Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

όχι, τί να του αναφέρω? δεν το θεωρώ πρόβλημα. εσύ καμμιά φορά δεν βογγάς στον ύπνο σου? εμένα μου έχει πει ο άντρας μου οτι βογγάω, μουρμουράω κλπ κλπ

καλα μαρη και στον υπνο σου μιλας...δεν παλευεσαι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω και 2-3 μερες η μικρη ετρωγε απο το στηθος και μετα γκρινιαζε.επειδη λειπω λιγες ωρες βγαζω γαλα και το αφηνω στη μανα μου.εβγαζα λοιπον λιγοτερο.δεν πολυ εδωσα σημασια.σημερα η κατασταση ειναι χαλια.με το θηλαστρο εβγαζα 120-140 γρ ανα τριωρο.σημερα 60 γρ με το ζορι.επειδη δεν με εφτασε σημερα της εβγαλα και απο την καταψυξη.τι να κανω?το εχετε ακουσει?μπαινω στο φορουμ του θηλασμου αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.ειναι δυνατον να κοπει ετσι ξαφνικα?

το γαλα δεν κοβεται αποτομα εκτος αν ησουν πολυ αγχωμενη με κατι η πιεσμενη οποτε ειναι λογικο!!!γενικως ομως το θηλαστρο μειωνει με το χρονο την παραγωγη του γαλατος...παιρνεις κατι για να το ενισχυεις?οπως μαγια μπυρας?

όχι, τί να του αναφέρω? δεν το θεωρώ πρόβλημα. εσύ καμμιά φορά δεν βογγάς στον ύπνο σου? εμένα μου έχει πει ο άντρας μου οτι βογγάω, μουρμουράω κλπ κλπ

ακομα και στον υπνο σου μουρμουρας εσυ?????ημουν σιγουρη!!!!:tongue::tongue:

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εδω και 2-3 μερες η μικρη ετρωγε απο το στηθος και μετα γκρινιαζε.επειδη λειπω λιγες ωρες βγαζω γαλα και το αφηνω στη μανα μου.εβγαζα λοιπον λιγοτερο.δεν πολυ εδωσα σημασια.σημερα η κατασταση ειναι χαλια.με το θηλαστρο εβγαζα 120-140 γρ ανα τριωρο.σημερα 60 γρ με το ζορι.επειδη δεν με εφτασε σημερα της εβγαλα και απο την καταψυξη.τι να κανω?το εχετε ακουσει?μπαινω στο φορουμ του θηλασμου αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.ειναι δυνατον να κοπει ετσι ξαφνικα?

θα είμαι ειλικρινής. Είμαι κατά του θήλαστρου ως μέσο αποθήκευσης γάλακτος. το θήλαστρο το κόβει το γάλα. απόφευγε να βγάζεις με το θήλαστρο για να μην θηλάσεις. Παράδειγμα : θήλαστρο πήρα όταν ήταν ήδη 4 μηνών για να δώ τί γίνεται γιατί θήλαζα και μετά κατέβαζε και ένα 120αρι γάλα. όντως μου είχε μειωθεί αρκετά αλλά έβγαζα τουλάχιστον 250ml που τις τα έδινα σε 2 γεύματα. Μέσα σε 10 μέρες (και πολύ λέω) είχε μειωθεί σε 80ml την ημέρα με το ζόρι κιόλας. παράτησα το θήλαστρο γιατί έβλεπα οτι του παιδιού του έλειπε η αγκαλιά και το β@ζί μου και αυτήν την στιγμή πίνει από μένα κάθε πρωί αρκετό ώστε να την κρατήσει κανα 3ωρο χωρίς να πεινάει και το βράδυ με ένα συμπλήρωμα περίπου 100-120. σημειωτέον οτι τα υπολοιπα γεύματα που είναι αλμιρον πίνει 180 αρα παίρνει από μένα σίγουρα παραπάνω από τα 80 που μου είχε μειώσει το θήλαστρο.

όπως και να χει όμως μην στενοχωριέσαι, δοκίμασε να βγάζεις γάλα σε λιγότερη συχνότητα για να προλαβαίνουν να γεμίζουν καλά οι μαστοί σου

U6Vip2.png

την πρωτη φορα που το εκανε βεβαια ο αντρας μου ηθελε να τον παμε στο νοσοσκομειο...αρχισε κατι εχει ο παιδι,δεν ειναι καλα,τι επαθε...

τωρα πλεον το εχουμε συνηθισει ...ποτε θα σταματησει να το κανει αυτο...???

