Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

εχ*σαμε και πεσαμε για υπνο...του εβαλα και ενα μαξιλαρι κατω απτο στρωμα γιατι η νυφη μου μου ειπε να ειναι ανασηκωμενος τωρα με το μπουκωμα

κιττυυυυυυυυ γιατι προσπερασες ετσι την προταση μου καλεεεεεεεεεε???

συμπεθερα με αυτο το γαλα κανουμε κακα, εχουμε αλλαξει ηδη 3

αυτο ειναι βιολογικο...το frezylac

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεωργια υπονοεις κατι???:rolleyes::P:p:p

Αχ τωρα πεθαινω απο την πεινα αλλα αν φαω τωρα μετα θα πεθανω απο την καουρα.............

αμα φας κανα ζυμαρικο θα εχεις καουρες?

Καλε που βρηκες φωτο μου????

αη μαρη χαχαχαα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλε που βρηκες φωτο μου????

Αι μαρη!χαχαχαχαχαχαχαααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Λοιπον βρηκα πως βαζουμε φωτο γιατι ψαχνομασταν με το παπι και το παιδικο δωματιο!χιχιχιχιχιχιιι την κατσατε λειντις!τωρα που εμαθα το κολπο θα σας μουρλανω!!!!!!!!!!!!!!!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Χαμομηλακι του δινεις καθολου?

το φυσικο το κανει εμετο..δεν εχει και αδικο, δοκιμασα κι εγω και παραλιγο να τα βγαλω κι εγω μπλιαξ

του δινω λιγες μερες τις μιλουπα, οχι το κιντερτε, το σκετο χαμομηλακι και το τσακιζει...50 γρ για πλακα τα εχει και του το δινω ενδιαμεσα σε 2 γευματα αλλα κανει σαν να ειναι νηστικος αχαχαχχα

στα προηγουμενα γαλατα του το εβαζα μεσα, αντι σκετο νερο χαμομηλι αλλα και παλι τζιφος..τα κακα αφαντα

IB5Vp2.png

Κιττυ δες αυτο!!!!!!!!!!!!

cute-kids-01.jpg

Αννετ ηθελα να πω!σορυ μαρη μπερδευτηκα!

εχ*σαμε και πεσαμε για υπνο...του εβαλα και ενα μαξιλαρι κατω απτο στρωμα γιατι η νυφη μου μου ειπε να ειναι ανασηκωμενος τωρα με το μπουκωμα

κιττυυυυυυυυ γιατι προσπερασες ετσι την προταση μου καλεεεεεεεεεε???

συμπεθερα με αυτο το γαλα κανουμε κακα, εχουμε αλλαξει ηδη 3

αυτο ειναι βιολογικο...το frezylac

χαχαχαχαχχαα............δεν την προσπέρασα , αλλά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω , γιατί μίλησε νωρίτερα ο Θ....... για κάποια δουλειά κ ίσως αρχίσει να λείπει.....μακαρι να γινει βεβαια....αλλά αντε να δουμε τι θα κανουμε με το μαγαζί. θα βρούμε την ακρη.:P:p:p:p:p

δεν σε ειδα κ μεσα...κ θα σε επαιρνα αυριο τηλ

Κι απ την άλλη ....που θα βάλεις , μαρη το παιδί στο μετρό ? :shock::shock:

κατσε να δουμε τι θα γινει , κ θα το κανονίσουμε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Αννετ ηθελα να πω!σορυ μαρη μπερδευτηκα!

χαχαχαχχαχαχαχα................αυτά είναι εξελιγμένα παιδιά:P:p:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Σημερα με ειδε ο παθολογος μου στον δρομο και μου λεει καλε γιατι δεν μου ειπες οτι περιμενεις διδυμα???????

Ναι ρε πεστου!Θα σου κρατησω ενα κανελλι!

Δεν του πες κανα στολιδι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...