Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλησπερα κιττυ μου!

ωχ προβλημα ε;;

αν κανεις λειζερ δεν διορθωνεται;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα Παπάκι μου :P:p

Μην αγχώνεσαι βρε συ...κ τα κιλά δεν παίζουν ρόλο. Η ξαδερφη του άντρα μου ήταν 45 κιλά κ έκανε διαβήτη.

Εγω , που ειχα παραπάνω κιλα απο την αρχή κ εχω παρει μόνο 3-4 , είμαι ΟΚ

Οποτε , μην το σκέφτεσαι

οχι δεν λεω πως επειδη εχω παραπανω κιλα θα εχω κανει και ζαχαρο απλα εχει την ταση να ανεβαινει.

πριν μεινω εγκυος ειχα για κανα 2 χρονια χωρις να προσεχω καθολου βεβαια 109 κολλημενα.

τωρα με την εγκυνοσυνη που εννοειται δεν προσεχα ισα ισα ολο ψωμια,μακαρονια και ρυζια ετρωγα στην αρχη επειδη ειχα αναγουλες και ανακατεματα ειναι στο 89 μεχρι 91 το τελευταιο πριν 1 μηνα περιπου ισως και λιγοτερο

οποτε στανταρ θα μου πουν να κανω διατροφη!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοριτσάκια καλημέρα.

έκανα αυχενική και ειναι μια χαρά, περιμένω βέβαια και τα αποτελέσματα του papp-a. Ελπίζω όλα να είναι οκ. Φύλο δεν μπορέσαμε να δούμε, κρυβόταν το μικρό....

Σας φιλώ, τζένη έχεις πμ, αν θές το κοινοποιείς στα κορίτσια.

Μπράβο Αννιώ :P σας κάνει κόλπα ε ? ε, δεν πειραζει στην Β επιπέδου ή σε κανεναν άλλο υπέρηχο.

Κι εμας τετοια μας έκανε:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

οχι δεν λεω πως επειδη εχω παραπανω κιλα θα εχω κανει και ζαχαρο απλα εχει την ταση να ανεβαινει.

πριν μεινω εγκυος ειχα για κανα 2 χρονια χωρις να προσεχω καθολου βεβαια 109 κολλημενα.

τωρα με την εγκυνοσυνη που εννοειται δεν προσεχα ισα ισα ολο ψωμια,μακαρονια και ρυζια ετρωγα στην αρχη επειδη ειχα αναγουλες και ανακατεματα ειναι στο 89 μεχρι 91 το τελευταιο πριν 1 μηνα περιπου ισως και λιγοτερο

οποτε στανταρ θα μου πουν να κανω διατροφη!

γιατί ρε συ ? 89-91 , τιμές νηστείας εννοείς ?

Η διαβητολογος που πηγα εγω , μου ειπε

- νηστεία - 90

- μια ωρα μετα το φαγητό , 130 ή 140 maximum

Κανε την καμπύλη κ θα δεις

εγω είχα

- νηστείας - 95 ( το οποίο θεωρησε υψηλο)

- 60 λεπτα , 111

- 120 λεπτα , 111

εκανα λιγες μερες διατροφη , μετρησεις , αλλα δεν συνεχισα την διαιτα γιατί οι τιμες μου ηταν φυσιολογικες

αλλά να ξέρεις , ο καθε διαβητολόγος λεει τα δικά του απ ' οτι εχω καταλάβει

καλησπερα κιττυ μου!

ωχ προβλημα ε;;

αν κανεις λειζερ δεν διορθωνεται;

Δεν διορθωνεται , απλά για καμιά 5ετία ισως , να μην χρειάζομαι φάρμακα

αλλά γενικά , απλά συντηρείται ας πουμε η κατάσταση......

Διαφημίσεις

γιατί ρε συ ? 89-91 , τιμές νηστείας εννοείς ?

Η διαβητολογος που πηγα εγω , μου ειπε

- νηστεία - 90

- μια ωρα μετα το φαγητό , 130 ή 140 maximum

Κανε την καμπύλη κ θα δεις

εγω είχα

- νηστείας - 95 ( το οποίο θεωρησε υψηλο)

- 60 λεπτα , 111

- 120 λεπτα , 111

εκανα λιγες μερες διατροφη , μετρησεις , αλλα δεν συνεχισα την διαιτα γιατί οι τιμες μου ηταν φυσιολογικες

αλλά να ξέρεις , ο καθε διαβητολόγος λεει τα δικά του απ ' οτι εχω καταλάβει

οταν λες νηστεια τι εννοεις;;;αν ειχα φαει την προηγουμενη μερα;ναι κανονικα και ειχα φαει και μακαρονια θυμαμαι το απογευμα κατα τις 8 και την αλλη μερα πηγα και εκανα πρωι την εξεταση αιματος,

566b716e1f.png?html%22

Δεν διορθωνεται , απλά για καμιά 5ετία ισως , να μην χρειάζομαι φάρμακα

αλλά γενικά , απλά συντηρείται ας πουμε η κατάσταση......

