Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

βαριεμαι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας αφηνω σχολασααααααααααααα θα τα πουμε αργοτερα

αντε καλη ξεκουραση και σε σενα!

παω κι εγω!μπορει να ξαναμπω πιο μετα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

βαριεμαι!

λαθος συναγερμος εχω ακομα ενα τεταρτο στη διαθεση μου..εσυ γιατι βατριεσαι παιδι μου;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σου φαιη δεν προλαβαινω φευγω θα τα πουμε απο σπιτι μπαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ουουουου.....Μολις γυρησα απο τον γιατρο...Η θεραπεια επιασε τοπο και την γλυτωνω την μεταγγιση!!!!!!!! Επισης η μικρη συνεχιζει να παιρνει σταθερα 300 γρ την εβδομαδα οποτε πηγαμε στα 2104γρ......!!!!!Εχει παρει θεση κανονικοτατα...Επισης ο γιατρος μου εκανε ψιλαφηση για το γαλα που τρεχει και ολα ειναι οκ!!!

Λοιπον παω να σας διαβασω και ερχομαι

πολυ ωραια νεα αννουλα μου να εισαστε καλα με το καλο το μωρακι σου

φιλακια πολλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

βρε λυσσαρες γυναικες..χαχαχαχαχαχα...

εγω παλευα εχτες κ εσεις με συζηταγατε;γιαυτο ειχα...λοξυγγα;

φαιη τελικα οντως ειχε αγριες διαθεσεις εχτες ο συζηγος ..σημερα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου!

τζωρτζια κ αννετ τα αναπαπσολια της ...κυριας δεν τα εχω..ελπιζω στη γιορτη μου να με θυμηθητε...χαχαχαχ

σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μεσα απο την καρδια μου:P:p:p

RPVCp3.png?gonw6PAb

κοριτσια γεια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

sosara θεμα πηγαινεται στο πρωην καφε να δειτε την ανακοινωση

μπορει να την ειδατε δεν ξερω

ωπα!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εγω φευγω σε μιση ωρα παω να δω τη νταφλουκω..μονο που δεν θα την πλησιασω πολυ γιατι μου φαινεται με πουντιασε ο συζηγος εχτες...τα λεμε φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καμια εδω;;;;

αχ κανονισα την αλλη πεμπτη να παω με τη μαμα μου για να κανω καμπυλη ζαχαρου!

εχω κακο προαισθημα παντως.

αν και δε θα με πειραζε και λιγη διαιτα γιατι εχω παρει ηδη 5 κιλα.βεβαια εγω εμετους δεν ειχα οποτε δεν εχασα τιποτα μονο πηρα.

ας ελπισω να μην ειναι τραγικα ανεβασμενο.

566b716e1f.png?html%22

ουουουου.....Μολις γυρησα απο τον γιατρο...Η θεραπεια επιασε τοπο και την γλυτωνω την μεταγγιση!!!!!!!! Επισης η μικρη συνεχιζει να παιρνει σταθερα 300 γρ την εβδομαδα οποτε πηγαμε στα 2104γρ......!!!!!Εχει παρει θεση κανονικοτατα...Επισης ο γιατρος μου εκανε ψιλαφηση για το γαλα που τρεχει και ολα ειναι οκ!!!

Λοιπον παω να σας διαβασω και ερχομαι

Καλησπέραα :P:p

Μπράβο στο κορίτσι !!!!! Λοιπόν η μπουμπού , μας βγάζει ασπροπρόσωπες !!!!!!

Δεν μασάει λέμεεεεε:P:p:p:p:p

τα καμάρια μας , Αννα , έχουν παρει θεση , αλλα θα τα ξεβολέψουμε , οι κακούργες !!!!!

παω κι εγω να σας διαβάσω....

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καμια εδω;;;;

αχ κανονισα την αλλη πεμπτη να παω με τη μαμα μου για να κανω καμπυλη ζαχαρου!

εχω κακο προαισθημα παντως.

αν και δε θα με πειραζε και λιγη διαιτα γιατι εχω παρει ηδη 5 κιλα.βεβαια εγω εμετους δεν ειχα οποτε δεν εχασα τιποτα μονο πηρα.

ας ελπισω να μην ειναι τραγικα ανεβασμενο.

Καλησπέρα Παπάκι μου :P:p

Μην αγχώνεσαι βρε συ...κ τα κιλά δεν παίζουν ρόλο. Η ξαδερφη του άντρα μου ήταν 45 κιλά κ έκανε διαβήτη.

Εγω , που ειχα παραπάνω κιλα απο την αρχή κ εχω παρει μόνο 3-4 , είμαι ΟΚ

Οποτε , μην το σκέφτεσαι

Εγω , πριν λιγο γύρισα απο οθφαλμίατρο...............χάλια.....χάλια κ παλι χάλια...............το λιγοτερο που μπορώ να πω..........

Η πίεση 35 !!!!! Το πρωτο που μου ειπε...αντε να γεννήσεις , να μπεις στον ρυθμό σου με τα φάρμακα σου. Μου μίλησε μέχρι κ για λειζερ αν δεν πέσει. Είναι λεει πολύ επιθετικό γλαύκωμα για την ηλικία μου !!!!

με ρωτησε , αν θα θηλασω...λεω ναι ...ετσι λεω , αλλά αν συνεχίσει να ειναι τόσο υψηλή ............. δεν μπορώ να καταστρέψω τελείως τα μάτια μου

Η Κιττυ ισως να μην εχει τον υπολογιστη να τον εχει ο αντρας της στο μαγαζι

αα....ρε γάτα:P:p ακριβώς αυτό....

εμ ,,τι κάθε μερα θα μου τον αφηνει ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...