Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλε εγω λαχανιαζω και για να σκυψω να πιασω κατι τωρα...ασε

ασε ρε συ σαν γρια νιωθω ωρες ωρες!

τι να πω!αν κανω ετσι στα 27 μου τι θα κανω σε μια δεκαετια;

α δεν εχεις μπαλκονια εσυ ε;;;μια χαρα εισαι.αλλα να σου πω δε θα μορουσα να ζησω σε μονοκατοικια εχω τρελα με τα υψη μου αρεσει να εχω θεα.και τωρα μενω στον 5ο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτα δεν μπορω να πω οτι δεν μου λειπει ενα μπαλκονι να βγαινω να αραζω αλλα τι να κανουμε προς το παρον αυτο εχουμε δεν λεει να παμε σε ενοικιο......Οταν ομως πηγαινω στο σπιτι μου στην Χαλκιδα ολη μερα εξω ειμαι παιρνω και ενα βιβλιο και ολη μερα εξω και η μικρη μαζι παιζει κατω στο μπαλκονι ή στην πισινα της!!!!Αχ Χαλκιδα και παλι Χαλκιδα

Κοιτα δεν μπορω να πω οτι δεν μου λειπει ενα μπαλκονι να βγαινω να αραζω αλλα τι να κανουμε προς το παρον αυτο εχουμε δεν λεει να παμε σε ενοικιο......Οταν ομως πηγαινω στο σπιτι μου στην Χαλκιδα ολη μερα εξω ειμαι παιρνω και ενα βιβλιο και ολη μερα εξω και η μικρη μαζι παιζει κατω στο μπαλκονι ή στην πισινα της!!!!Αχ Χαλκιδα και παλι Χαλκιδα

καλε δεν το συζητω τι συγκρινεις τωρα;;;;

πλακα κανεις;;

αχ γενικα οπου εχει θαλασσα ειναι παραδεισος!

εμεις 1 χρονο καθησαμε στα χανια στην κρητη και δε μπορω να ξεπερασω το γεγονος οτι βγαινω και δε βλεπω θαλασσα και δε μυριζω θαλασσα γενικα!

τι να λεμε τωρα ασε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ρε συ αυτη η σκορδα στο μεγκα πως ηρθε και πρηστηκε ετσι;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ρε συ αυτη η σκορδα στο μεγκα πως ηρθε και πρηστηκε ετσι;;;

Μην λες πολλα......στον τελευταιο μηνα ετσι πρηζεσαι.......και εμενα εχει αρχησει το προσωπο μου και πρηζεται...........

http://www.mini-raxevsky.com/proika-morou.html

βρηκα αυτη την προικα για το μπεμπη και καταενθουσιαστηκα!

θα το παρω σχεδον ολο το σετ βασικα θα μας το παρει η καλη μας η γιαγια!

τωρα που θα ερθει την κυριακη θα παμε μια μερα στο εμπορικο να το παρουμε η να το παραγγειλουμε!

σας αρεσει;;;

βασικα μου αρεσουν πολυ τα απλα πραγματα με διακριτικες λεπτομερειες!οποτε μια χαρα!

566b716e1f.png?html%22

Μην λες πολλα......στον τελευταιο μηνα ετσι πρηζεσαι.......και εμενα εχει αρχησει το προσωπο μου και πρηζεται...........

ρε συ η κουμπαρα μου δεν ειχε γινει ετσι.

αχ δε θελω να φουσκωσω τοσο στο προσωπο!

566b716e1f.png?html%22

καλε δεν το συζητω τι συγκρινεις τωρα;;;;

πλακα κανεις;;

αχ γενικα οπου εχει θαλασσα ειναι παραδεισος!

εμεις 1 χρονο καθησαμε στα χανια στην κρητη και δε μπορω να ξεπερασω το γεγονος οτι βγαινω και δε βλεπω θαλασσα και δε μυριζω θαλασσα γενικα!

τι να λεμε τωρα ασε!

Εδω η Εβελινα θελει να παει να μεινει Χαλκιδα ξερει το παιδι.....

Αλλα ναι σηκωνεσαι το πρωι και ειδηκα το καλοκαιρι ανοιγεις το μπαλκωνι και μυρηζει θαλασσα και εγω την εχω ακριβως κατω απο το σπιτι...βεβαια μπανιο δεν κανουμε εκει αλλα και παλι βλεπεις θαλασσα αχ ειμαι 6 χρονια στην Λαμια και δεν λεω να την συνηθησω......με ρωτανε δρομους και δεν τους ξερω και μου λεει ο αντρας μου καλα ποτε θα την μαθεις? και του λεω ποτε γιατι δεν με ενδοιαφερει απλα....αχ ετσι για να βλεπει τι θυσιες εχω κανει γι αυτον.....

Διαφημίσεις

Καλα αυτη εχει παρει λεει και πανω απο 20 κιλα.......

Η προικα ειναι πολυ ωραια και εμενα δεν μου αρεσουν τα πολυ γεματα σχεδια...

μιας και εισαι ραξεφσκι δες και αυτο και πες μου την γνωμη σου

http://www.mini-raxevsky.com/girls-apparel/4-6/raxevsky-junior-25.html

θελω να δοκιμασω αυτο που εφτιαξε ο ακης!!! μιαμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Καλημερα Τζενη τι εγινε βηχουμε? Πουντιασες καλε?

αχ παιδια μου δεν μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...πιο χαλια δεν γινοταν..εχω 5 χρονια να αρρωστησω ετσι..πυρετο μπουκωμα πονολαιμος..ολα τα καλα.σπιτι ειμαι δεν μπορεσα να παω μαγαζι,ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου..μα καθολου,σηκωθηκα απο το κρεββατι στις 5 γιατι δεν μου εφταιγε ο χριστιανος που επρεπε να παει για δουλεια..εχω πλακωθει στα χαπια τσαγια καραμελες ..νομιζω θα κανω μπαφ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πολυ ομορφο το φουστανακι αννουλι!

καλα εγω γενικα εχω τρελα με το λευκο!

20 κιλααααααααααα;;;;;;; ρε συ τοσα πολλα;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...