ονειρευεται χαπι μου μην τρελλενεσαι!!!δεν νομιζω οτι το σταματανε εμενα ακομα τα κανει και τωρα εχει αρχισει και ξυνει και το παρκοκρεβατο του στον υπνο του και ειναι λες και εχω ποντικια διπλα μου!!!χιχιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

περνω τις βιταμινες πρεγκνακερ.δεν ειμαι πιεσμενη με κατι.ολα κυλουν οπως παντα.τι να πω.εγω καθε μερα αποθηκευα κι ολας και σημερα δεν μου εφτασε ουτε να την ταισω.

τουλαχιστον εσεις καταλαβαται οτι ηταν τα παιδια σας.εγω τα εψαχνα να δω τι κανει ετσι!!!!!!!!!

δεν παίζεσαι μαρή!!!! :lol::lol:

την πρωτη φορα που το εκανε βεβαια ο αντρας μου ηθελε να τον παμε στο νοσοσκομειο...αρχισε κατι εχει ο παιδι,δεν ειναι καλα,τι επαθε...

τωρα πλεον το εχουμε συνηθισει ...ποτε θα σταματησει να το κανει αυτο...???

πότε θα σταματήσει??? όταν πάει φαντάρος, λείπει από το σπίτι και αναγκαστικά δεν τον ακούς.. σε κάλυψα????:lol::lol::lol:

Μην αγχώνεσαι καρδιά μου... έχεις δρόμο μπροστά σου ;)

U6Vip2.png

περνω τις βιταμινες πρεγκνακερ.δεν ειμαι πιεσμενη με κατι.ολα κυλουν οπως παντα.τι να πω.εγω καθε μερα αποθηκευα κι ολας και σημερα δεν μου εφτασε ουτε να την ταισω.

θα σου προτεινα να αφησεις λιγο το θηλαστρο!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλα μαρη και στον υπνο σου μιλας...δεν παλευεσαι

ακομα και στον υπνο σου μουρμουρας εσυ?????ημουν σιγουρη!!!!:tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen: κάποτε υπνοβατούσα κιόλας αλλά τώρα είμαι κουρασμένη πού όρεξη για βόλτες.... :lol::lol:

U6Vip2.png

χαπακι τη θηλαζω κανονικα 2-3 φορες τη ημερα αλλα οταν λειπω πρεπει να αφηνω γαλα.θηλαστρο χρησιμοποιω απο την αρχη.δεν ειχα παρατηρισει μειωση.το αντιθετο μη σου πω.πρωτη φορα το επαθα αυτο εδω και 2-3 μερες.στο μονο που παει το μυαλο μου ειναι οτι περιμενω περιοδο.μηπως φταιει αυτο.γιατι κι αυτη η ατιμη με το που σαραντησα με θυμηθηκε!!!

Ελίνα, να τη βαζεις στο στηθος οσο περισσότερο γίνεται.

και μια συμβουλη μετα απο κάθε θηλασμό να αντλείς με το θηλαστρο 5 λεπτά απο κάθε στήθος ακομη και εαν δε βγαίνει σταγόνα γάλα.

περασα και γω πολλές κρίσεις άγχους για το εαν μου κοβεται το γάλα,εαν φτάνει κτλ.ειναι δύσκολο και θελει ψυχραιμία.

το γάλα δε κοβεται απο τη μια στιγμή στην αλλη.

Όσο μεγαλύτερο ερέθισμα δίνεις τοσο αυτο παραγει,αν βγαζεις απο την καταψυξη ο οργανισμός σου δεν αντιλαμβάνεται τη ζητηση,εφοσον το μωρό δεν ειναι στο στηθος,οποτε σταματα να παραγει.

συγγνώμη για το θάρρος απλά σε καταλαβαίνω γιατι και γω τα ίδια πέρασα..

ρε κοριτσια το στηθος μου ειναι αδειο.τι να κανω.

να σου πω τι εχω ακουσει εγω απο διαφορες κοπελες ...το θηλαστρο μειωνει την παραγωγη ...

και με το θηλαστρο δεν βγαζεις τη ιδια ποσοστητα οπως οταν θα φαει το μωρακι σου οταν θηλαζει κανονικα

καλο θα ητανε για μια δυο μερες να βαζεις πιο συχνα το μωρο στο στηθος σου και θα αυξηθει η παραγωγη...

λειπεις πολλες ωρες τη μερα ....αν ναι θα χρειαζεται να κανεις αντληση ενδιαμεσα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...