Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το διαβασα νωριτερα αλλα δεν ειναι σχετικο με την περιπτοση μου.πως να αφησω ρε κοριτσια το θηλαστρο?και οταν φευγω τι θα τρωει?

Γιατι μου ξυπνησε τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

αγκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κανει..χαχααχαχ θελει λιλιτσα!

Καλα ελινα; τι μωρο ειναι αυτο καλεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τρρρρρρρρρρρεεεεεεεεεελαααααααααααα!!!!!!!!!!

Γλωσσου μου κ γλυκα το κανετε;;;;;;;;;;;

καλε γλωσσου ετσι μπουκαρεις;;;;;;;;;;;;;χαχαχαχαχα

δεν χτυπας κουδουνια;;;;;;;;;χαχαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

χαπακι τη θηλαζω κανονικα 2-3 φορες τη ημερα αλλα οταν λειπω πρεπει να αφηνω γαλα.θηλαστρο χρησιμοποιω απο την αρχη.δεν ειχα παρατηρισει μειωση.το αντιθετο μη σου πω.πρωτη φορα το επαθα αυτο εδω και 2-3 μερες.στο μονο που παει το μυαλο μου ειναι οτι περιμενω περιοδο.μηπως φταιει αυτο.γιατι κι αυτη η ατιμη με το που σαραντησα με θυμηθηκε!!!

ναι αυτο ειναι πιο λογικο!!!!στην περιοδο μειωνεται σημαντικα το γαλα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

χαπακι τη θηλαζω κανονικα 2-3 φορες τη ημερα αλλα οταν λειπω πρεπει να αφηνω γαλα.θηλαστρο χρησιμοποιω απο την αρχη.δεν ειχα παρατηρισει μειωση.το αντιθετο μη σου πω.πρωτη φορα το επαθα αυτο εδω και 2-3 μερες.στο μονο που παει το μυαλο μου ειναι οτι περιμενω περιοδο.μηπως φταιει αυτο.γιατι κι αυτη η ατιμη με το που σαραντησα με θυμηθηκε!!!

ρε συ Ελίνα πώς είσαι σίγουρη οτι ήταν περίοδος και όχι λόχεια? εγώ είχα αίμα, σταμάταγε για καμιά εβδομάδα ξαναρχόταν σταμάταγε για κανα δεκαπενθήμερο άντε πάλι. περίοδος μου πρωτόρθε τώρα. είναι νωρίς για περιοδο ακόμα

U6Vip2.png

Ελίνα, να τη βαζεις στο στηθος οσο περισσότερο γίνεται.

και μια συμβουλη μετα απο κάθε θηλασμό να αντλείς με το θηλαστρο 5 λεπτά απο κάθε στήθος ακομη και εαν δε βγαίνει σταγόνα γάλα.

περασα και γω πολλές κρίσεις άγχους για το εαν μου κοβεται το γάλα,εαν φτάνει κτλ.ειναι δύσκολο και θελει ψυχραιμία.

το γάλα δε κοβεται απο τη μια στιγμή στην αλλη.

Όσο μεγαλύτερο ερέθισμα δίνεις τοσο αυτο παραγει,αν βγαζεις απο την καταψυξη ο οργανισμός σου δεν αντιλαμβάνεται τη ζητηση,εφοσον το μωρό δεν ειναι στο στηθος,οποτε σταματα να παραγει.

συγγνώμη για το θάρρος απλά σε καταλαβαίνω γιατι και γω τα ίδια πέρασα..

ναι βρε Ελινάκι μου συμφωνώ με το κορίτσι. εδώ εγώ που γκρίνιαζα οτι δεν έχω γάλα και δεν έχω γάλα κοίτα πεντέμησι μηνών έφτασε το μπεμπόνι μου και ακομα έχω και της δίνω.

