Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καληνυχτα κοριτσαρες, δεν ρουφαγα το τσιγαρακι μου αλλα μυξουλες και ηταν και μπολικες...και ομικρος για πρωτη φορα δεν αντεδρασε στον ορο και στο ρουφηγμα...φανταστητε ζορι που το εχει γμτ

τωρα δυσανασχετει, παω κι εγω ναπεσω διπλα του να εχω το νου μου

καληνυχτα και καλη ξεκουραση!

καληνυχτα αννετακι πηγαινε στο μικρουλη σου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σορρυ κουκλα, ανωτερα βια φιλακια

ναι βρε ..τρεχα στο μπομπιρακι σου τα λεμε αυριο εμεις

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σου αστερινα, κανει κωλοτουμπες το ζιζανιο???δεν ειναι τελεια???

αννιω σουπερ η αυχενικη, αντε και στην papp-a να ηρεμησεις!

φαιη σου εχω κανει αιτηση φιλιας γιατι δεν την αποδεχεσαι καλεεεεεεε?με σνομπαρεις?χαχαχα

αννετ σε αποδεχτηκα με μεγαλη χαρα μουτς ματς

πριν λιγο ηρθα απο την δουλεια:mad::mad:

αλλααααααααααααααα την γυμναστικη μου την εκανα το μεσημερι;);)

το τεστ της ωορηξιας μου βγηκε θετικο λιγο πιο αχνη η γραμμη απο την γραμμη του ελεγχου αλλα πιστευω θετικο θα δω και αυριο:rolleyes:

RPVCp3.png?gonw6PAb

εγω φευγω σε μιση ωρα παω να δω τη νταφλουκω..μονο που δεν θα την πλησιασω πολυ γιατι μου φαινεται με πουντιασε ο συζηγος εχτες...τα λεμε φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααααααα

τζενακι σε ξεσκεπασε και κρυωσες?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας....Χθες ήρθα δουλειά για λίγο και μετά πήρα τον γιο να πάμε στην παιδίατρο.Τελικά μόνο βήχα από φλέματα έχει μου είπε οπότε δεν ανησυχούμε.Μετά είχαμε πάει στη μαμά μου γιατί ο μπαμπάς μας είχε βάρδια και ον άφησα με την γιαγιά μου σήμερα δεν τον έφερα παιδικό να ηρεμήσει.Θα πάει να τον πάρει σε λίγο ο πατέρας του....Στη δουλειά χάλια έχουμε νέα τμηματάρχη η οποία δεν ξέρει που παν τα 4 και μας έχωσε αγρίως οπότε από σήμερα έχω διάβασμα να φτιάξω κάτι εξωφρενικό που θέλει αν προλάβω γιατί άλλες 2 εβδομάδες μου μείνανε μετά την κάνω....Φιλιά!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα Ξανθουλα ανησυχησαμε βρε...Αντε αφου ειστε μια χαρα ολα οκ.....Μαθαμε και τα κατωρθοματα του γιου σου!!! Φοβερος ο Μικρος ε? Αντε κανε και εσυ λιγο υπομονη και τελος απο την δουλεια!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...