Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Εγω , ηδη σκεφτομαι για να ειμαι προετοιμασμενη , οτι μπορεί να μου απαγορευσουν τον θηλασμό , αφου εχω προβλημα στα ματια κ πρεπει να βαζω κολλυρια

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επεστρεψα και εγω εφυγε το κοριτσακι μου για το θεατρο ο αντρας μου εδωσε εντολη μεχρι τις 7.30 να μην του μιλησουμε και ολα οκ καθομαι στον καναπε αραχτη....

Στεγια τι κανετε? Ο μικρουλης πως ειναι? Βρε θηριο ακομα τον θηλαζεις?

ακομα θηλαζεις?:shock::shock::shock::shock: κ με τα δοντακια τι γινεται? εγω γαλα δεν εχω αλλα οσο εχω της το δινω το πολυ 60γρ αυτο με στεναχωρησε πολυ

Αν θηλάζει?

τρελαίνεται!!!!

δεθηλάζουν με τα δόντια,δεν με έχει δαγκώσει ποτέ να φανταστείς....

ΑΑΑ απροπο να σου ευχηθώ να σας ζήσει!!!!

Συνέχισε να δίνεις στήθος(το γάλα δημιουργείται όσο έχεις το παιδί στο στήθος...)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Επεστρεψα και εγω εφυγε το κοριτσακι μου για το θεατρο ο αντρας μου εδωσε εντολη μεχρι τις 7.30 να μην του μιλησουμε και ολα οκ καθομαι στον καναπε αραχτη....

Καλως την !!!! κι εγω αραχτή ,με μαξιλάρι στην πλάτη.....:P:p

πονάει λίγο η μεση μου σημερα

Εγω , ηδη σκεφτομαι για να ειμαι προετοιμασμενη , οτι μπορεί να μου απαγορευσουν τον θηλασμό , αφου εχω προβλημα στα ματια κ πρεπει να βαζω κολλυρια

Δε θα σου το απαγορέψει κανείς.........

Ακόμα και αντιβιώσεις υπάρχουν φιλικές ως προς τον θηλασμό...

χωρίς παρεξήγηση καλό θα ήταν να διαβάσετε στο παρεντς περί θηλασμού....

εμείς 14 μηνών αισίως αύριο και θηλάζουμε τρελάααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Αννα μου κοριτσουλι μου τι κανετε?

με έχει τρελάνει ο Γιάννος μας και έχω χαθεί!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

min προσπαθεις να με βρεις λαθος γτ δεν θα τα καταφερεις αυτο ειναι το αρχικο μνμ μου και δεν νομιζω να βλεπεις καπου οτι μιλαω σε προσωπικο επιπεδο

ο τιτλος του καφε εδω ποτε θα γινω επιτελους μανουλα υπαρχει μια ωραια παρεα και να στε ολες καλα,αλλα σας παρακαλω σκεφτητε αυτα που γραφετε και το γεγονος οτι εχετε ακυρωσει τον καφε γτ κοπελες που προσπαθουν να κανουν ενα παιδακι,ή ειχαν μια αποβολη και θελουν να μιλησουν για το προβλημα τους απλα δεν μπορουν εδω πλεον.το γτ ειναι πασιφανες να μην το αναλυσω.μην πεσετε να με φατε (και αν το κανετε δεν με απασχολει καθολου ομως αυτη ειναι η αληθεια)και πολυ ευκολα μπορειτε να ανοιξετε ενα καφε που θα φιλοξενει την παρεουλα σας και τουλαχιστον θα γνωριζετε οτι δεν θα πληγωνετε κοριτσακια που μπαινουν και διαβαζουν τα χαρουμενα σας ,και τις μεθοδους που κανετε για να κλεισετε το ''μαγαζακι σας''.την καλημερα μου σε ολες!!!

και με αυτο το πμ πραγματικα νιωθω δικαιωμενη γτ εχω απολυτο δικιο οσο παραξενο και αν σας φαινετε

Μα τί κάθεσαι κι εσύ κι ασχολείσαι, μου λες? Άστες, το επίπεδο είναι φανερό όπως είπες, τί σκας? Πριν λίγους μήνες είχα μπει κι εγώ γιατί προσπαθώ αρκετό καιρό για μπεμπέ, και ήθελα να μοιραστώ τα άγχη μου, τις αγωνίες μου, και να χω και 2 άτομα να τα λέμε που και που, να ξεχνιέμαι λίγο. Τελικά δεν έμεινα για πάνω από μια εβδομάδα, για τους λογους που αναφέρεις. Δεν μου έδιναν καμία σημασία, ήταν όλες μια κλίκα και γενικώς με έγραφαν. φυσικά η συζήτηση ήταν πάντα γύρω απ'τα μωρά τους και τί να πώ κι εγώ? Είμαι άσχετη απ'αυτά. Δεν τις κακολογώ, καλά κάνουν κι έιναι μια παρέα και κολλητές και ανταλλάζουν τις απόψεις τους, αλλά το θέμα Πότε θα γίνω μανούλα δεν ήταν πλέον γιαυτές.Κι έτσι αποχώρησα αθόρυβα γιατί δεν ήθελα να τους χαλάσω την παρέα. Πού και πού μπαίνω και βλέπω νέα τους, γιατί τις είχα ψιλογνωρίσει τότε, να δω αν γέννησε καμιά κλπ. Αλλά πάρε δώσε δεν έχω. Εκτός από 2-3 περίεργες, οι άλλες νορμάλ είναι.

