Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Παπακι μου για αυτοκολητα κοιτα http://www.cosycorner.gr/ (Ποιοτητα πολυ καλη ειχα παρει της Εβελινας και ηταν φοβερα)

http://www.sticky.gr/

http://www.wallies.gr/

Οσο για το αν τα κοριτσια ειναι πιο μαζεμενα το αφηνω ασχολιαστο.......

Γιωργια μου σε ευχαριστω!!!! Ελα ρε τι επαθε η γυναικα? Οντως μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια χρωματα αλλα δε μου αρεσει πολυ το θεμα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ουουουου.....Μολις γυρησα απο τον γιατρο...Η θεραπεια επιασε τοπο και την γλυτωνω την μεταγγιση!!!!!!!! Επισης η μικρη συνεχιζει να παιρνει σταθερα 300 γρ την εβδομαδα οποτε πηγαμε στα 2104γρ......!!!!!Εχει παρει θεση κανονικοτατα...Επισης ο γιατρος μου εκανε ψιλαφηση για το γαλα που τρεχει και ολα ειναι οκ!!!

Λοιπον παω να σας διαβασω και ερχομαι

αχ ηρεμησα σε ειχα εννοια ρε Αννουλα μου ευτυχως ολα καλα πολυ χαιρομαι!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κοριτσια βρηκα προτζεκτορα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Βερι γκουντ!Καλλιτεχνη μου εσυ!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Βγαινω κοπελιες να κανω καμια δουλεια!Τα λεμε παλι!μπαιιιιιιιιιι

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Αυτο ξαναπεστο μινα μου!Ειδες καμια φορα δεν ειναι να λες κουβεντα!χφτου!εχω τυψεις τωρα!

αμαν ειτανε να εχεις κλειστο το στομα σου μην τυχον κ μια στο εκατομμυριο γινει κατι τοτε δεν θα επερεπε να μιλαμε ποτεεεεε...

ολες μας λιγο πολυ εχουμε πει κατι εχουμε τσατιστει με καπιον συγγενη η φιλο..αυτα συμβαινουν

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Φιλακια Γωγα!!!!

Μινα θα αρχησεις τις καλιτεχνιες???Αντε μπραβο!!!! Οταν ηταν μικροτερη η Εβελινα και της μαζευα το δωματιο ετσι μου ελεγε πωπω το εκανες χαλια δεν μου αρεσει...Τωρα ομως εμαθε να το μαζευει μονη της εγω της μαζευω μονο τα ρουχα που δεν φτανει να τα κρεμασει οσα ειναι ομως για συρταρι τα διπλωνει και τα βολευει

Διαφημίσεις

πολυ ωραιο και το μισο μισο λες να το κανω ετσι;;

χαχαχα θα με αφαξει ο καλος μου θελει να το κανει μονος του αλλα δεν ειναι και η δουλεια του και του δειχνω κατι τετοια και μου λεει πας καλα;;;;εισαι τρελη;;;

αχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Σε ευχαριστω πολυ Τζενακι μου!!!! Τι διαβασα ειχες αγωνα τον βραδυ ε????Αντε βρε με το καλο!!!

δεν με αφησανε να αγιασω φιλεναδα..ειδες τι γραφανε;φτουτσα σας βρε..:tongue::tongue::tongue:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννουλι τελεια τα νεα σου .

εφτασε 2100 το θηριο;;

μπραβο το μαναρι μου,φτου και ξανα φτου.ετσι να τρωει καλα να γινει μεγαλο κοριτσι!

μπραβο κουκλα μου πολυ χαιρομαι!

παω να δω τα wallies γιατι τα αλλα τα ηξερα.

566b716e1f.png?html%22

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/TREEDD04510B.jpg

αυτο δεν ειναι πολυ ωραιο;

μηπως ειναι κοριτσιστικο;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...