αρα αν θελεις να θηλασεις πρεπει να κανεις λειζερ για να μην παιρνεις φαρμακα;

566b716e1f.png?html%22

οταν λες νηστεια τι εννοεις;;;αν ειχα φαει την προηγουμενη μερα;ναι κανονικα και ειχα φαει και μακαρονια θυμαμαι το απογευμα κατα τις 8 και την αλλη μερα πηγα και εκανα πρωι την εξεταση αιματος,

εννοώ , οτι πας το πρωί νηστική. εμενα δεν μου ειχα πει τιποτα για την προηγούμενη. 2 φορες που εκανα εξεταση αιματος ( εκτος την καμπυλη ) , ειχα 81. κ γενικά με τις μετρησεις απο 73-83

τωρα ..πως την μερα που εκανα την καμπύλη , ειχα 95:confused::confused::confused: δεν ξερω

εννοώ , οτι πας το πρωί νηστική. εμενα δεν μου ειχα πει τιποτα για την προηγούμενη. 2 φορες που εκανα εξεταση αιματος ( εκτος την καμπυλη ) , ειχα 81. κ γενικά με τις μετρησεις απο 73-83

τωρα ..πως την μερα που εκανα την καμπύλη , ειχα 95:confused::confused::confused: δεν ξερω

ε μαλλον παιζει ρολο το τι εφαγες και την προηγουμενη μερα στανταρ.

και μενα νηστικη μου ειπαν αλλα για να δουμε τι θα δουμε!

τελος παντων σε μια εβδομαδα θα ξερουμε!

566b716e1f.png?html%22

αρα αν θελεις να θηλασεις πρεπει να κανεις λειζερ για να μην παιρνεις φαρμακα;

Δεν μιλάμε για τοσο σύντομα.....κ δεν ξερω αν κ με το λειζερ σταματας αμεσως τα φαρμακα

θα συνεχίσω κ στον θηλασμό , με το κολλυριο που βαζω τωρα το οποίο όμως ειναι πολυ ηπιο. αν πρεπει να βαλω πιο δυνατά φαρμακα , θα σταματησω τον θηλασμό. κι αν κ μετα δεν πεφτει , θα δουμε για λειζερ

Δυστυχως , δεν μπορω να κάνω κατι άλλο:(:(

Δεν είναι αστείο κ μιλάμε για κίνδυνο τύφλωσης σε καποια χρόνια αν μεινω με τοσο υψηλή πίεση.Αλλά ελπίζω οτι θα ρυθμιστεί με τα κολλυρια , όπως πριν την εγκυμοσύνη

Διαφημίσεις

ε μαλλον παιζει ρολο το τι εφαγες και την προηγουμενη μερα στανταρ.

και μενα νηστικη μου ειπαν αλλα για να δουμε τι θα δουμε!

τελος παντων σε μια εβδομαδα θα ξερουμε!

ξερω γω...αυτη η διαβητολόγος , ειπε δεν παίζει ρόλο τι εχεις φαει την προηγούμενη

κατσε να κανεις την καμπυλη κ μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο

Δεν μιλάμε για τοσο σύντομα.....κ δεν ξερω αν κ με το λειζερ σταματας αμεσως τα φαρμακα

θα συνεχίσω κ στον θηλασμό , με το κολλυριο που βαζω τωρα το οποίο όμως ειναι πολυ ηπιο. αν πρεπει να βαλω πιο δυνατά φαρμακα , θα σταματησω τον θηλασμό. κι αν κ μετα δεν πεφτει , θα δουμε για λειζερ

Δυστυχως , δεν μπορω να κάνω κατι άλλο:(:(

Δεν είναι αστείο κ μιλάμε για κίνδυνο τύφλωσης σε καποια χρόνια αν μεινω με τοσο υψηλή πίεση.Αλλά ελπίζω οτι θα ρυθμιστεί με τα κολλυρια , όπως πριν την εγκυμοσύνη

ρε συ κιττυ δεν ηξερα οτι ειναι τοσο σοβαρο το προβλημα.

τι να σου πω βρε κουκλα μου αν ειναι τοσο σοβαρο μη θηλασεις και ξεκινα αμεσως τα φαρμακα σου μπας και γλιτωσεις λιγο χρονο βρε παιδι μου.

566b716e1f.png?html%22

ξερω γω...αυτη η διαβητολόγος , ειπε δεν παίζει ρόλο τι εχεις φαει την προηγούμενη

κατσε να κανεις την καμπυλη κ μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο

ναι μωρε αν δειξει οτι πρεπει να προσεξω τι να κανω θα το κανω στην τελικη δε με νοιαζει.

απλα το ειχα λιγο στο πισω μερος του μυαλου απο την αρχη της εγκυμοσυνης και τωρα που εφτασε η ωρα εχω αρχισει να κανω σκεψεις.

συτο ειναι ολο.

υπαρχουν και σοβαροτερα θεματα να ασχοληθουμε.

566b716e1f.png?html%22

ρε συ κιττυ δεν ηξερα οτι ειναι τοσο σοβαρο το προβλημα.

τι να σου πω βρε κουκλα μου αν ειναι τοσο σοβαρο μη θηλασεις και ξεκινα αμεσως τα φαρμακα σου μπας και γλιτωσεις λιγο χρονο βρε παιδι μου.

Δυστυχώς είναι:(:( ειναι κληρονομικο , το εχω απο πολυ μικρή

κ το χειρότερο ειναι οτι ειναι πιο ισχυρό απο μάνα....τελοσπάντων εγώ το εχω...ελπιζω να μην το πάρει ο μικρός.

Αν αναγκαστώ , αυτό θα κάνω...κ φυσικά συμφωνεί κ ο άντρας μου!

ναι μωρε αν δειξει οτι πρεπει να προσεξω τι να κανω θα το κανω στην τελικη δε με νοιαζει.

απλα το ειχα λιγο στο πισω μερος του μυαλου απο την αρχη της εγκυμοσυνης και τωρα που εφτασε η ωρα εχω αρχισει να κανω σκεψεις.

συτο ειναι ολο.

υπαρχουν και σοβαροτερα θεματα να ασχοληθουμε.

Ναι , μωρέ κι αν χρειαστεί λιγη προσοχή κι αυτό είναι όλο:P:p:p

ααχχχχ...20 μερούλες μου μένουν κ μου φαίνεται αιώνας:shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...