Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αν ηταν δυο λεπτά αυτό το μαρτύριο εμένα προσωπικά μου φάνηκε αιώνας. Δεν είναι ο πόνος τόσο πολύ όσο η αίσθηση του να σου ξύνουν το εσωτερικό της μήτρας. Κι εγώ δυσκολεύτηκα και με τον καθετήρα γιατί έχω αρκετά σφιχτό κανάλι και έπρεπε να χαλαρώσω πρώτα οπότε μας πήρε λίγο χρόνο κ αυτό. Βγήκα στον άντρα μου και του είπα αισθάνομαι βιασμένη 😂😂😂

Εγώ δεν πήρα τίποτα από παυσίπονο γιατί είναι τοπικός και στιγμιαίος ο πόνος. Μετα έχεις λίγο κράμπες για κανένα μισάωρο, εγώ πήγα για ψώνια! 😂

Ωστόσο όχι ευχαριστώ δεν θέλω να το ξανακάνω και ειδικά χωρίς μέθη! Την σαλπιγγογραφια την έκανα ξανά πιο εύκολα από το μικροβιωμα. Αν και μεταξύ μας μακάρι να μην μας ξαναχρειαστούν ΠΟΤΕ 🫣

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μπορεί να το συγκρίνω με την σαλπιγγογραφια που πραγματικά ακόμα το θυμάμαι και έχω ptsd. Βεβαια εγώ κάνω ωοληψια χωρίς μέθη οπότε ίσως να μην είμαι παράδειγμα. Εχω εκπαιδευτεί στον πόνο.

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

χαχαχαχαχχαα............δεν την προσπέρασα , αλλά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω , γιατί μίλησε νωρίτερα ο Θ....... για κάποια δουλειά κ ίσως αρχίσει να λείπει.....μακαρι να γινει βεβαια....αλλά αντε να δουμε τι θα κανουμε με το μαγαζί. θα βρούμε την ακρη.:P:p:p:p:p

δεν σε ειδα κ μεσα...κ θα σε επαιρνα αυριο τηλ

Κι απ την άλλη ....που θα βάλεις , μαρη το παιδί στο μετρό ? :shock::shock:

κατσε να δουμε τι θα γινει , κ θα το κανονίσουμε

στο μετροοοοοο?τρελαθηκες μου φενεται...με ταξακι, θα ερθει να μας παραλαβει απτην πορτα μας καλε!!!

καλα αμα θες πες μου αλλιως θα περιμενουμε να αναρρωσει η μανουλα μου που εχει πλακωθει σε ντεπον χαπια σιροπια

Αυτο εννοουσα Αννετακι της Μιλουπα οχι το φυσικο....Εχει και δυο γευσεις ενα σκετο χαμομηλι και ενα με αλλα βοτανα για να του αλλαζεις γευσεις

τα εχουμε και τα δυο αλλα με τα βοτανα ΔΕΝ το πινει...μια γουλια και το σπρωχνει..αν του το ξαναβαλω στο στομα το φτυνει...εχει και πολυ ζαχαρη...εμοισε στον μπαμπα του σε αυτο...καλυτερα και επι της ευκαιριας απο χθες εχω φαει μισο ταψι..να το πω???γλυκο...:D:D:Dθα παθω ζακχαρο λεμεεεεεεεεεεεεεεεε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν με λέτε ...τα λευκά υγρά , ξερω οτι ειναι φυσιολογικά , αλλά προμηνύουν κ κάτι ?

νιώθω οτι θα μας κάνει νωρίτερα έκπληξη ο μπεμπούκος....ισως γιατί μου φαίνονται πολλές οι 20 μέρες

Ισσως επειδη πλησιαζει η ωρα και εχεις αγχωθει?????

Δεν προμηνυουν τιποτα απολυτως τα ροζ προμηνυουν........

Λες να εχουμε εκπληξεις??????????

Αδυνατω ν απαντησω κοπελια!!!!!!!!

κι εγω αδυνατώ να απαντησωωωω.................

ξερω γω ? αν κ ειναι νωρίς ακομα:rolleyes::rolleyes:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κοριτσακια πρεπει να την κανω να φαω κατι και να δω τιβι!Τα λεμεεεεε!Καληνυχτααααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

στο μετροοοοοο?τρελαθηκες μου φενεται...με ταξακι, θα ερθει να μας παραλαβει απτην πορτα μας καλε!!!

καλα αμα θες πες μου αλλιως θα περιμενουμε να αναρρωσει η μανουλα μου που εχει πλακωθει σε ντεπον χαπια σιροπια

μα λεω κι εγω παλάβωσε ?:shock::shock: ξερω γω....το μετρό σκέφτηκα:confused:

καλά , θα δούμε:P:p:p:p

Κοριτσακια πρεπει να την κανω να φαω κατι και να δω τιβι!Τα λεμεεεεε!Καληνυχτααααααα

Καληνύχταααα:P:p:p:p

καληνυχτα γεωργια μου

Δεν με λέτε ...τα λευκά υγρά , ξερω οτι ειναι φυσιολογικά , αλλά προμηνύουν κ κάτι ?

νιώθω οτι θα μας κάνει νωρίτερα έκπληξη ο μπεμπούκος....ισως γιατί μου φαίνονται πολλές οι 20 μέρες

δεν νομιζω, μηπως να κανεις καμια καλλιεργια? κι εγω ειχα και εκανα καλλιεργια, δεν υπηρχε προβλημα αλλα αλλαζει το ph του κολπου μωρε

και γιαυτο τα υγρα

Ισσως επειδη πλησιαζει η ωρα και εχεις αγχωθει?????

Δεν προμηνυουν τιποτα απολυτως τα ροζ προμηνυουν........

και τα κοκκινα, αν δεις μη τρομαξεις

IB5Vp2.png

Δεν μου λες βρε παιδί μου , οταν πετρώνει η κοιλιά , ακομα κι αν δεν πονάει , ειναι συσπάσεις? γιατί οταν πετρώνει κρατάει ωρα

Διαφημίσεις

παω να κανω ενα τσιγαρακι και ερχομαι

η φαιη που ειναι?θα εχει πεσει σεκος η θα κανει την γυμναστικουλα της!!!

IB5Vp2.png

καληνυχτα γεωργια μου

δεν νομιζω, μηπως να κανεις καμια καλλιεργια? κι εγω ειχα και εκανα καλλιεργια, δεν υπηρχε προβλημα αλλα αλλαζει το ph του κολπου μωρε

και γιαυτο τα υγρα

καλλιέργεια κολπικού υγρού εννοείς ?

Συνηθως ναι ειναι συσπασεις και πολλες φορες δεν πονανε

μάλιστααα...............που σημαίνει ????

αν το καταλάβατε.....βιάζομαι λιγο:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...