Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλιτσες μου...κρισακι αντε ετοιμασε βαλιτσουλα...ρουχαλακια και ψυχολογια για να δεχτεις την κουκλιτσα σου

ναντιμορακι μου τι κανεις???

οντως καιρο εχουμε να δουμε εγκυουλα...αντε τωρα να ξεκινησουν να φουσκωνουν κοιλιτσες ...

Καλημέρα Ευτυχούλα μου!!!....Καλά είσαι??...Εγώ έχω πολλή δουλειά σήμερα, είμαι και μόνη μου στο γραφείο και τα έχω ήδη παίξει!!!

Κοιλίτσες πρέπει να φουσκώσουν σύντομα, αλλά δεν το βλέπω να είναι η δικιά μου...:rolleyes::rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλέ θα γίνει κι αυτό, μικρούλης είναι ακόμα, θα δεις ...και θα σου γελάει και θα σε χαϊδεύει όπως ο μικρός της Αθηνούλας και θα σε τρελαίνει ακόμα περισσότερο!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα Ευτυχούλα μου!!!....Καλά είσαι??...Εγώ έχω πολλή δουλειά σήμερα, είμαι και μόνη μου στο γραφείο και τα έχω ήδη παίξει!!!

Κοιλίτσες πρέπει να φουσκώσουν σύντομα, αλλά δεν το βλέπω να είναι η δικιά μου...:rolleyes::rolleyes:

αχ παλι σε παιδευουν στην παλιοδουλεια....

οσο για τη δικια σου κοιλιτσα δεν ξερεις αν θα φουσκωσει ή οχι ,αντε μην σε μαλωσω που βγαζεις κατευθειαν συμπερασματα

76IGp3.png

Καλέ θα γίνει κι αυτό, μικρούλης είναι ακόμα, θα δεις ...και θα σου γελάει και θα σε χαϊδεύει όπως ο μικρός της Αθηνούλας και θα σε τρελαίνει ακόμα περισσότερο!!!

ναι το μουργακι μου και θα μου ερχεται να το φαω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αχ παλι σε παιδευουν στην παλιοδουλεια....

οσο για τη δικια σου κοιλιτσα δεν ξερεις αν θα φουσκωσει ή οχι ,αντε μην σε μαλωσω που βγαζεις κατευθειαν συμπερασματα

Αργώ ακόμα, αργώ...το νιώθω.:rolleyes:
ναι το μουργακι μου και θα μου ερχεται να το φαω
Καλέ, εδώ θα μας έρχεται εμάς να το φάμε!!!:tongue::tongue:

Πλάκα πλάκα, πήγαμε για καφέ με τους γείτονες την περασμένη βδομάδα και η κοπέλα γέννησε τον Ιούνιο ένα κοριτσάκι σκέτο κουκλί (το οποίο θα το βαφτίσει ο άντρας μου). Της είπα να μου την δώσει αγκαλιά και...ρε συ...καθόταν σαν Παναγίτσα πάνω από μια ώρα μέχρι που κοιμήθηκε.Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα!!!...Ήταν τόσο ήσυχη!!....και να φανταστείς πως η μάνα της μου λέει πως είναι πολύ γκρινιάρα, όλη μέρα κλαίει!!!..

Banjp3.png

hJSRp3.png

Αργώ ακόμα, αργώ...το νιώθω.:rolleyes:

Καλέ, εδώ θα μας έρχεται εμάς να το φάμε!!!:tongue::tongue:

Πλάκα πλάκα, πήγαμε για καφέ με τους γείτονες την περασμένη βδομάδα και η κοπέλα γέννησε τον Ιούνιο ένα κοριτσάκι σκέτο κουκλί (το οποίο θα το βαφτίσει ο άντρας μου). Της είπα να μου την δώσει αγκαλιά και...ρε συ...καθόταν σαν Παναγίτσα πάνω από μια ώρα μέχρι που κοιμήθηκε.Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα!!!...Ήταν τόσο ήσυχη!!....και να φανταστείς πως η μάνα της μου λέει πως είναι πολύ γκρινιάρα, όλη μέρα κλαίει!!!..

το ειδες εσυ οτι αργεις.....αντε βρε που τα ξερεις ολα...

ειδες ποσο ηρεμεις τα μωρακια!!!εχεις θαυματουργη αγκαλια!!!

76IGp3.png

το ειδες εσυ οτι αργεις.....αντε βρε που τα ξερεις ολα...

ειδες ποσο ηρεμεις τα μωρακια!!!εχεις θαυματουργη αγκαλια!!!