.................................................. .................................................. ..................

Τέλωσπάντων, νομίζω ότι δεν αξίζει ν'ασχολείσαι

και μην το συνεχιζετε αλλο ας σταματησει το θεμα εδω!!!

οχι μπαινουμε γραφουμε οτι θελουμε κ μετα λεμε μην το συνεχιζετε ακου κ μενα κ μην δωσεις συνεχεια εσυ!πριν μερικους μηνες ουτε καν χρονος κ γω προσπαθουσα για μωρο κ προσπαθουσα να συνελθω απο την δευτερη αποβολη μου εμπαινα μεσα κ δεν μιλαγα για το τι ενιωθα για να μην χαλασω το κλιμα οπιο κ αν ηταν αυτο κ εσυ εμπαινες μιλαγες για την οικογενεια σου για τα παιδακια σου κ ποσταρες πολλες φορες τραγουδια πιανοντας ενα σωρο σελιδες κ ποτε κανεις δεν ειπε κουβεντα αυτο δεν σημαινει οτι ησουν εντος θεματος

οσο για το κοριτσακι που σου εστειλε πμ κ λες οτι δικαιωθηκες με ενα μν εγω τι να πω που ολες οι αλλες σμφωνουν με μενα?ας αφησουμε λεω εγω τα παιδιαρισματα δεν κανει μεγαλες γυναικες

κ δεν εχω προβλημα μην μου απαντησεις δεν θα στεναχωρεθω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Δε θα σου το απαγορέψει κανείς.........

Ακόμα και αντιβιώσεις υπάρχουν φιλικές ως προς τον θηλασμό...

χωρίς παρεξήγηση καλό θα ήταν να διαβάσετε στο παρεντς περί θηλασμού....

εμείς 14 μηνών αισίως αύριο και θηλάζουμε τρελάααααααα

Στέγια μου , εχω πολύ υψηλή πίεση στα ματια , εβαζα 3 κολλυρια για να τη διατηρω σε ενα επιπεδο , γιατι δημιουργεί βλάβες στα οπτικά νευρα. Αυτη την στιγμη βαζω ενα κολλυριο κ η πιεση μου ειναι 30 με οριο το 20 !

Αν συνεχίσει κ ειναι υψηλη κ μετα , θα κανω οτι μου πει ο οφθαλμίατρος. Ηδη εχω προβλημα , φυσικά κ θελω να θηλασω , αλλά το να γινουν τα ματια μου χειρότερα , δεν θα βοηθήσει κανέναν μας:P

Διαφημίσεις

καλέ αυτό σου λέω δε νομίζω τα κολλύρια να μην είναι φιλικά με το θηλασμό,όσο για την πίεση δε παίζει θέμα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αν θηλάζει?

τρελαίνεται!!!!

δεθηλάζουν με τα δόντια,δεν με έχει δαγκώσει ποτέ να φανταστείς....

ΑΑΑ απροπο να σου ευχηθώ να σας ζήσει!!!!

Συνέχισε να δίνεις στήθος(το γάλα δημιουργείται όσο έχεις το παιδί στο στήθος...)

ευχαριστω στεγια μου

ακομα κ τωρα που γραφω στο στηθος την εχω αλλιως εχει γκρινια εκει ηρεμει αλλα δεν εχω απο την αρχη τι με θηλαστρο τι με την μπεμπα τιποτα εβγαζα μεχρι 150 τωρα επεσα στα 60την βαζω κ στηθος συνεχεια αλλα ποσο να πινει? αφου μετα τρωει αρκετα απο το γευμα της ασε που το στηθος εχει γινει κατακοκκινο απο τον πονο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ευχαριστω στεγια μου

ακομα κ τωρα που γραφω στο στηθος την εχω αλλιως εχει γκρινια εκει ηρεμει αλλα δεν εχω απο την αρχη τι με θηλαστρο τι με την μπεμπα τιποτα εβγαζα μεχρι 150 τωρα επεσα στα 60την βαζω κ στηθος συνεχεια αλλα ποσο να πινει? αφου μετα τρωει αρκετα απο το γευμα της ασε που το στηθος εχει γινει κατακοκκινο απο τον πονο

κάνε υπομονή και έχε κουράγιο.η αρχή είναι λίγο δύσκολη αλλά μετά θα δεις θα γίνετε πανεύκολα!!!!

να φανταστείς μέχρι να σαραντήσουμε είχαμε περιόδους που ήταν 20 ώρες στο στήθος...μαραθώνιοι θηλασμοί...πλέον μόνο όταν το γράφω τους θυμάμαι!!!!!!!!!!!!

γεια σου αννα γεια σου στεγια!!!

γειά σου Τζενάκι,πως πάς?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κιττυ μου εχεις πμ

Γεια σου Τζενακιιιιιιι ωστε δεν σε εμπαζε ε????Δεν κλινεις κανα παραθυρο μηπως κανει ρευμα....χαχαχαχαχα πολυ μπλακ χιουμορ μπρρρρρρρρ παγωσαμεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...