Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Γιατι μου ξυπνησε τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

αγκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κανει..χαχααχαχ θελει λιλιτσα!

Καλα ελινα; τι μωρο ειναι αυτο καλεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τρρρρρρρρρρρεεεεεεεεεελαααααααααααα!!!!!!!!!!

Γλωσσου μου κ γλυκα το κανετε;;;;;;;;;;;

καλε γλωσσου ετσι μπουκαρεις;;;;;;;;;;;;;χαχαχαχαχα

δεν χτυπας κουδουνια;;;;;;;;;χαχαχα

να υποθέσω οτι το λιλίτσα είναι αγκαλίτσα?????? :lol::lol::lol:

άντε βάλτον για νάνι και έλα

γιατί να μην μπουκάρω καλέ??? δικά μας λιμέρια είναι, ξένοι είμαστε???

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε συ Ελίνα πώς είσαι σίγουρη οτι ήταν περίοδος και όχι λόχεια? εγώ είχα αίμα, σταμάταγε για καμιά εβδομάδα ξαναρχόταν σταμάταγε για κανα δεκαπενθήμερο άντε πάλι. περίοδος μου πρωτόρθε τώρα. είναι νωρίς για περιοδο ακόμα
κοιτα εγω απο το λητω εφυγα με σερβιετακι.λοχεια ειχα καμια 10ρια μερες αλλα σερβιετα κανονικη δεν εβαλα.λιγα πραγματα.στις 36-37 μερες με επιασαν οι γνωστοι πονοι χαμηλα 40 μερες καναμε γουτσου γουτσου και την αλλη μερα το πρωι τσουπ!!!!να την!!!!

ραμονιτσα μου τι κανεις???

ο πριγκιπας σου????

Μεγαλωνει.....ομορφαινει,,, κ ζωηρεεεεεεεεεεεεεεευειιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα

εσεις πως τα πατε;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

α ναι? δεν το ήξερα. όταν σαράντησα και πήγα στο γιατρό τον ρώτησα πότε θα έρθει η περίοδός μου και μου είπε ουουουου από τώρα??? έχεις καιρό ακόμα και όσο θηλάζεις κιόλας μην περιμένεις σύντομα.

εγω θηλαζα και οταν πηγα να με δει που σαραντησα μου λεει καλε εσυ εχεις περιοδο και ηρθες???και η εξυπνη ξανθια απανταει!!δεν ειναι περιοδος λοχεια ειναι η περιοδος μου ειχατε πει οταν γεννησα οτι θ αργησει!και ξεκαρδιστηκε στα γελια ο γιατρος με την εξυπνη πελατισσα του!οταν καταλαβα τι ειπα ηθελα να εξαφανιστωωωωωωωωω

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι Ελπιδακι..αγκαλιτσα ειναι..χαχαχα

παω να τον παρω γιατι ειναι στο παρκοκρεβατο του κ με κοιταει κ λιωνωωωωωωωωωωωωωω

ξαναρχομαι!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Ελινακι προσπαθησε να βαλεις την μπεμπα πιο πολυ στο στηθος!κ θα ξαναρθει..!το μωρο παλι θ στο επαναφερει το γαλα!

Ανστεφακι τι κανετεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;

εμενα παντως κοριτσια εκει που ειχα πολυ γαλα μια ωραια μερα ξαφνικα σταματησε.! δεν ειχα καθολου. μονο κατι ελαχιστες σταγονες, κ οποτε τον εβαζα στο στηθος ειχε τρομερη γκρινια γιατι δεν ειχε να τραβηξει το αγορακι μου..ετσι κ εγω μετα το παρατησα , αυτο εγινε στους 2.5 μηνες..

λες κι εγω να το παθω ετσι?ραμονιτσα πιος εχει μεγαλυτερα μαγουλα?η κορη μου η ογιος σου?χιχιχιχιχι

α ναι? δεν το ήξερα. όταν σαράντησα και πήγα στο γιατρό τον ρώτησα πότε θα έρθει η περίοδός μου και μου είπε ουουουου από τώρα??? έχεις καιρό ακόμα και όσο θηλάζεις κιόλας μην περιμένεις σύντομα.

οταν θηλαζεις αποκλειστικα αργει να ερθει...μπορει να μην ερθει για τους πρωτους 2 μηνες αλλα σε καποιες γυναικες μεχρι και 6 μηνες...βεβαια υπαρχει ενα μικρο ποσοστο γυναικων που ενω θηλαζουν αποκλειστικα εχουν κανονικα περιοδο..

επισης χρειαζεται χρονος για να επανελθει η περιοδος στα κανονικα της ερχεται ακανονιστα τον πρωτο διαστημα

76IGp3.png

Εγω πάντως ειχα 2 μηνες λόχεια, ερχόταν και εφευγε, αυτη η δουλειά γινοταν συνεχεια.

κανονική περιοδος μου ηρθε στους 8 μηνες οταν σταματησα να θηλάζω.

Τωρα που έρχεται Σ-Κ προσπαθησε να την εχεις οσο πιο συχνά μπορείς στο στήθος.

Ραμόναααααααααα, καλα ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια στον ζυμαρούλη σου, ειναι γλύκας!!!!!!!!!

πως τον φωνάζετε?Αποστολο ή Αγγελο? φοβερα ονοματα πάντως!!!

Μεγαλωνει.....ομορφαινει,,, κ ζωηρεεεεεεεεεεεεεεευειιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα

μοιαζει στην μαμα του στην ομορφια!!!!

ελα μωρε που ζωηρευει απλα σου δειχνει τις ικανοτητες του...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ελινακι μου δουλευεις...

αν οχι αποφυγε να λειψεις για λιγες μερες και προσπαθησε να κανεις περισσοτερα γευματα στο στηθος σου...ετσι θα αυξηθει παλι η παραγωγη σου..

σιγα σιγα επιστρεφω.4-5 ωρες λειπω αλλα αυτες οι ωρες ειναι 2 γευματα.

μια χαρα....περιμενουμε να σαραντησουμε και να αρχισουμε τις τσαρκες

76IGp3.png

ναι Ελπιδακι..αγκαλιτσα ειναι..χαχαχα

παω να τον παρω γιατι ειναι στο παρκοκρεβατο του κ με κοιταει κ λιωνωωωωωωωωωωωωωω

ξαναρχομαι!!!!!!

Σε νιώθω... σας έχω πει οτι ξυπνάω τα βράδια και την χαζεύω??? όχι εεε? εε λοιπόν σας το λέω.. ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΜΑΜΑ!!!!!!! :tongue:

U6Vip2.png

Εγω πάντως ειχα 2 μηνες λόχεια, ερχόταν και εφευγε, αυτη η δουλειά γινοταν συνεχεια.

κανονική περιοδος μου ηρθε στους 8 μηνες οταν σταματησα να θηλάζω.

Τωρα που έρχεται Σ-Κ προσπαθησε να την εχεις οσο πιο συχνά μπορείς στο στήθος.

Ραμόναααααααααα, καλα ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια στον ζυμαρούλη σου, ειναι γλύκας!!!!!!!!!

πως τον φωνάζετε?Αποστολο ή Αγγελο? φοβερα ονοματα πάντως!!!

καλε κομμωτρια ειμαι.την κυριακη εχω νυφη.αστα εμενα οι καθημερινες ειναι πιο χαλαρες.σκ αστα να πανε.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...