Ναι, έχω.....για τα ξένα μωράκια, όχι για το δικό μου!!:rolleyes::lol::lol::lol:

Και τις αδερφές μου όταν ήταν μικρές κι εγώ ήμουν γύρω στα 8-9, είχα αναλάβει εξ ολοκλήρου τον μεσημεριανό τους ύπνο. Τις έπαιρνα στο κρεβάτι και ξεκινούσα τις ιστορίες. Σε 3 με 5 λεπτά είχαν ξεραθεί κι οι δυο!!!....:lol::lol::lol:...κανείς άλλος δεν μπορούσε να τις καταφέρει!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ναι, έχω.....για τα ξένα μωράκια, όχι για το δικό μου!!:rolleyes::lol::lol::lol:

Και τις αδερφές μου όταν ήταν μικρές κι εγώ ήμουν γύρω στα 8-9, είχα αναλάβει εξ ολοκλήρου τον μεσημεριανό τους ύπνο. Τις έπαιρνα στο κρεβάτι και ξεκινούσα τις ιστορίες. Σε 3 με 5 λεπτά είχαν ξεραθεί κι οι δυο!!!....:lol::lol::lol:...κανείς άλλος δεν μπορούσε να τις καταφέρει!!

τι απαισιοδοξια ειναι αυτη καλε...και για το δικο σου θα ειναι η πιο γλυκια μανουλα

76IGp3.png

τι απαισιοδοξια ειναι αυτη καλε...και για το δικο σου θα ειναι η πιο γλυκια μανουλα

Δεν είμαι καθόλου απαισιόδοξη. Ούτε είπα πως για το μωρό μου δεν έχω την πιο γλυκιά αγκαλιά, απλά λέω, προς το παρόν, είναι γλυκιά μόνο για τα ξένα...:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είμαι καθόλου απαισιόδοξη. Ούτε είπα πως για το μωρό μου δεν έχω την πιο γλυκιά αγκαλιά, απλά λέω, προς το παρόν, είναι γλυκιά μόνο για τα ξένα...:rolleyes:

οκ γραψε λαθος το πηρα διαφορετικα

76IGp3.png

Να.......αυτά διαβάζω και συγκινούμαι. Πολλά καλά θα έχεις κάνει φιλενάδα μου, είμαι σίγουρη!!!

Η αλήθεια είναι πως μυαλό δεν έχεις, αλλά δεν ήθελα να σε βγάλω απ'το υπόλοιπο γκρουπ!!! (άσχετο, η συμπεθέρα σου που είναι?...έχει χαθεί, το όργιο τελείως!)

Η "μικρή" να υποθέσω πως είμαι εγώ??????.....I love you κάργα λέμε!!!!:D:D:D

Βασικά την έχω ψιλοχάσει. την πήρα αρχή της εβδομάδας τηλ και δεν την πέτυχα μετά έμεινε. θα την πάρω αύριο οπωσδήποτε... δεν γίνεται εμείς μπιρι μπιρι και να λείπει ο μάρτης από την σαρακοστή.. γίνεται?

ω ναι εσύ είσαι η μικρουλίνα μας :D :D

Το οτι δεν ξερεις ποιες ειναι πραγματικα με εκπλησει!!!!!!παλιοκοτσομπολιτσα πως σου ξεφυγαν???:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσακια η μπουμπου μου εφτασε τα 2735:razz: και αναμεσα σε 20 με 23 γενναω...χε χε!!!Στο αλλο ραντεβου θα το οριστικοποιησουμε:D

Είδες? Αν ήμουν προβλέψιμη όμως δεν θα είχα πλάκα, ε? όσο για το κουτσομπολίτσα οκ το περνάω στο ντουκου διότι δεν είμαι δεν είμαι δεν είμαι (αλλά αν δεν μάθω ποιές είναι, τί και πώς θα σκάσω .... :mrgreen:)

σημερα που μπηκα εγω πρωι..δεν ειναι καμια εδω....

κι εγω για τιμωρια σας θα μιλαω μονη μου....

Ωχ.. τελικά δεν γλίτωσε.. την κόλησα και τούτην :oops::mrgreen:

U6Vip2.png

καλησπερα!πως ειστε?

εγω ετρεχα ολη την ημερα σε δισαφορες δουλειες ειχα παρει και το μικρο μαζι, ο οποιος σημερα ξυπνησε απο τις 6!!!, και ηταν μεσα στην ενεργεια και την ζωντανια...ηταν το καλυτερο παιδι οπως παντα στην βολτα!!!χιχιχι

καλα βρε σεις λιγες ωρες εκανα να εμφανιστω και γραψατε 2 σελιδες?????

πολυλογουδεεεεεεεεεες!!!(οχι εγω δεν ειμαιιιιιιιιιιιιιιι...)

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...