Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Για να δούμε Δευτέρα που έχουμε γιατρό λογικα΄θα μας δώσει πρόγραμμα γιατί μέχρι στιγμής τρώμε μόνο γαλατάκι

ακομα μονο γαλα?????δεν τρωτε ρυζαλευρο????εμενα μου το αρχισε με το που κλεισαμε τον τεταρτο..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αρμεχτικα στις 9 μεχρι τη 1 που θα ξαπλωσω το καλο που τους θελω να εχουν γεμισει!!!!!!!!!!

μην αγχωνεσαι και ασε το θηλαστρο τωρα που εισαι εκει...θηλασε την

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εγωιστριααααααααααααααα εισαι!!!!

οχι δεν ειναι δικαιο!!!!θα σας πειραζω και εγω!!!

ναι αλλά κάποιος νωρίτερα... ονόματα να μην λέμε (Γλυκούλα) νωρίτερα έλεγε οτι είμαι γρια... λοιπόν κοριτσάκι καλά θα κάνεις να αρχίσεις να με σέβεσαι γιατί ααααα...

όχι όχι όχι μόνο εγώ θα σας πειράζω. Μ.

U6Vip2.png

ναι αλλά κάποιος νωρίτερα... ονόματα να μην λέμε (Γλυκούλα) νωρίτερα έλεγε οτι είμαι γρια... λοιπόν κοριτσάκι καλά θα κάνεις να αρχίσεις να με σέβεσαι γιατί ααααα...

όχι όχι όχι μόνο εγώ θα σας πειράζω. Μ.

σωστα!!!τωρα εχεις δικιο!!!!

η τριτη ηλικια παααααααααααααααντα προηγειται και αξιζει σεβασμο!!!!συγνωμη!!!!χιχιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

μην αγχωνεσαι και ασε το θηλαστρο τωρα που εισαι εκει...θηλασε την
το καιμενο τωρα το πρωι θα ξυπνησει.οταν κοιματε βρισκω ευκαιρια και βγαζω οτι προλαβω!!!!εσυ εχεις φατσοβιβλιο?

σωστα!!!τωρα εχεις δικιο!!!!

η τριτη ηλικια παααααααααααααααντα προηγειται και αξιζει σεβασμο!!!!συγνωμη!!!!χιχιχιχιχι

τώρα αυτό είναι καλό???? (νομίζω μου την έφερες κ@λόπαιδο, αλλά θα σε φτιάξω εγώ πού θα μου πας)

U6Vip2.png

κούκλες καληνυχτίζω.. τελείωσε ο χατζάρας και πάω να μπαλκονιστώ λίγο με τον σύζυξ πριν σαπίσουμε .. γιατί για κάτι άλλο .. μπααααα!

καληνυχτα!!!!

δεν ειναι για την ηλικια σου τα επικινδυνα αθληματα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

κούκλες καληνυχτίζω.. τελείωσε ο χατζάρας και πάω να μπαλκονιστώ λίγο με τον σύζυξ πριν σαπίσουμε .. γιατί για κάτι άλλο .. μπααααα!
καληνυχτα.ολες στο μπαααααα εχουμε καταντισει.περασμενα μεγαλεια!!!!

το καιμενο τωρα το πρωι θα ξυπνησει.οταν κοιματε βρισκω ευκαιρια και βγαζω οτι προλαβω!!!!εσυ εχεις φατσοβιβλιο?

οχι δεν ειμαι στο φεις δεν μ αρεσει!!!!

εδω και πολυ ειναι προτιμω την απευθειας επικοινωνια και οχι μεσω φεις που δεν ξερεις και τι ειναι αληθινο και αν υπαρχει απορρητο και πολλα αλλα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

οχι δεν ειμαι στο φεις δεν μ αρεσει!!!!

εδω και πολυ ειναι προτιμω την απευθειας επικοινωνια και οχι μεσω φεις που δεν ξερεις και τι ειναι αληθινο και αν υπαρχει απορρητο και πολλα αλλα!!!

μια απο τα ιδια αλλα οσες δεν σας εχω γνωρισει στα καφεδακια που παμε κατα καιρους θα γουσταρα να δω πως ειστε.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...