Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ναι ναντιμορακι μου!!

Μπουμπου μη γελας καθολου......και καλα...εμενα δε με νοιαζει και πολυ....δε ξερω ομως πως θα το παρει ο αντρας μου που θα γυρισει απο τη δουλεια και θα περιμενει να φαει κρεας με λαχανο!!!!!

και με αυτο που εφτιαξες τρωγετε με λαχανο!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και με αυτο που εφτιαξες τρωγετε με λαχανο!!!!!

Γινεται το αρνακι με λαχανο;;;;;Ψαχνω τοση ωρα στο νετ αλλα τετοιο φαγητο δε βρισκω.......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μαλμεδάκι σε νιώθω, αλλά έχει δίκιο (πως το παθε!!:tongue:) η Αθηνούλα, να σκέφτεσαι θετικά. Μόνο έτσι θα μας συμβούν καλά πράγματα!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: υπονοεις κατι Μπιφτεκακι μου??????:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γινεται το αρνακι με λαχανο;;;;;Ψαχνω τοση ωρα στο νετ αλλα τετοιο φαγητο δε βρισκω.......

Η μαμα μου το εχει κανει αλλα εμενα μου αρεσει με χοιρινο καλυτερα!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Η μαμα μου το εχει κανει αλλα εμενα μου αρεσει με χοιρινο καλυτερα!:D

Λες δηλαδη να το κανω με λαχανο;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Λες δηλαδη να το κανω με λαχανο;;

κοιτα Ελ μου το τρωει το αρνακι??

εαν εισαι σιγουρη οτι θα το φαει να το κανεις οι δικοι μου το τρωνε και με αρνακι γιατι τους αρεσει μην σε παρω στο λαιμο μου κιολας!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ήρθε το αφεντικό τσούπρες!!

Σας χαιρετώωωω....:D:D

Αμαν ρε μπιφτεκακι δεν εχει να τον στειλεις πουθενα να τα πουμε???

Φιλακια!:lol:

ναι και βγαλτον τρελο!!!! πες του: "ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΙΡΙΝΟ, ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ????"

:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι και βγαλτον τρελο!!!! πες του: "ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΙΡΙΝΟ, ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ????"

:lol::lol::lol::lol::lol:

Κοιτα....στην αρχη αυτο ειπα θα κανω.......δε θα με πιστεψει λες;;;;:lol::lol::lol:

Τεσπα....θα το κανω με λαχανο...και ο,τι βρεξει ας κτεβασει!!!!!!Θα του πω οτι δεν εφτιαξα το αγαπημενο του φαγητο αλλα...μια παραλλαγη του αγαπημενου του φαγητου......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοιτα....στην αρχη αυτο ειπα θα κανω.......δε θα με πιστεψει λες;;;;:lol::lol::lol:

Τεσπα....θα το κανω με λαχανο...και ο,τι βρεξει ας κτεβασει!!!!!!Θα του πω οτι δεν εφτιαξα το αγαπημενο του φαγητο αλλα...μια παραλλαγη του αγαπημενου του φαγητου......

Και πολυ καλα θα κανεις!!!!και αμα δεν του αρεσει ας φαει μονο το λαχανο!!!!:D:D

Ελπιζω να μην εβγαλες πολυ αρνακι!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...