U6Vip2.png

ρε συ Ελίνα πώς είσαι σίγουρη οτι ήταν περίοδος και όχι λόχεια? εγώ είχα αίμα, σταμάταγε για καμιά εβδομάδα ξαναρχόταν σταμάταγε για κανα δεκαπενθήμερο άντε πάλι. περίοδος μου πρωτόρθε τώρα. είναι νωρίς για περιοδο ακόμα

οχι δεν ειναι νωρις για περιοδο!!!ειναι αναλογα στην γυναικα...εμενα με το που σαραντησα μου ηρθε η περιοδος και δεν ηταν λοχεια

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ελίνα, να τη βαζεις στο στηθος οσο περισσότερο γίνεται.

και μια συμβουλη μετα απο κάθε θηλασμό να αντλείς με το θηλαστρο 5 λεπτά απο κάθε στήθος ακομη και εαν δε βγαίνει σταγόνα γάλα.

περασα και γω πολλές κρίσεις άγχους για το εαν μου κοβεται το γάλα,εαν φτάνει κτλ.ειναι δύσκολο και θελει ψυχραιμία.

το γάλα δε κοβεται απο τη μια στιγμή στην αλλη.

Όσο μεγαλύτερο ερέθισμα δίνεις τοσο αυτο παραγει,αν βγαζεις απο την καταψυξη ο οργανισμός σου δεν αντιλαμβάνεται τη ζητηση,εφοσον το μωρό δεν ειναι στο στηθος,οποτε σταματα να παραγει.

συγγνώμη για το θάρρος απλά σε καταλαβαίνω γιατι και γω τα ίδια πέρασα..

καλε τι ζητας συγγνωμη?λες να φταις εσυ που ειναι λιγοτερο?θηλαζω κανονικα.εκμεταλευομαι τις ωρες που κοιμαται για να βγαλω τα 2 γευματα που κανει στη μαμα μου και να αποθηκευσω.δεν της εχω δοσει ξενο.το δικο μου μεχρι τωρα εφτανε και εμενε κι ολας καβατζα.και ξαφνικα σημερα επρεπε να ξεπαγωσω για να φαει:shock:

Διαφημίσεις

οχι δεν ειναι νωρις για περιοδο!!!ειναι αναλογα στην γυναικα...εμενα με το που σαραντησα μου ηρθε η περιοδος και δεν ηταν λοχεια

α ναι? δεν το ήξερα. όταν σαράντησα και πήγα στο γιατρό τον ρώτησα πότε θα έρθει η περίοδός μου και μου είπε ουουουου από τώρα??? έχεις καιρό ακόμα και όσο θηλάζεις κιόλας μην περιμένεις σύντομα.

U6Vip2.png

Ελινακι προσπαθησε να βαλεις την μπεμπα πιο πολυ στο στηθος!κ θα ξαναρθει..!το μωρο παλι θ στο επαναφερει το γαλα!

Ανστεφακι τι κανετεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;

εμενα παντως κοριτσια εκει που ειχα πολυ γαλα μια ωραια μερα ξαφνικα σταματησε.! δεν ειχα καθολου. μονο κατι ελαχιστες σταγονες, κ οποτε τον εβαζα στο στηθος ειχε τρομερη γκρινια γιατι δεν ειχε να τραβηξει το αγορακι μου..ετσι κ εγω μετα το παρατησα , αυτο εγινε στους 2.5 μηνες..

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: τώρα το είδα!!!!!!!!!

Μαρήήήήήήή? γριά εγώ???? κιού σου!!!!! :tongue::tongue: :tongue:

καλε ξερεις το επιθετο μου ε?????χιχιχιχι...

λογω ηλικιας βλεπεις και αργα ε???πρεσβειωπια λεγεται...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ελινακι μου δουλευεις...

αν οχι αποφυγε να λειψεις για λιγες μερες και προσπαθησε να κανεις περισσοτερα γευματα στο στηθος σου...ετσι θα αυξηθει παλι η παραγωγη σου..

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...