Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ειμαι καλα και σ αγαπωωωω (λολ).

Μια χαρα ολα. Ειμαι στην δουλεια και λοκοβαρωωωω.

Εσεις τι κανετε? Ειδα προισφατως και τις φωτο της πριντσιπεσαςςςς...ελιωσαααααα ειδικα σε αυτη με το ασπρο φορεματακι.

Τι κανετε? Ξερνα τα ολα και με ολες τις λεπτομερειες!!!!!

λοιπον ειμαστε καλα.το παιδακι μου δοξα το θεο ειναι πολυ συνεργασιμο.κυρια!!!!!!ειναι μεγαλος χαχας!!!!με το χαμογελο ολη την ωρα.κατα τα αλλα μια χαρα.θηλαζω σαν την τρελη.οταν δεν υπαρχει παιδι στο στηθος υπαρχει θηλαστρο!!!!τα δικα σου τωρα.............

Ζορικος ο θηλασμος ε? Το προγραμμα του υπνου της μικρουλας εστρωσε ή εισαι ακομη με την αϋπνια συντροφια?

Βαφτιζεστε εμαθα εεεε?????

Κουκλα εγω έλειψα 2,5 εβδομαδες για διακοπες. Περασα πολυ καλααα, ξεκουραστηκαααα, αρρωστησααα αλλά παρα ταυτα τις κατευχαριστηθηκα τις διακοπες. Τωρα ειμαι στην δουλεια (εδω και 10 μερες ) και λοκοβαρω οσο μπορω. Υποσχεθηκα στον εαυτουλη μου -μετα τις διακοπες - να είμαι ΖΕΝ (λολ).

Κατι εξετασεις ειχα να κανω αλλα δεν προκειται να τις κανω...το χω φιλοσοφησει αλλιως (λολ).

Αφραγκειες μεγαλες εχουμε ( ΧΜΠΠΔΓΕ).

Απόψε θα παω στην συναυλια των U2 (θα ειμαι ομως εξω απο το ολυμπιακο σταδιο καθοτι δεν εχω εισητηριο - χεχε καφριλαααα,ουτε φοιτητρια δεν τα κανα αυτα).

Αυτα εν ολιγοις και αλλα πολλα που δεν τα θυμαμαι, αλλα οπως θα μου ρχονται θα στα λεω.

αααχαααααααααααα!!!!οσο για τις αφραγκιες μια απο τα ιδια.η μπεμπα αφου σαραντησε κοιματε σαν το τουβλο απο τις 8.30-9.00 μεχρι την ιδια ωρα το πρωι!!!12 ωρες ξερη.τελεια.οσο για τα βαφτισια ετοιμαζομαστε εχουμε καιρο.το ονομα αυτης αιμιλια.κατα τα αλλα σιγα σιγα επιστρεφω για δουλεια.τιποτα αλλο ολα γυριζουν γυρω απο το μωρο.

αγγελικουλα παω να κανω κατι δουλειες και αν προλαβω θα επιστρεψω.αλλιως το βραδυ που ηρεμω μετα τις 9.00 μπαινω.αν δεν σε προλαβω φιλακιαααααα!!!!

Διαφημίσεις

Με το καλο η βαφτιση σας. Εχεις πραμα να ασχολεισαι δηλαδη !!!

Τουλ κοιμοσαστε τα βραδια! Μεγαλη υποθεση. Τωρα που αρχισες εσυ να κοιμασε τα βραδυα δεν κοιμαμε εγω!!!!!

Εχει αλλαξει πολυ το προγραμμα σας και η ζωη σας με το μωρο,αλλα εχεις ανθρωπους να σε βοηθανε,ετσι δεν ειναι?

Με την δουλεια, εχεις ηδη ξεκινησει ή θα ξεκινησεις συντομα? Η απορια που μου γεννιεται ειναι ρε συ οτι ειναι :ποτε θα το χαρεις το μικρακι σου? Ξερω ειναι η αφραγκεια στην μεση ....

αγγελικουλα παω να κανω κατι δουλειες και αν προλαβω θα επιστρεψω.αλλιως το βραδυ που ηρεμω μετα τις 9.00 μπαινω.αν δεν σε προλαβω φιλακιαααααα!!!!

Στο καλο να πας. Θα τα ξαναπουμε.

Κοριτσακια τι κανετε? Με θυμόσαστε?

Μου λειπετε κουκλες και ας μην το δειχνω. Σας διαβαζω τακτικα και μαθαινω τα νεα σας.

Φιλακια κοπελαρες!!!!

Αχάάάάάά!!!! :D

Εσένα σε ξέρω σε θυμάμαι..... χαίρομαι που είσαι καλά και το έχεις φιλοσοφήσει αλλιώς το θέμα.

Οι αφραγκίες γενικό κακό :|

U6Vip2.png

αααχαααααααααααα!!!!οσο για τις αφραγκιες μια απο τα ιδια.η μπεμπα αφου σαραντησε κοιματε σαν το τουβλο απο τις 8.30-9.00 μεχρι την ιδια ωρα το πρωι!!!12 ωρες ξερη.τελεια.οσο για τα βαφτισια ετοιμαζομαστε εχουμε καιρο.το ονομα αυτης αιμιλια.κατα τα αλλα σιγα σιγα επιστρεφω για δουλεια.τιποτα αλλο ολα γυριζουν γυρω απο το μωρο.

Μαρή τί ωραίο όνομα!!!!!

Θα την φωνάζεις Αιμιλία ή Αίμη?

U6Vip2.png

Τίποτα ζεν έκανα. Αλήθεια λέωωωω....!!!:(:(:(..Τις τελευταίες μέρες μου βγαίνει μια απίστευτη κούραση και δεν μπορώ να ξυπνήσω το πρωί με τίποτα. Και χθες δεν έκανα και τίποτα από δουλειές, φαγητό είχα έτοιμο, μόνο ένα πλυντήριο άπλωσα και ήρθε η αδερφούλα μου να μου βάψει τα μαλλιά :rolleyes:

Εσύ τι κάνεις Αθηνούλα μου??

Άμα θέλουμε το πιστεύουμε.... :rolleyes::tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...