Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Τι να σου λεω τωρα ασε.....το θυμηθηκε ο αντρας μου την επιμαχη στιγμη και αρχησε να τραγουδαει και καταληξαμε να γελαμε σαν χαζα......

λογικο να σκασεις στα γελια.και η βλακεια ειναι πως αν σε πιασει να γελασεις εκεινη τη στιγμη την επιμαχη που λες κι εσυ και δεν καταφερεις να κρατηθεις ε τελειωσε σε πιανει ενα νευρικο κατσε καλα!

δεν σου φευγει με τιποτα μετα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να σου λεω τωρα ασε.....το θυμηθηκε ο αντρας μου την επιμαχη στιγμη και αρχησε να τραγουδαει και καταληξαμε να γελαμε σαν χαζα......

δεν υπαρχετε...:P:p:p:p:p:p:p

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να κι αυτο ειναι καλο αλλα πρεπει να εχεις κανει μια βαση οπως εκανε αυτος στην φωτογραφια.να υπαρχει λιγο βαθος για να μη σου βγει επιπεδο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=2482

πολυ καλο για την μια μερια του τοιχου που ειναι μικρη.α πολυ καλο!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ωχ ζαλιστηκα ολη μερα με τα αυτοκολλητα,αυριο παλι!

ναι ρε η ξανθη που χαθηκε;;

και η κιττυ που ειναι σημερις;;

566b716e1f.png?html%22

Η Κιττυ ισως να μην εχει τον υπολογιστη να τον εχει ο αντρας της στο μαγαζι

α μαλιστα!

εγω αυριο θα εχω τη γυναικα να μου κανει το σπιτι.πρωτη φορα την παιρνα και ελπιζω να ειναι καλη.

την παιρνω τεταρτη γιατι θα φυγουμε την πεμπτη να παμε θεσσαλονικη να δει και ο αντρας μου λιγο τους δικους του και θα γυρισουμε κυριακη.επισης κυριακη ερχεται η μαμα μου και ο αδερφος μου απο αθηνα να μου κανουν παρεα γιατι θα λειπει ο αντρας μου για δουλεια.

αρα αυριο ελπιζω να μπορεσω να μπω και να μη χρειαστει να την τρεχω απο πισω για να δω τι κανει.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

λογικο να σκασεις στα γελια.και η βλακεια ειναι πως αν σε πιασει να γελασεις εκεινη τη στιγμη την επιμαχη που λες κι εσυ και δεν καταφερεις να κρατηθεις ε τελειωσε σε πιανει ενα νευρικο κατσε καλα!

δεν σου φευγει με τιποτα μετα!

παπι με εσωσε το μακρυ μαλλι..το εβαλα μπροστα κ το επαιξα μοιραια:rolleyes:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αυριο εχω και εγω γυναικα αλλα το απογευμα γιατι πρωι θα ειναι αλλου...κανονικα ηταν να ερθει την αλλη τεταρτη αλλα την φωναξα αυριο γιατι την παρασκευη γιορταζει και το λιλακι!!!!

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/BLUETEDDY78-001510B.jpg

Αυτα ειναι σκετη τρελα!!!!!!

δεν ειναι ασχημα,εχουν τελεια χρωματα αλλα μου φαινονται πως ειναι για πολυ μωρα εγω θα θελα να τα εχει λιγο καιρο παραπανω.

566b716e1f.png?html%22

παπι με εσωσε το μακρυ μαλλι..το εβαλα μπροστα κ το επαιξα μοιραια:rolleyes:

αχαχαχα εισαι φοβερη!

αλλα σου λεω αν σου ξεφυγει ενα κιχ γελιου τελειωσες!

την εχω πατησει λεμε.μετα γελαει και ο αλλος και το χασες το παρτυ.

μετα γελας 3 ωρες.

566b716e1f.png?html%22

Αυριο εχω και εγω γυναικα αλλα το απογευμα γιατι πρωι θα ειναι αλλου...κανονικα ηταν να ερθει την αλλη τεταρτη αλλα την φωναξα αυριο γιατι την παρασκευη γιορταζει και το λιλακι!!!!

ναι μωρε καλα κανεις και τη φωναζεις τωρα ολο και καποιος θα ερθει να εισαι ανετη και ωραια κι οχι να παλευεις τελευταια στιγμη να συμμαζεψεις.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...