ στη γυναικα να φαει και της εστυψα κι ενα χυμο.

ναι βρε..:)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε συ τζενακι περαστικουλια σου!

δεν πειραζει ευκαρια για χουζουρι και ξεκουραση!!!!!!!!!

ξαπλα ανοιξε τηλεοραση παρε χαρντομαντηλα καραμελες τσαι διπλα και ααααααααααααααραξε!

566b716e1f.png?html%22

ναι βρε..:)

ειδες τι καλη νοικοκυρα που ειμαι;

φροντιζω ακομα και την καθαριστρια μου!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...